Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 488
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък си викам к'ъв е тоз мъж с червеното яке, дето не мога да го позная, пък то било Манол

# 151
  • Абсурдистан
Пропуснала съм нещо  Embarassed, защо ще си ходи Аги?

А  Shocked, и аз съм го пропуснала. Е кога сме го коментирали?

# 152
  • София
                      Жоро: 'Тия манджи, дето ги готвим тука нямат имена'  Mr. Green. Филип каквото и да каже, все е със сексуален подтекст и малко грубо  Tired... Наталия отиде да седне до Умберто, той я прегърна... Филип разказва за изследванията...
Филип обяснява колко бързо напълнил шишенцето, а яденето било "Манджата на Георги", ама нали Мартин започна да готви уж?

# 153
  • Абсурдистан
От този Филип вече ми се  Sick Sick Sick

# 154
...а яденето било "Манджата на Георги", ама нали Мартин започна да готви уж?...
                     Може рецептата да е на Жоро  Thinking? Наталия разказва колко се мразят бразилци и аржентинци, заради футбола... Аги още от втория ден искаше да си тръгва, но поотложи, за да не изпусне нещо... Но вече сигурно се отчая, че няма да влизат в Къщата и... Може би довечера, ако излезе, ще си каже защо така...

# 155
Пропуснала съм нещо  Embarassed, защо ще си ходи Аги?

А  Shocked, и аз съм го пропуснала. Е кога сме го коментирали?
Не съм сама значи,това и аз съм го пропуснала Crazy

# 156
  • София
Е, Аги ще се прецака, изтърпя мизерията, сега ще си ходи да не пропускала училището и ще изпусне къщата.

# 157
                        Наталия се хвали, че готвела завъртяни неща на жените... Аз съм пропуснала нейното готвене май  newsm78.. Аги много ще се прецака, мда... Косата на Иванина има много хубав блясък  Peace. На някого викат 'д-р Костова'... Наталия май е единствения човек, който говори на Умберто като на всеки друг - не като на идиот, а съвсем нормално... Умберто от време на време си припява разни песнички и се хили... Някакъв собствен живот води тоя човек...

# 158
  • София
Кога ще има номинации?
Нещо в тоя сезон забравиха да гонят  newsm78

# 159
Довечера гости ще са брат му на Петър и някаква журналистка-ромка.Във втората част ще са гости стари съквартиранти.

# 160
Да на Иванина косата е много хубава измита  smile3521Ама май има 2 нюанса на главата  newsm78

# 161
Цопвам и аз в новата тема  Crazy. Дали са пуснали някъде снощното предаване, защото не успях да го гледам  newsm78

# 162
Радвам се ,че влизат в къщата.

# 163
размахват пликове Rolling Eyesдали не им дават мисия?

# 164
размахват пликове Rolling Eyesдали не им дават мисия?
                      Тц, лекарства им дадоха... Ирена вдигна скандал, че някой е пипал лекарствата без нея  Tired... Лекарствата били за определени хора, а Иванина и каза, че всички били болни все пак... Ирена започна да апелира към ББ да им даде химикал, че и трябвал... О, и някакъв лист има вътре... Може би документи за делото, тъй като Ирена се оттегли да си ги чете сама...

Общи условия

Активация на акаунт