Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 826
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 3 840
Бай Иван много ме дразни как се запасва до сливиците... прилича ми на безмъдево чучело...

Скопено говедо останало само с мерака си!!!! Joy

# 3 841
  • София
Цитат

...те са ги предупредили за надписите и са си купили дрехи с малки такива.
Рядко се намира примерно анцунг с незабележим надпис адидас и тн.
За да не са комплексари да напазаруват от илиенци ли?
Че то Адидас на Илиенци има колкото щеш. Mr. Green Joy
Както и цялата гама МАРКОВИ дрехи с крещящи надписи Mr. Green

# 3 842
еми не ги е одобрил, именно щото са с надписи, понеже са гъзари бе, тва е.

Е не е така, има НАДПИСИ и надписи.

Мъжете са си сготвили много симпатична манджа, май е пиле с картофи.  Party

# 3 843
Бай Иван е с анцунг тип "палава гимназистка", запасан до сливиците и там на чатала вместо издуто.. има вдлъбнато и отгоре започва едно шкембе. Като куклата Кен е, в критическата.... дали си вижда пишока като го извади или го намира с напипване.

# 3 844
Бай Иван е с анцунг тип "палава гимназистка", запасан до сливиците и там на чатала вместо издуто.. има вдлъбнато и отгоре започва едно шкембе. Като куклата Кен е, в критическата.... дали си вижда пишока като го извади или го намира с напипване.
[/quot

Напипва го я! А като прави секс Sick го натъпква като маджун! Joy

# 3 845
Сигурно затова търси по-млади мацки, да са добре със зрението, че като го извади да го намират по-лесно...

# 3 846

Е не е така, има НАДПИСИ, и надписи.

и каква е връзката всъщност?
ББ е казал БЕЗ надписи, кво повече? ето затва ти казвам, че са яки комплексари и двамцата...не са се примирили, че няма да си скиват с марковите...
пак ще кажа - не се изложиха щото са с по един анцунг, а щото са кофти хора  Sick

# 3 847
Гледам анкетата...
112 от 169 са гласували против Ирена.
Що така бре булки?
Аз пък не искам да излиза!!!
До сега не съм я коментирала, но по принцип не ми е чак толкова неприятна.
Е да, взема се малко по насериозно, но и има чувство за самоирония донякъде.
Какво като е лицемерна?
Не е ли лицемерна всяка жена?
Освен това е поставена в ситуация да живее с разни хора, които не познава и които са и конкуренти за наградата...
Едва ли някой е отишъл там да създава приятелства...

Освен това е приятна гледка.
Просто не и стига малко акъла, за да манипулира по-прикрито.

Изказах сЪ! Simple Smile

# 3 848
  • на пистата
тоя брадър е пълна излагация,то бива бива злобори и простаци ама чак пък толкова на едно място не бях срещала.искам на финал да останат жорето и скубито,те са моите фаворити дано един от тях спечели

# 3 849

ББ е казал БЕЗ надписи, кво повече? ето затва ти казвам, че са яки комплексари и двамцата...не са се примирили, че няма да си скиват с марковите...
пак ще кажа - не се изложиха щото са с по един анцунг, а щото са кофти хора  Sick

Аз пък много повече харесвам Камен и Ирена пред някои други съквартиранти.

wish, и аз не искам тя да излиза, ама омразата на жените към нея е огромна и ще я изгонят с смс-и. Все едно Наталия или Емилия не са злобни, явно всички се дразнят от красотата на Ирена.

# 3 850
  • София
Барби сигурно вече обмисля развод след думите ти. Перспективата Кен да замяза на бай Иван  в някой момент, е сигурен довод.

# 3 851
Гласът на Скубито малко на Парцалевия ми мяза... Laughing

# 3 852
Вече и Мила се премести при Скуби. Там се чувствала по-добре отколкото в Къщата.
Нещо му обясняваше, че тая сутрин я прецакали с банята, та трябвало да се къпе със студена вода и още треперела.

В къщата са готови да сядат дружно на масата да обядват. Явно не се получава - филип вече лапа, докато други още са на двора.
Иначе масата е нагласена за всички. Май мъжете я нагласиха (поне мернах бай иван да реди)

# 3 853

Аз пък много повече харесвам Камен и Ирена пред някои други съквартиранти.

wish, и аз не искам тя да излиза, ама омразата на жените към нея е огромна и ще я изгонят с смс-и.
еми възможно е, ма като гледам си една от малкото...
двамцата са ми направо гнусни - тя е пародия на жената и всичко добро и ценно в нея, той е просто...с една дума....абе лайно

# 3 854
Голям смях е тук при вас  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт