Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 930
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 780
  • София
а вече подозирам защо цИцо толкова сепритеснява от Косьо. Като знам как бизнеса с наркотици е навързан с полицаите.... нормално е да му заври ла..ото
Той побърза да уточни, че някога били от двете страни на барикадата Whistling

# 3 781
а вече подозирам защо цИцо толкова сепритеснява от Косьо. Като знам как бизнеса с наркотици е навързан с полицаите.... нормално е да му заври ла..ото

да бе, аре са и цецко го направихте наркобарон  Joy

# 3 782
Aбе поне английският му е забавен Joy " tоmorrow aз ям от ваща храна"

# 3 783
  • София
 Защо повечето са на мнение, че Ирена ще си отиде? Жените не я харесват, но мъжете може да искат още да гледат нещо свежо, пък и внася интрига. По- скоро мисля че ще гласуват срещу Петър, заради опасните расистки настроения и нагло държание. newsm78

# 3 784
  • София
kornelianel, ivka_i, tedche, Ali_sun, zvetun4o, tincheto, karmacoma, viliko, armelina, galana_s, Доли Пебълс, Alexandra, krasetoterzieva, kokomac, vanya_v, Queeny, pinko, pupi_mar, lory, kamelia1982, elcho74, sylza, ovess, __MIMA__, санела, Pesheck, donostia, anitto, iliana2, vivi75, galinel, sunnysS, Мери Попинс, Tedito_799, yesbaby, desperation, yaneva, alexandra75, t_vladnik, mariel444e, DeepRed, RaLsSs, aeryn, Pupsi (+ 26 Скрит/и) и 30 Гости преглежда(т) тази тема.

Евалла!
100 души в темата Crazy #Crazy

# 3 785
  • София
Защо повечето са на мнение, че Ирена ще си отиде? Жените не я харесват, но мъжете може да искат още да гледат нещо свежо, пък и внася интрига. По- скоро мисля че ще гласуват срещу Петър, заради опасните расистки настроения и нагло държание. newsm78
Хубавите жени винаги напускат първи ББ. Mr. Green

# 3 786
напълно е възможно,изобщо няма да се изненадам ако е така.

# 3 787
Не ви ли писна спора за произхода на прякора на Константин и как се пише правилно. ooooh!
Мен- да. Явно тук по-скоро се наддумвате кой го познава по-добре...
Сори за прякоста,ама през 2 страници по 3 страници за това се говори.
Тази тема няма ли лимит за страниците?
7 дни е лимита.Всяка седмица-нова тема.

# 3 788
пешо и аз мисля той...
моля ви, кажете какво стана с ирена - когато за последно гледах имаше реклама, в която ББ казваше "веднага напусни къщата" и тя милата пророни сълза...та за що иде реч? що става с делото и калин? и тва за хубостта - дреме ми, че е красива, като е такава кучка...хората са стойностни не заради външния си вид, а заради душата си, колкото и изтъркано да звучи!

и що да няма 100 души - нормално си е, по клукарско предаване няма, а хората обичат клюките

# 3 789
 Slav4e_Av4e    bouquet mnogo XOXOXO za teb

Doklad : parvo znannah ot Skype - dava mi nevaliden nomer s 0 i bez 0 probvah
             posle zvannah ot Voip - na Irena nomera mi kazvat nesashtestvuvasht nomer,dokato na Cvetan mi dade svobodno sled nqkolko sec vse edno nqkoi digna i zatvori, proverih si smetkata 90c sa me taksuvali.
Sega vaprosa e dali sam glasuvala ili ne? Nqkoi dali e zvanql na BTK za da kaje dali neshto ti saobshtavat? Thinking newsm78  Thinking newsm78
Mnogo shte me e qd ako nemoje da se glasuva izvan BG #2gunfire #Cussing out

# 3 790
  • при Arctic Monkeys
я ме светнете Скобара/я не е ли просто едно обикновено наркоманче, какво, наркотици ли е продавал, или е замесен в бизнеса?
мен ме кефи. предпочитам да гледам него, отколкото някой мазен чалгаджия.
тоя Пешо е адски малоумен...

# 3 791
AGeate абе ти с кви глупости се занимаваш, чак в БТК да звъниме  ooooh!, да не си на 13-14, щото такива пускат СМСите

# 3 792
Сега пускам нова+ и гледам мъжете готвят, чистят, палят огън, а къде са жените?  Shocked

# 3 793
  • София
Slav4e_Av4e    bouquet mnogo XOXOXO za teb

Doklad : parvo znannah ot Skype - dava mi nevaliden nomer s 0 i bez 0 probvah
             posle zvannah ot Voip - na Irena nomera mi kazvat nesashtestvuvasht nomer,dokato na Cvetan mi dade svobodno sled nqkolko sec vse edno nqkoi digna i zatvori, proverih si smetkata 90c sa me taksuvali.
Sega vaprosa e dali sam glasuvala ili ne? Nqkoi dali e zvanql na BTK za da kaje dali neshto ti saobshtavat? Thinking newsm78  Thinking newsm78
Mnogo shte me e qd ako nemoje da se glasuva izvan BG #2gunfire #Cussing out
Не можеш да звъниш през Скайп, защото това са платени обаждания. Ако ставаше през Скайп, кой щеше да им дава по лев и нещо за СМС. Mr. Green
Номерата са за българските мобилни оператори и за БТК, защото чрез тях си събират и поделят парите.

# 3 794
Според мене ако му беше чиста работата на Цецо, не би реагирал така за Скобара. Нищо чудно и той да се окаже като доста други корумпирани ченгета и сега да се страхува, че кирливите ризи ще му цъфнат. Не може един полицай да се притеснява толкова от един бивш арестант, освен ако няма нещо гнило. Случката с жена му май е само предтекст. Сигурна съм, че има някаква интрига там. А и Цецо с всичките тези приказки за доблест и справедливост малко прекалява. Защото ако един човек действително притежава тия качества, няма да ги изтъква постоянно и то включително и в неподходящи моменти.

п.п. Също така ми се струва, че не всички участници са ББ посредством кастинг, май някои са целенасочено събирани.

Общи условия

Активация на акаунт