Big Brother 4 - Lost in the garden 3

• 78 827
  • 5 331
  •   1
Отговори
# 5 190
Танцуваща с вълци, Валя благодаря ви момичета  Hug

# 5 191
  • Бургас
Ехее, какви са тия работи бе? И никой да не каже по-рано. Взе да става интересно  Joy

# 5 192
Танцуваща с вълци, Валя благодаря ви момичета  Hug
За нищо  Hug

# 5 193
# 5 194
Нормално е по-гръмко да обявяват нещата,за да гледат хората.Никакъв чак триъгълник не е.Нали ги гледаме по цял ден.

Е снощи ги гледах и аз .Това което видях е как Георги търси вниманието на Таня, и понеже вижда, че тя е трудно податлива се чуди как да я накара да повярва.В същото време обаче Емилия не спря да му се натиска.Когато Георги влезе при Таня в джакузито тя помоли Филип да я заведе при тях , уж щеше да се връща в къщата, но все пак нарочно влезе в джакузито при тях. После разбрах, че Таня като е излязла са се мляскали.Преди това цяла вечер го предизвикваше като пиеше шампанско от устата му.
Наистина става интересно Peace

# 5 195
Нормално е по-гръмко да обявяват нещата,за да гледат хората.Никакъв чак триъгълник не е.Нали ги гледаме по цял ден.

Е снощи ги гледах и аз .Това което видях е как Георги търси вниманието на Таня, и понеже вижда, че тя е трудно податлива се чуди как да я накара да повярва.В същото време обаче Емилия не спря да му се натиска.Когато Георги влезе при Таня в джакузито тя помоли Филип да я заведе при тях , уж щеше да се връща в къщата, но все пак нарочно влезе в джакузито при тях. После разбрах, че Таня като е излязла са се мляскали.Преди това цяла вечер го предизвикваше като пиеше шампанско от устата му.
Наистина става интересно Peace

Ауу отвлекаха ми Жорето... newsm45 newsm45 newsm45

# 5 196
да,интересно.....каква ли ще  е развръзката? Thinking

# 5 197
да,интересно.....каква ли ще  е развръзката? Thinking

Както се видя още днеска- никаква. Mr. Green

# 5 198
  • София

Ауу отвлекаха ми Жорето... newsm45 newsm45 newsm45
И мъжът ми каза, че циганката е най-готина в къщата, аз пък харесвам Жорето, така че - нормално е те да се съберат,някак си Joy

# 5 199
Е как никаква Жорето сутринта беше с ужасен главобол от шампанското  Mr. Green

# 5 200
Е как никаква Жорето сутринта беше с ужасен главобол от шампанското  Mr. Green

Joy Mr. Green

В момента Марти се възхищава на някаква икона на Косьо.
А Иванина нещо си е рязала от косата,от удължената,но не разбрах какво точно.Някой ако го видя,нека да каже.

# 5 201
  • Sofia, BG
а кои са в този триегълник

Предполагам, че имат предвид Таня, Георги и Емилия   Simple Smile

Четириъгълник значи - не подценявайте Марти, той няма лесно да се откаже от 'гадженцето' си  tooth
Ех, знаех си, че ще има разбити сърца, скубане на коси и чупене на маникюри заради Жорето  Heart Eyes Любовните интрижки тепърва започват, досега всички само се опознаваха.. Mr. Green

# 5 202
Като каза/написа "мъжът ми", Клонка ме подсети за снощия разговор с моя. Бяхме на гости, и като стана въпрос за ББ4, моят каза за ирена, че "ако тази безподобна глезла му е в къщата и му е на ръцете, ще яде бой на лягане и на ставане, и за една седмица ще я вкара в правия път"  Joy. Когато го контрирах, че е хубава жена, той се сопна: къде у тая дропла хубост бре   Shocked hahaha hahaha hahaha. А иначе е много кротичък, и изобщо не е агресивен  hahaha Joy hahaha Joy.

# 5 203
Тия как ровят с Наталия в багажа й дали ще открият парите?
Защо ли ми се струва,че Ива ще стане поп фолк певица като излезе-куха ,руса и НЕможеща да пее  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 20:48 от valq_78

# 5 204
  • Перник
Четох, че певицата Емилия отдаван знаела за Ивелина, че се опитвала да прилича по всичко на нея. Даже за раздялата й с бивщия й мъж и тя имала вина. Непрекъснато преследвала мъжа й. и т.н.
ПП: Ако не е давана тук тази статия ще я потърся Laughing

Общи условия

Активация на акаунт