Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 537
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 90
Добрутро. Вие сте много по-интересни от брадъра, вече дори не гледам.  Laughing

# 91
  • Варна
Предполагам , че които останат по малко в едната част на самолета,
или може би тия които са по-близко до къщата!

# 92
според мен мъжкия лагер е залепен за къщата Peace
Сопред мен женският,затова ги пускаха с маски на лицата и през оградата. А сляпата Мила мина през къщата.  Party

# 93
  • София
дотътър и аз
изобщо не го гледам бб4, само го чета тук

и съм фен само на Манолчо май

# 94
според мен мъжкия лагер е залепен за къщата Peace
Сопред мен женският,затова ги пускаха с маски на лицата и през оградата. А сляпата Мила мина през къщата.  Party
Ааааааааа и Виолета влезе през вратата.

# 95
  • Варна
Как ги стреснахте с тези записи... сега ще започнат да се задават тъпи въпроси, вместо "запис". Всеки може да пише и да следи темите както си иска, така че, моля не правете забележки! Hug

# 96
Как ги стреснахте с тези записи... сега ще започнат да се задават тъпи въпроси, вместо "запис". Всеки може да пише и да следи темите както си иска, така че, моля не правете забележки! Hug

Особено в тема, която не се пази в архивите впоследствие.

# 97
  • Бургас
 eat

# 98
  • E-CLM & CH-VD
Ще ми се да оставят част от съквартирантите малко по-дълго в самолетите. Да не бързат всички да ги вкарат в къщата. То там и баба знае да живее...

Поне мъжете да оставят в самолетите още някой ден, иначе не е честно Crossing Arms

# 99
  • София
Всички ми се виждат нагласени, Цецо хубаво облечен, Ирена с минижупче и ботуши до коляното се оплаква от мъжа си на Цецо. Така е метнала крак върху крак, та и се вижда целулита на дупето чак.

# 100
  • Абсурдистан
Аз се чудя, защо не ми излизат нови отговори в старата тема, а то имало нова  ooooh!

# 101
Чета ви момичета и научавам всичко от вас.

# 102
Довечера сега не разбрах ще има ли лайф, щото друг път по нова телевиция горе в десния ъгъл пише Биг Брадър епизод 4 и отдолу с големи букви LIVE. Сега не само че не го пише ами ще започва в 20.30.....

Питам така щото да знам как да се настройвам. Hug

# 103
  • Разград
Мартин май се е заел да готви супа. И без това каза, че му се яде. Сега реже чушки.

# 104
Марти как се грижи за мъжете  Heart Eyes Пита ги какво искат да се сготви и как да го сготви.
Пита и Умберто дали е ял, а той:  - а, незнам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт