Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 178
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 105
Моят проблем е с якенцето.След като се набутах с 680лв за едно с лисичка,и се наложи да го оставя на мама,се чудя сега какво да търся.И три чифта ботуши ми трябват,имам и едни от миналата година дето ще си ги нося..Съответно чанти ще си търся,и вече тенички,потници,дънки,каквото харесам,ако харесам,но другите са задължителни.И се притеснявам че няма да си харесам яке. Confused

# 106
  • Belgium

Дам, а вие ще ме подкрепяте и ще гласувате за мен.. Whistling

Е мноу ясну  Whistling Whistling

# 107
Моят проблем е с якенцето.След като се набутах с 680лв за едно с лисичка,и се наложи да го оставя на мама,се чудя сега какво да търся.И три чифта ботуши ми трябват,имам и едни от миналата година дето ще си ги нося..Съответно чанти ще си търся,и вече тенички,потници,дънки,каквото харесам,ако харесам,но другите са задължителни.И се притеснявам че няма да си харесам яке. Confused

И моят проблем е якенцето,както и психологическата бариера относно цената му. Mr. Green
Ботуши задължително трябва да си взема, защото нямам нито един чифт.
( нали ти казах, че ни обраха мазето)
И още един куп неща ми трябват. Включително чанта, по възможност да не е на цената на ботушите. Mr. Green

# 108
  • Belgium
Славче, защо точно 3 чифта ботуши?  Rolling Eyes

Това с избора на яке е голяма мъка верно  ooooh!

# 109
Това с избора на яке е голяма мъка верно  ooooh!

За мен определено. Харесвам само определени якета и това е.

# 110

И моят проблем е якенцето,както и психологическата бариера относно цената му. Mr. Green
Ботуши задължително трябва да си взема, защото нямам нито един чифт.
И още един куп неща ми трябват. Включително чанта, по възможност да не е на цената на ботушите. Mr. Green

О,аз повече няма да дам такава сума.Мерси. Stop Ако може да си взема за без пари,най-добре. Joy Само се моля да си харесам,защото и аз не знам какво точно ще търся.
Лелеее,бях забравила за мазето.Ужас. Confused

Славче, защо точно 3 чифта ботуши?  Rolling Eyes

От миналата година имам черни,другите ги хвърлих,и едно боти подарих,че не ги носих,защо ги купих тогава не знам. ooooh! Милото беше с мене,и ме накара да ги взема.Та тази година освен още едни черни,искам бежеви и лилави. Mr. Green

# 111
Аз пък да ви се оплача напоследък тръгвам за пазар стигам до магазините влизам в 2-3 най-много и повече не мога и си тръгвам. Ако продължавам така няма да си купя скоро нищо.

Мишенце, мързи те или те фащат нервите?

Аз също съм така, голяма мързелана. Все гледам да си харесам нещо от списанията или Интернет и само да отскоча да го зема. Обиколки 2-3 часа не мога да търпя. Възрастна съм, уморявам се  Whistling
И двете Лу, предпочитам както казваш да си харесам нещо, спирам с колата пред магазина и без да меря купувам. Точно 2 пъти като се сваля дънките и вече съм на ръба на нервна криза. Нещо напоследък се изнервям и много често и лесно от хората, предпочитам тихи места, затова не мога да посещавам с мерак магазините. Не знам на какво се дължи!

# 112
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug

Аз отдавна не съм се появявала тук...  Rolling Eyes Но, така се случи, хич не ми се пишеше, иначе ви чета от време на време.

Утре пътувам за София. Студено ли е там? Какви дрехи да приготвям?  Thinking

И аз ще попазарувам тези дни, така съм го замислила. И на мен ми трябват ботички, ботушки  Blush Иначе, вчера си купих много готин тренч и сега му се радвам.  Grinning

# 113
Ей Мимита къде се изгуби!?

# 114
  • Belgium

И двете Лу, предпочитам както казваш да си харесам нещо, спирам с колата пред магазина и без да меря купувам. Точно 2 пъти като се сваля дънките и вече съм на ръба на нервна криза. Нещо напоследък се изнервям и много често и лесно от хората, предпочитам тихи места, затова не мога да посещавам с мерак магазините. Не знам на какво се дължи!

Мишенце разбирам те напълно и аз се изнервям от това "облечи-съблечи" и от тълпите.

А по Коледа какво ще бъдеее....не е истина  ooooh!

Мимита къде се загуби мила  Hug
В София е хладно, но започва да се подобрява времето - до сряда-четвъртък го дават 20 градуса.
Я покажи тренча  Whistling

# 115
  • Бургас
Ох, ми тука съм си, момичета, ама нещо ме беше обхванало някакво тъпо настроение и не ми се пишеше.
Целувки на всички!  Heart Eyes
Лу, мерси, мила, явно ще взимам пак сума ти дрехи, и за студено, и за топло.  Grinning
А тренча няма как да го снимам сега, фотото ми не е у мен. И на мен ми се искаше да се изфукам със снимка, но...  Rolling Eyes

# 116
  • Belgium

А тренча няма как да го снимам сега, фотото ми не е у мен. И на мен ми се искаше да се изфукам със снимка, но...  Rolling Eyes

В нета няма ли снимка някаква на тази марка примерно?  Thinking

# 117
  • Бургас

В нета няма ли снимка някаква на тази марка примерно?  Thinking

Мне, той не е някакъв марков, но много ми хареса и си го взех!  Laughing

# 118
Къпана, сушена. bowuu
Мимита, здрасти и от мен. Simple Smile

Славче
, ако дават някъде за без пари, свиркай.. Whistling
Обещавам да почерпя после. Heart Eyes

# 119

Славче
, ако дават някъде за без пари, свиркай.. Whistling
Обещавам да почерпя после. Heart Eyes