Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 841
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 175
В къщата май се оформи любовен триъгълник.Потвърдиха го и преди малко по новините.Дали другата седмица няма да има взаимна номинация от двете жени в триъгълника

# 5 176
Нормално е по-гръмко да обявяват нещата,за да гледат хората.Никакъв чак триъгълник не е.Нали ги гледаме по цял ден.

# 5 177
а кои са в този триегълник

# 5 178
  • Бургас
Докладвай кои са! Thinking

# 5 179
Тази вечер предаването е от 22.50  newsm78

# 5 180
Някоя добра душа може ли да ми даде линк, където да гледам предаването от петък. В Замунда и Арена не го намирам. Във Вибокса дори да го има , не мога да го гледам ( в чужбина съм и зарежда адски бавно). Дори не мога да ви изчета, отказах се вече, заради часовата разлика, като стана и всеки ден са изписани по 60-70 стр. непосилно ми е  Sad...и сега изобщо не съм в час, не знам какво става в предаването  Cry

# 5 181
Някоя добра душа може ли да ми даде линк, където да гледам предаването от петък. В Замунда и Арена не го намирам. Във Вибокса дори да го има , не мога да го гледам ( в чужбина съм и зарежда адски бавно). Дори не мога да ви изчета, отказах се вече, заради часовата разлика, като стана и всеки ден са изписани по 60-70 стр. непосилно ми е  Sad...и сега изобщо не съм в час, не знам какво става в предаването  Cry
В сайта на ББ4 има всички предавания  Peace http://www.bigbrother.bg/video.pcgi

# 5 182
а кои са в този триегълник

Предполагам, че имат предвид Таня, Георги и Емилия   Simple Smile

# 5 183
Някоя добра душа може ли да ми даде линк, където да гледам предаването от петък.
http://www.bigbrother.bg/video_player.pcgi

# 5 184
Тази вечер предаването е от 22.50  newsm78
Е много късно бе Confused

# 5 185
Една част от изолацията той сам си я причини, за това не го съжалявам, иначе Виолета е направила много тъпо изказване.
Мисията със самолета ли имаш предвид? Защото не смятам, че нещо в държанието му е накарало съквартирантите да го изолират, и да го сравняват с куче!!!

Да със самолета, тези няколко дни, в които реши да остане там.

# 5 186

Това не е много сигурна информация според мен, тея от ББ още не са го измислили.  Laughing

# 5 187
Една част от изолацията той сам си я причини, за това не го съжалявам, иначе Виолета е направила много тъпо изказване.
Мисията със самолета ли имаш предвид? Защото не смятам, че нещо в държанието му е накарало съквартирантите да го изолират, и да го сравняват с куче!!!

Аз имах предвид мисията за сголбяването на самолета, но не се изразих правилно Wink

# 5 188

Аз имах предвид мисията за сголбяването на самолета, но не се изразих правилно Wink

Хихи, да разбрахме се накрая.  Wink

# 5 189
Нормално е по-гръмко да обявяват нещата,за да гледат хората.Никакъв чак триъгълник не е.Нали ги гледаме по цял ден.

Е снощи ги гледах и аз .Това което видях е как Георги търси вниманието на Таня, и понеже вижда, че тя е трудно податлива се чуди как да я накара да повярва.В същото време обаче Емилия не спря да му се натиска.Когато Георги влезе при Таня в джакузито тя помоли Филип да я заведе при тях , уж щеше да се връща в къщата, но все пак нарочно влезе в джакузито при тях. После разбрах, че Таня като е излязла са се мляскали.Преди това цяла вечер го предизвикваше като пиеше шампанско от устата му.

Общи условия

Активация на акаунт