Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 857
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 825
Ирена и Камен се ядосват, че ББ не им дал голяма част от дрехите, защото били с надписи. Предупредили ги да нямат големи надписи, и затова си купували с по-малки и такива, които не се виждат, но пак не им дали една част от дрехите да си ги вземат.
Това е голяма глупост, защото все пак са дали доста пари за дрехи, а половината им ги взели.  #Cussing out
ами к`во се правят на гъзари... забранени са дрехи с явни надписи с имена на фирми. /иначе Ирена ако беше с такава фланелка, нямаше да има проблем да я вкара в къщата и много щеше да й отива/.

# 3 826
И аз мисля, че не изглеждане уплашен, а отвратен и възмутен Peace

Според мен е сериозно притеснен и съм сигурна, че има защо.

# 3 827
Ирена и Камен се ядосват, че ББ не им дал голяма част от дрехите, защото били с надписи. Предупредили ги да нямат големи надписи, и затова си купували с по-малки и такива, които не се виждат, но пак не им дали една част от дрехите да си ги вземат.
Това е голяма глупост, защото все пак са дали доста пари за дрехи, а половината им ги взели.  #Cussing out
ами к`во се правят на гъзари... забранени са дрехи с явни надписи с имена на фирми. /иначе Ирена ако беше с такава фланелка, нямаше да има проблем да я вкара в къщата и много щеше да й отива/.

Тениската е яка, и аз бих си купила такава.  Mr. Green

# 3 828

Joy Joy Joy

# 3 829
още една тъпотия - отиваш в ББ и се правиш на голямата раота с марковите дрешки, комплексарщина... Sick

За каква комплексарщина става въпрос, те са ги предупредили за надписите и са си купили дрехи с малки такива.
Рядко се намира примерно анцунг с незабележим надпис адидас и тн.
За да не са комплексари да напазаруват от илиенци ли?
Става въпрос за това, че си отделил една прилична сума за дрехи (някои за взели назаем), все пак те гледа цяла България, а накрая оставаш с едни дънки и едно долнище за 1-2 или 3 месеца, което си е гадно.

ами за такава комплексарщина - купили си новички, с парички назаем /тва от де го извъди не зная/ и въпреки предупреждението - пак с надписи, щото видиш ли иначе няма да се знае кое колко струва, а това е от огромно значение за комплексарите! и не ми говори, че няма хубави, дори оригинални дрехи без надписи! има, ма как ще се изгъзарят, ако си земат без  Crazy и то точно каменчо и иренка, нали, другите не...и кво като те гледа цяла БГ????? изложиха се мнооооооооооого не щото са с едно долнище, а щото са кофти хора! е тва е идеята ми.

# 3 830
Тоя па Простамол Уно (Бай Иван) само за секс говори....Егати дъртия пергиш спарен Twisted Evil

hahaha Joy Joy

# 3 831
  • София
а вече подозирам защо цИцо толкова сепритеснява от Косьо. Като знам как бизнеса с наркотици е навързан с полицаите.... нормално е да му заври ла..ото

да бе, аре са и цецко го направихте наркобарон  Joy

не БЕ, просто и двете страни си знаят кирливите ризи...кво се правиш, че не разбираш  Wink Sunglasses

не мисля, че цецо се е уплашил щото имал земане даване със скуби и щото е замесен бил и той, както ти намекваш! може просто да не му се кефи, да го е страх щото знае къв е /което аз например не зная и ми е симпатичен/, да се познават именно щото са от двете страни на закона!

AGeate, като не искаш да те коментират - просто не пиши  Crazy

Ей тук незнайно защо има моето име с чужди думи. Аз не съм го писала това за наркобарона.
Аз казах, че Цецо рече, че били от двете страни на барикадата. /не зная защо е излязъл така тоя цитат.
Само уточних за протокола.

