Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 483
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград
Абе, на тия не им ли е студено. Навън има мъже по тениски.
Умберто според мен се чувства по-добре в женския самолет. В момента разговаря с Аги и Мила.

# 136
Филип нарежда стил Митьо Пищова какво иска – джакузи, манджа, пържоли, нокторезачка … 8 надуваеми кукли, ама ей така да им били отворени устите, да издържа неговата 160кг, той щял да си я оправя, да си я къпе .. Tired
Иванина днес е изкъпана, с чиста коса.
Наталия и Умберто ще готвят супа – тя му казва, че е невероятен и ще се ожени за него ( реже лук по странен начин)
Камен лежи на двора и не сваля нито една  hahaha
Дано Ангелинка остане ...

# 137
  • Перник
Някой може ли да ми отговори как стои въпроса с работната виза в БГ?

Ето тук ако нещо ти помогне

# 138
  • София

Ето тук ако нещо ти помогне
Благодаря ти.
Цитат
За работна виза на чужденец кандидатства не самият той, а неговият потенциален български работодател.
Дали от ББ са му платили и изискали виза на Умберто? Не се сърдете, просто изпълнявам една молба на майче от чужбина.

# 139
  • София
Я, имало нова тема  Blush
В анкетата - гласувах да влязат всички заедно. Въпреки че не ми се вярва да го направят така.

# 140
                     Наталка все по-упорито се присламчва към Цецо... Те май не могат да готвят за всички, защото са им малки съдовете...

# 141
  • София
 Само на мен ли всички ми изглеждат много черни, все едно са се пекли, пекли, пекли?

Цецо седи бос, а на мен в нас са ми измръзнали краката. newsm78

# 142
Добро утро !Честито ни нова темичка  Simple Smile
Снощи ми стана много гадно как изгониха Умберто от мъжкия самолет.Камен ми е повече от противен и идеално си пасва с кобрата Ирена .Ако ги нямаше камерите досега да са се награбили  Laughing Да минава по бързо сеира с нейното дело и да си ходи "русото ангелче" .

абсолютно съм за !
няма по  Sick от псевдо - страдалницата /как се фръцка това примерно   к..ве по прашки пред всите муж #Crazy/ после горкиа й Калин тя не е стока смърди от далеч
След излизането си от къщата очаква 2 неща /щот и се полагат 1.Снимки подплатени $ за Плейбой 2. Забивка със спонсот номер 1 на БГ Ицо -стоте манекенки  Joy/ тогава ще се почувства най накрая реализирана в тоз живот

# 143
По мое мнение  тъй като сме в ЕС няма нужда от виза поне за 3 месеца..
 Peace

# 144
Само на мен ли всички ми изглеждат много черни, все едно са се пекли, пекли, пекли?...
                       И на мен  Peace. Тъкмо се чудех какво ми е станало на минитора  Mr. Green. Наталка и Цецо почти са изравнили тен... Вече са толкова добри и идейни с огъня, че няма да се учудя, ако като ги вкарат в Къщата пак излизат да си палят огън навън, за да си сготвят  Mr. Green. Тази сутрин Манол и Нат изглеждат най-жизнени от жените...

# 145
 Peace
Това е така, но за престой, а за работа е друго - пак се изисква разрешение, ако не се лъжа  Thinking

# 146
  • София
 Peace
Благодаря ти много, просто едно майче ме помоли да попитам ,защото не може да се справи с кредора, а не искаше да пише на латиница.

# 147
  • Варна
Пропуснала съм нещо  Embarassed, защо ще си ходи Аги?

# 148
Мен Цецо много почна да ми харесва. Много як пич.  Flutter Особенно исега с този тен на морски тюлен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy

# 149
                      Жоро: 'Тия манджи, дето ги готвим тука нямат имена'  Mr. Green. Филип каквото и да каже, все е със сексуален подтекст и малко грубо  Tired... Наталия отиде да седне до Умберто, той я прегърна... Филип разказва за изследванията...

Общи условия

Активация на акаунт