Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 495
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 120
Ама тя защо ще излиза?
Ивелина каза на Агито номера на майка й /0888916143/, дали ББ няма да ги накаже?

Е, добре де, защо го написа тук?? Ами малко такт имайте....

# 121
  • София
Имам един въпрос: В други държави чужденци без работна виза нямат право да участват в такива предавания. Интересува ме в България какво е положението, дали има някакви изисквания към чужденците. Умберто дали има някаква виза  или не се изисква такава? Може пък щом е от Европейския съюз да няма нужда от нещо такова. newsm78  Моля някой запознат да ми отговори, ако може. Благодаря! Peace

# 122
Ей жалко за Ангелина!
Ще се пукне от яд като види после къщата. Не искам никой да излиза още. Искам да ги видя в къщата всички, пък после който реши.
Цецо май си удари главата като излизаше от банята ама не съм сигурна...

# 123
уха 3 татема имаме мале колко имам да чета от старата Whistling

# 124
Цецо защо има лепенка на главата?  Thinking

Снощи си удари главата в банята.
Ей,не исках Аги да излиза,харесвах я.Да беше устискала още един ден и щеше да се откаже да излиза сигурно.
Владо ми се струва,че е добро момче.В началото имах по-лошо мнение за него.
Гледах едно клипче на къщата снимана от високо и ми се стори,че женския самолет беше залепения до къщата.

# 125
  • Абсурдистан
нищо не разбрах за довечера.
Първо е от 20,30. Т.е. с половин час по-кратко.
Второ къде да намеря инфо за довечера. Вярно ли е, че щяло да се затвори вратата. След това да вкарат някой от съквартирантите в къщата и след това пак да се отвори. Това в една вечер ли ще е?

# 126
Сега се сещам в предния брадър тризначките как се сменяха през изповедалните...Но тук май няма как да стане -да влязат в изповедалнята и да ги вкарат в къщата?Как мислите?

# 127
Според мен ще затворят тунела и който е осталан в двора близо до къщата ще влезе вътре. След това ще отворят пак тунела и ще гледаме сеира на тези които са останали от вън как се чудят къде са другите... Поне на мен би ми харесал този сценарий .... Wink

# 128
  • София
Марти готви, Ирена я боли гърлото и търси хапчета или чай!Другите се припичат на слънце ,въпреки студения вятър.

# 129
Според мен ще затворят тунела и който е осталан в двора близо до къщата ще влезе вътре. След това ще отворят пак тунела и ще гледаме сеира на тези които са останали от вън как се чудят къде са другите... Поне на мен би ми харесал този сценарий .... Wink

И аз така си мисля Peace

# 130
Хихихи,ще настане шаш и паника!!!

# 131
Ей ако вземат само половината от нас да им помагат за сценария ,такива дивотии ще се сътворят ,че не ми се мисли. После да ми разправят ,че майките били непродуктивни откъм идеи.........хахахах Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 132
  • София
Някой може ли да ми отговори как стои въпроса с работната виза в БГ?

AGeate, кутията пак ти е пълна и не можах да пратя последното съобщение! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 11:34 от Тайна

# 133
  • Абсурдистан
И ако вярно влязат тези, които са в близкия двор на къщата, останалите само в него ще стоят.  Laughing

# 134
  • Варна
Мисля, че тая вечер ще бъде много интересно,
тия които ще останат в самолета ще бъдат много ошашкани къде са другите.

Общи условия

Активация на акаунт