# 3 832
http://life.dir.bg/2008/10/10/news3460661.html
Не са ли четирима номинираните? Или има и нова номинация Rolling Eyes?
да, и Милен Цветков каза, че 2ма от 4мата ще си тръгнат след гласуването. Защо обаче в анкетата може да се гласува с една опция  newsm78
Над анкетата е пояснено  Wink

# 3 833
страх го е щото го е арестувал, не щото и цецо има кирливи ризи и се притеснява скуби да не го разкрие  Crazy

Защо пък да го е страх, нали той е бил добрия...
абе аз казах, че не бях в Бг и не съм гледала - от вас разбрах, че го било страх!
и дори да е добрия - кво, не може ли да се страхува един човек, когато си мисли, че насреща му например има гадняр и т.н.

# 3 834
още една тъпотия - отиваш в ББ и се правиш на голямата раота с марковите дрешки, комплексарщина... Sick

За каква комплексарщина става въпрос, те са ги предупредили за надписите и са си купили дрехи с малки такива.
Рядко се намира примерно анцунг с незабележим надпис адидас и тн.
За да не са комплексари да напазаруват от илиенци ли?
Става въпрос за това, че си отделил една прилична сума за дрехи (някои за взели назаем), все пак те гледа цяла България, а накрая оставаш с едни дънки и едно долнище за 1-2 или 3 месеца, което си е гадно.

ами за такава комплексарщина - купили си новички, с парички назаем /тва от де го извъди не зная/ и въпреки предупреждението - пак с надписи, щото видиш ли иначе няма да се знае кое колко струва, а това е от огромно значение за комплексарите! и не ми говори, че няма хубави, дори оригинални дрехи без надписи! има, ма как ще се изгъзарят, ако си земат без  Crazy и то точно каменчо и иренка, нали, другите не...и кво като те гледа цяла БГ????? изложиха се мнооооооооооого не щото са с едно долнище, а щото са кофти хора! е тва е идеята ми.

За заема не съм си го измислила, едно от момичетата е искало пари от един познат.
А за надписите на марковите дрехи са предупредени, но явно ББ пак не ги е одобрил (което е пълна глупост според мен).

# 3 835
Цитат
п.п. Също така ми се струва, че не всички участници са ББ посредством кастинг, май някои са целенасочено събирани.
 И аз мисля така. Peace
еми от кастингите са подбирани специално определени типажи, кво чудно виждате?

Не ме разбра. Не става дума за типажи, а за хора, които се познават в живота и са имали някакви взамоотношения по между си (лоши или добри). Нали се сещаш, че е малко вероятно всичките да ходят на кастинг на тв-предаване.

# 3 836
а вече подозирам защо цИцо толкова сепритеснява от Косьо. Като знам как бизнеса с наркотици е навързан с полицаите.... нормално е да му заври ла..ото

да бе, аре са и цецко го направихте наркобарон  Joy

не БЕ, просто и двете страни си знаят кирливите ризи...кво се правиш, че не разбираш  Wink Sunglasses

не мисля, че цецо се е уплашил щото имал земане даване със скуби и щото е замесен бил и той, както ти намекваш! може просто да не му се кефи, да го е страх щото знае къв е /което аз например не зная и ми е симпатичен/, да се познават именно щото са от двете страни на закона!

AGeate, като не искаш да те коментират - просто не пиши  Crazy

Ей тук незнайно защо има моето име с чужди думи. Аз не съм го писала това за наркобарона.
Аз казах, че Цецо рече, че били от двете страни на барикадата. /не зная защо е излязъл така тоя цитат.
Само уточних за протокола.
Твоят цитат е просто изтрит. Загледай се в чертите и ще видиш че в твоето поле няма и буквичка дори.
Тези думи са на viliko .

# 3 837
Бай Иван много ме дразни как се запасва до сливиците... прилича ми на безмъдево чучело...

# 3 838
Бай Иван много ме дразни как се запасва до сливиците... прилича ми на безмъдево чучело...
Какво си се вторачила в него... Ми пази си яйчниците човека.

Joy

# 3 839
еми не ги е одобрил, именно щото са с надписи, понеже са гъзари бе, тва е.
според мен са си ходили сички на кастинг, но понеже обстойно проучват всеки - ББ е подразбрал, че се познават например ...
да, аз го казах за наркобарона...щом е толкова важно де

долфейс, като си на ти с някой от участниците - сподели нещо по -така, не се впечатлявай толкова от липсата на адидаса на иренката

Общи условия

Активация на акаунт