Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 659
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 220
  • София
Да се носят чужди лещи е все едно да ти правят инжекция с употребена спринцовка. Или да си миеш зъбите с чужда четка. Най-лесен начин за предаване на много болести. Имат ли акъл в главите тези хора и поне елементарно възпитание, се питам. Ама щом ядат 5 души с една лъжица...
Нямат,много ясно  Mr. Green

# 5 221
  • София
Това за лещите и мен ме изумява.  #Crazy Аз самата нося лещи и никога не бих сложила такива чужди или пък да дам моите на някой.

Манол бил влюбен в шефкатат си, но тя не споделяла чувствата му, това го гледах на визиткатат, не знам дали версията не се е променила вече.

# 5 222
  • Абсурдистан
Два въпроса имам.
1. Тези лещи дето ги подмятат на пред на зад - вчера в очите на циганката, днес си ги слага Иванина - на кого са?

На Владо.Има няколко чифта,преди малко сложиха и на Цецо.

Мерси Славче   bouquet  

За пореден път се убеждавам, че някой хора в тази къща нямат елеметарна култура относно спазването на хигиената.
Първо Манол с някакъв херпес даваше с неговата лъжица храна на мадамите. Псле лещи се размятат от едно око на друго. Представям си с колко болести ще излезнат от там. Къщата след това трябва да се подпали, за да се дезинфекцира - няма да има друг начин.

# 5 223
  • София
Аз пък се изумих като гледах "Сървайвър" и там двама си срязаха пръстите за клетва във вярност и си ги засмукаха!
А били по-интел ! Във века на СПИН!

# 5 224
  • София
Е той,Мнолито май само той не е разказал нищо от драматичния си живот...
Или греша?

# 5 225

На въпроса на galana_s няма да отговоря.Както знаем,тя го крие, не иска да казва кой е.Него не го позавам,но съм го виждала.Само ще спомена че не е известен.Самият факт,че той даже не е знаел,че  тя отива на кастинг,а някой е звъннал да му каже,че тя е била там,говори доста за връзката им.

Славче май много знаеш за нея  Wink,я кажи нещо по пикантно за нея  Wink Whistling
самие и вили какво правят,тараторче ли   chef newsm78

# 5 226
  • София
Е все пак им правят изследвания преди да влязат-чак СПИН нямат Wink

# 5 227
таратор
а си лафат ако имали 800лв как щели всяка вечер пържоли да сгъват Joy

# 5 228
  • София
Разбира се,че им правят изследвания,но така дават лош пример на подрастващите или на непросветените и то за неща,които застрашават живота ти.

# 5 229
таратор
а си лафат ако имали 800лв как щели всяка вечер пържоли да сгъват Joy
иска им се  Joy,ама да не бяха правели грешки.от тази по лесна мисия до сега е нямало Mr. Green

# 5 230
За гледащите - какво правят в момента?

# 5 231
Виолета и Сание готвят.Тях дават в момента.

# 5 232
  • София
Пример за поведение в ББ или Сървайвър не е добре да се търсят-все пак там не влизат професори и образци за възпитание  Wink

правят таратор

# 5 233
А принцеса Таня преминава от една спалня в друга. Тя е над тези неща. Sick

# 5 234
За пореден път се убеждавам, че някой хора в тази къща нямат елеметарна култура относно спазването на хигиената.
Ще дойдете вие на мойта,че половината и повече извън къщата са мърлячи.

Общи условия

Активация на акаунт