Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 511
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ще има лайф и гости ще има!

# 106
Мартин май се е заел да готви супа. И без това каза, че му се яде. Сега реже чушки.
Сега картофи, ама как ги ситни, аз не ги правя толкова малки...

как стана така, че Ирена е в мъжкия самолет? и Цецо е на мястото на Каменчо, кой знае как го е яд, ама срещу Цецо к'во да каже Mr. Green

# 107
# 108
# 109
  • Разград
Аз пк го видях като реже лук. А Ирена разказва, че може да готви само някои неща. Те мъжете май могат повече от нея.

# 110
# 111
...Ирена с минижупче и ботуши до коляното се оплаква от мъжа си на Цецо. Така е метнала крак върху крак, та и се вижда целулита на дупето чак.
Joy Joy
Ирена:Аз пък какво шкембе мога да правя!...
Тц,тц,тц-тя ще излезе "скрит талант"!Ама мнооого скрит! Mr. Green

# 112
Цецо и Ирена си говорят, а пък Камен надничат отзад, много е смешен, такава мишка е.
Ирена се парфюмира с D&G The one, Камен поиска да го види

# 113
Добро утро и от мен! Hug
Е, половин час може Simple Smile. И без това, не мога да се приготвя навреме. Mr. Green
Може да ги вкарват по азбучен ред. Simple Smile

# 114
Аги ще излиза, Ива иска да предаде нещо на майка й

# 115
Сигурно за това е и толкова весела днес, горката ако знае къде отиват довечера.
Ива й казва , че сигурно тази вечер ще трябва да остане в хотел и утре да е в някое предаване, после в някое списание и т. н.,в договорите им го пишело.

Обаче освен Иванина май никой друг не знае.

Аги още снощи каза , че иска да си излезе, тъй като нищо не се случвало и поне да се върне към училището си , защото после щяло да й бъде трудно.

# 116
Цецо защо има лепенка на главата?  Thinking

# 117
Запис... Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Laughing..шегичка Laughing

Харесва ми идеята тази година да се подбере "шарен" отбор. Имам чувство, че скоро различните ще се изолират в отделен отбор. Не съм гледала два дена, но снощи гледах как Самие и Таня стоят в самолета заедно, а пък и Умберто май ще се присъедини. Филип май и него ще шкартират- каква ирония- да се прави на луд, а всъщност да не е и много норм...Определено досега това е най-интересния ББ...досега...

# 118
  • Перник
Ама тя защо ще излиза?
Ивелина каза на Агито номера на майка й /0888916.../, дали ББ няма да ги накаже?

# 119
според мен мъжкия лагер е залепен за къщата Peace
                    И на мен така ми се беше сторило... Но дано да вкарат женския, че много изстрадаха жените вече  Tired... Без Ирена, разбира се...

Общи условия

Активация на акаунт