Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 909
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 810
http://life.dir.bg/2008/10/10/news3460661.html
Не са ли четирима номинираните? Или има и нова номинация Rolling Eyes?
да, и Милен Цветков каза, че 2ма от 4мата ще си тръгнат след гласуването. Защо обаче в анкетата може да се гласува с една опция  newsm78

# 3 811
а вече подозирам защо цИцо толкова сепритеснява от Косьо. Като знам как бизнеса с наркотици е навързан с полицаите.... нормално е да му заври ла..ото

да бе, аре са и цецко го направихте наркобарон  Joy

не БЕ, просто и двете страни си знаят кирливите ризи...кво се правиш, че не разбираш  Wink Sunglasses

не мисля, че цецо се е уплашил щото имал земане даване със скуби и щото е замесен бил и той, както ти намекваш! може просто да не му се кефи, да го е страх щото знае къв е /което аз например не зная и ми е симпатичен/, да се познават именно щото са от двете страни на закона!

AGeate, като не искаш да те коментират - просто не пиши  Crazy

# 3 812
Ирена и Камен се ядосват, че ББ не им дал голяма част от дрехите, защото били с надписи. Предупредили ги да нямат големи надписи, и затова си купували с по-малки и такива, които не се виждат, но пак не им дали една част от дрехите да си ги вземат.
Това е голяма глупост, защото все пак са дали доста пари за дрехи, а половината им ги взели.  #Cussing out

# 3 813
  • Варна
ББ направи забележка на Косьо да не говори на английски и да продължава да прави репортажи!
Скубито каза на Умберто , че Цецо го е арестувал!

# 3 814
още една тъпотия - отиваш в ББ и се правиш на голямата раота с марковите дрешки, комплексарщина... Sick
сълза, ето, както си и мислех - страх го е щото го е арестувал, не щото и цецо има кирливи ризи и се притеснява скуби да не го разкрие  Crazy

# 3 815
Според мене ако му беше чиста работата на Цецо, не би реагирал така за Скобара. Нищо чудно и той да се окаже като доста други корумпирани ченгета и сега да се страхува, че кирливите ризи ще му цъфнат. Не може един полицай да се притеснява толкова от един бивш арестант, освен ако няма нещо гнило. Случката с жена му май е само предтекст. Сигурна съм, че има някаква интрига там. А и Цецо с всичките тези приказки за доблест и справедливост малко прекалява. Защото ако един човек действително притежава тия качества, няма да ги изтъква постоянно и то включително и в неподходящи моменти.

п.п. Също така ми се струва, че не всички участници са ББ посредством кастинг, май някои са целенасочено събирани.
Laughing Викаш да не се окажат и двамата бивши. Единият-бивш наркодилър, другият бившо корумпирано ченге, които днес са единият набожен другият рицар само и само да ги заобичаме Thinking Може. Вече нищо не може да ме изненада в тоя свят. Цецо не трябва да го гонят докато не заживеят заедно двамата под един покрив за да се изясни картинката. Все пак за Цецо не знам нищо освен, че е готин като външност. Не съм чула нито видяла лошо. Времето ще покаже както обича да казва един велик българин Laughing

# 3 816
Цитат
п.п. Също така ми се струва, че не всички участници са ББ посредством кастинг, май някои са целенасочено събирани.
 И аз мисля така. Peace

# 3 817
  • СОФИЯ
още една тъпотия - отиваш в ББ и се правиш на голямата раота с марковите дрешки, комплексарщина... Sick
сълза, ето, както си и мислех - страх го е е щото го е арестувал, не щото и цецо има кирливи ризи и се притеснява скуби да не го разкрие  Crazy

Защо си мислите , че го е страх , може просто да не му е приятен  Rolling Eyes

# 3 818
ББ направи забележка на Косьо да не говори на английски и да продължава да прави репортажи!
Скубито каза на Умберто , че Цецо го е арестувал!

Той пък един английски говореше ooooh!

# 3 819
Тоя па Простамол Уно (Бай Иван) само за секс говори....Егати дъртия пергиш спарен Twisted Evil

# 3 820
Цитат
 И аз мисля така. Peace
еми от кастингите са подбирани специално определени типажи, кво чудно виждате?

# 3 821

За каква комплексарщина става въпрос, те са ги предупредили за надписите и са си купили дрехи с малки такива.
Рядко се намира примерно анцунг с незабележим надпис адидас и тн.
За да не са комплексари да напазаруват от илиенци ли?
Става въпрос за това, че си отделил една прилична сума за дрехи (някои за взели назаем), все пак те гледа цяла България, а накрая оставаш с едни дънки и едно долнище за 1-2 или 3 месеца, което си е гадно.

# 3 822
сълза, ето, както си и мислех - страх го е е щото го е арестувал, не щото и цецо има кирливи ризи и се притеснява скуби да не го разкрие  Crazy

Защо си мислите , че го е страх , може просто да не му е приятен  Rolling Eyes
И аз мисля, че не изглеждане уплашен, а отвратен и възмутен Peace

# 3 823
  • София
КЛОНКА - az sam s platen Skype. Zvanqla sam impulsni telefoni(mislq che taka se kazvat) po Skype na nqkoq istanciq i sam se svarzvala i si me taksuvat obqvenata cena +17c nabirane za Bg,no nikoga ne sam zvanqla za takova glasuvane i mi beshe interesno.
Sashto kakto kazah ot Voip( sashto Free i platena programa za razgovori ,no po-evtina) me taksuvaha 90c -predpolagaemite 1.20 neznam kakav e kursa.

Аз все пак обяснявам - не става въпрос дали е платен Скайпа, или - не. Става въпрос за това, че операторите пускат номера, защото те също събират пари.
Ако например Мтел не е пуснал СОБСТВЕН номер за гласуване, не може да се пуска СМС или да се звъни от Мтел. На номера на БТК не може да се звъни от Мтел, а САМО от БТК.
Разбираш ли?
БТК към номера на БТК.
В случая ВСИЧКИ български мобилни оператори слгарски са пуснали един общ номер, но БТК си е отделно.
Можеш да звъниш САМО от български мобилен или от БТК. Peace
В слу

# 3 824
страх го е щото го е арестувал, не щото и цецо има кирливи ризи и се притеснява скуби да не го разкрие  Crazy

Защо пък да го е страх, нали той е бил добрия...

Общи условия

Активация на акаунт