Спамо- чат тема (6- 12.10`08)- ...вАри я, пЕчи я- красотата си е красота...

• 18 150
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 945
# 946
Отивам да ям smile3508

# 947
  • СОФИЯ
Ще ме побъркаш...хората от операция се възстановяват по-бързо ooooh!
Почвам да ти стискам вече палци Praynig Laughing

smile3515
Май имунната ми система не е много в ред , но все пак вече ти казах , че не пия нищо , оставила съм организма сам да се справя  Hug

# 948
Мръсницо цуня,както съм обещала. Heart Eyes Снощи не съм писала,защото не бях тука,може да видите и в темата за ББ.Бях си с любовта. Grinning
 Сега обядвах,и смятам да поседя тука.Изпит имам другата неделя,ама нещо намерение да уча нямам.И без да уча ще се справя. Grinning Flutter.Бързам само да отида за да се разходя по магазините,и да си видя приятелката. Laughing

Изобщо незнам коя е тази мръсница Rolling Eyes, обаче вземам целувките. Heart Eyes
Щом е заради любовта може, ама заради ББ не приемам да бъда зарязана. Mr. Green
За изпитчето ще го вземеш. Гледай и за мен по магазините - нещо секси е евтино. После ще чакам колетче. Hug

Здрасти и на останалите. Simple Smile

# 949
  • СОФИЯ

Аман с твоето ядене ............аз пък вече съм свалила два килограма и половина. Двата килограма ги свалих май само за 20 дни  Thinking

# 950
# 951

Доста време мина, дано скоро се оправиш. Hug

# 952
  • СОФИЯ

Доста време мина, дано скоро се оправиш. Hug

Дано  Hug

# 953
Стискам палци да се оправиш скоро Hug

# 954
  • СОФИЯ
Стискам палци да се оправиш скоро Hug

Hug

# 955

Аз изобщо не мога да търпя да съм болна. Confused Способна съм да се натъпча с какво ли не, само и само да се почувствам по-добре. Ако пък трябва да ходя някъде, става страшно. Mr. Green
Защо не пиеш нещо, което не вреди на стомаха ти?

# 956
  • СОФИЯ
Някой знае ли кой е конкурса дето Летящата крава участва с роклята , която ми плете  Rolling Eyes

# 957
Някой знае ли кой е конкурса дето Летящата крава участва с роклята , която ми плете  Rolling Eyes

Изобщо незнам за какво говориш. Rolling Eyes
Ако има нещо, дай линк насам и аз да гласувам.
На тази жена съм и голяма фенка. Heart Eyes

# 958
  • СОФИЯ

Аз изобщо не мога да търпя да съм болна. Confused Способна съм да се натъпча с какво ли не, само и само да се почувствам по-добре. Ако пък трябва да ходя някъде, става страшно. Mr. Green
Защо не пиеш нещо, което не вреди на стомаха ти?

И аз мразя да съм болна , изнервям се страшно !
Всички медикаменти , които се използват за тези грипни състояния , ми дразнят стомаха и само като се сетя каква е болката моментално забравям за тях

# 959
  • СОФИЯ

Изобщо незнам за какво говориш. Rolling Eyes
Ако има нещо, дай линк насам и аз да гласувам.
На тази жена съм и голяма фенка. Heart Eyes

Ми нямам линк, преди 2 дни ми писа и ме попита ,дали може да сложи моята снимка ..............освен да и пиша на лични  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт