Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 309
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 855

Чиърс!

тоз пич се казва Николай, това знам от единствения епизод, който гледах,а треньор по какво е идея нямам! Ама много го мразят!

# 856
И на мен ми е противен Twisted Evil
Благодаря за почерпката Hug Heart Eyes

# 857
Аз отивам да правя салатата,   че еректуса ще се върне гладен от работа 

# 858
Аз отивам да правя салатата,   че еректуса ще се върне гладен от работа 

Каква салата Hug

# 859
Доматена иска Whistling

# 860
Само така Hug

# 861
Ти си оставил жената да прави манджата, а ти тука с девойките на лафче Whistling Наблюдава ни един гост Oha!

# 862
Ти си оставил жената да прави манджата, а ти тука с девойките на лафче Whistling Наблюдава ни един гост Oha!
Абе аз готвя в къщи..аз я научих да готви...готвач съм,освен всичко друго Mr. Green
Ама от скоро съм забранил да се готви..всичко отвън го вземаме...според мен излиза по-евтино и по-разнообразно Hug Hug
Вече госта го няма Thinking

# 863
Еххх ако можех само КФС щях да ям или МД ама нъцки... Госта избяга, изплашихме го! ГОСТЕ върни се Sunglasses

# 864
Еххх ако можех само КФС щях да ям или МД ама нъцки... Госта избяга, изплашихме го! ГОСТЕ върни се Sunglasses
Как ще ядеш тези химии бе ooooh!
Отивам да пуша..........много отслабнах от тези цигари ...мамка му да ..а #Cussing out

# 865
Вкусни са ми много! ко да праиш, харесвам как готвят и в О!Шипка, тука до нас точно има една! Аз отивам да в кухнята да чакам съпруга Simple Smile ако утре ме няма значи нямам нет, щот днеска незнам кой го е платил. За това ще се скив в понеделник! Аз пафках вече Rolling Eyes Айде лека вечер на който е тука и който ще дойде (пропуснах запетайките) и приятна вечеря 

# 866

И аз така . Лека Дайче. Hug

# 867
Вкусни са ми много! ко да праиш, харесвам как готвят и в О!Шипка, тука до нас точно има една! Аз отивам да в кухнята да чакам съпруга Simple Smile ако утре ме няма значи нямам нет, щот днеска незнам кой го е платил. За това ще се скив в понеделник! Аз пафках вече Rolling Eyes Айде лека вечер на който е тука и който ще дойде (пропуснах запетайките) и приятна вечеря 
Лека нощ Hug Heart Eyes

# 868
Аз пък само боклуци ям и ми е много гот. Laughing

# 869

И аз така . Лека Дайче. Hug
Гледайте този филм и ще разберете защо не трябва да ядете тези храни Hug
http://www.youtube.com/watch?v=I1Lkyb6SU5U

Общи условия

Активация на акаунт