Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 298
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 870
Поци, да гледат те. Аз от нищо, което ми е вкусно не се отказвам. Разбирай - всеки ден, баничка, боза, пържени картофи, Мак Доналдс и т.н.   Laughing

# 871
Аз пък само боклуци ям и ми е много гот. Laughing
На  теб не ти личи Hug..и какво според теб са 'боклуци' Peace

# 872

Хахаха, и аз все на това ухо лежа. Mr. Green  Hug Добавям към горното и всякакви сладки неща, без които не мога да живея.

# 873
Поци, да гледат те. Аз от нищо, което ми е вкусно не се отказвам. Разбирай - всеки ден, баничка, боза, пържени картофи, Мак Доналдс и т.н.   Laughing
Говоря за американските закусвални...защо картофките им траят най-дълго newsm78..и защо пиеш Кола,а поемаш много захар Peace

# 874
Говоря за американските закусвални...защо картофките им траят най-дълго newsm78..и защо пиеш Кола,а поемаш много захар Peace

Ясно. Иначе газирано не пия, с изключение на сода,която обажавам.
Значи казваш, че баничка с боза си е една здраволсовна закуска. Mr. Green Hug

# 875

Хахаха, и аз все на това ухо лежа. Mr. Green  Hug Добавям към горното и всякакви сладки неща, без които не мога да живея.
Запомни едно Peace
Слабият човек,не значи здрав човек Peace
Ти си добре Heart Eyes...но ако си направиш изследване..може друго да покаже Peace
Яж каквото ти душа иска,стига да си добре Hug Heart Eyes

# 876
По-добре..баничка с боза ...отколкото американските лайна Hug Peace
Изтегли си този филм и го гледай.......................не знаеш за кво иде реч ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 877
Запомни едно Peace
Слабият човек,не значи здрав човек PeaceТи си добре Heart Eyes...но ако си направиш изследване..може друго да покаже Peace

Абосолютно съм съгласна с подчертаното ( само, че аз не съм слаба Simple Smile ). Не си първият, от който го чувам, както и че се отслабва с ядене, а не с глад.
Честно казано ОК си се чувствам, като изключим цигарите, които вече трябва да спра.
Изследвания не съм си правила за нищо отдавна, като нищо да съм на умиралка с моя начин на живот. Mr. Green Laughing

# 878
Запомни едно Peace
Слабият човек,не значи здрав човек PeaceТи си добре Heart Eyes...но ако си направиш изследване..може друго да покаже Peace

Абосолютно съм съгласна с подчертаното ( само, че аз не съм слаба Simple Smile ). Не си първият, от който го чувам, както и че се отслабва с ядене, а не с глад.
Честно казано ОК си се чувствам, като изключим цигарите, които вече трябва да спра.
Изследвания не съм си правила за нищо отдавна, като нищо да съм на умиралка с моя начин на живот. Mr. Green Laughing

Хайде да ги спрем заедно Hug

# 879

Хайде да ги спрем заедно Hug

Да беше толкова лесно. Sad Hug

Сега се сещам за нещо, което ми каза един китайски лекар, преди години ( с преводач бяхме ).
"Няма по-голяма отрова от антибиотиците и Мак Доналдс."

# 880
Прав е бил човека Hug

# 881

Мъдър човек ми се видя. Simple Smile

Поци, беше ми много приятно да поддържаме спама, но вече трябва да ставам.
Приятна вечер, целувки и до утре. Hug

# 882
Знаеш ли ,че пилето влиза цяло в  Мак Доналдс и само му са махат перата,нищо друго Naughty

# 883
Лека,Монахиньо Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
И аз ще лягам Hug

# 884
Лека нощ на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт