Успокояват и гушкат, дишат на смени - мама и тате са на породени - 21

• 14 529
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Били аз бях така в Испания и те разбирам напълно, не ме мореше толкова офанзивата около децата отколкото тази самота .Ти къде живееш?

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 22:00 от kar4ita

# 166
Не, аз съм в Бг., обаче, всичките ми приятели са на друга вълна-кой кариера, кой на сем. начала/без деца/ и т.н.ДА не говорим, че и време не остава и за малкото, с които мога да намеря общ език...
А, ако има време, то няма тишина... Joy
Чувствам се по-добре.Благодаря, Карчита!  bouquet

# 167
  • София
Честит празник на Нати, многооооооооо здраве и слънчево детство!!

Честита годишнина на Хриси   bouquet  bouquet  bouquet

'Аня живот и здраве във вторник сме на зъбовадене, пиехме антибиотици, които не бяха съвместими с упойката. Ох едно свито ми е сърчицето  Sad  малко преди това ще отида на още един специалист да ни погледне и тя. Абе разкъсвана съм от хиляди съмнения, ама спор няма крива ни е захапката и намеса някаква трябва да има.

# 168
Галя едно силно от нас  Hug
Нашият хомеопат е в Добрич  Peace

# 169
Галя, надявам се и вярвам, че всичко ще мине добре Praynig

Били, наистина ми звучиш доста изморена...стегни се, ще мине и този период Hug

Ние в нас всички сме болни, опънат е лазарета с две думи.
Ама то в това променливо време...нямам тъпрение да дойде пролетта Crazy

# 170
Галя-стискам палци вичко да мине бързо и всичко да се оправи!
Ние сме що годе добре-като изключим вчерашната имунизация на Иво,от която не съм спала цяла нощ и навсичкото отгоре сега накуцва защото го боли още крачето и едвам ходи и мрънка! #Crazy

# 171
Хириси каква ваксина ви биха?

# 172
PENTAXIM реимунизация,но защото е мускулно в крачето и доста боли.Едвам заспа с триста мъки и люлеене,а той никога не е заспивал така.Винаги го оставям в креватчето и той сам си заспива,но сега явно много го боли.Сега с Ради му пазим тишина та поне да поспи малко.

# 173
моите деца днес не благоволиха да спят на обед и сега са едни кривииии.
и шумни, тоже  Mr. Green
освен тва ни объркаха кухнята и се наложи да ходим да се караме с фирмата-изпълнител.
+ това имам една супер крива поръчка, чието работене не зависи само от мен, а от непознат колега.
резултатът е, че съм супер мега изнервена и влизам в мейла си през 5 минути, за да видя получила ли съм аджеба чаканите корекции. и така цял ден  Rolling Eyes

# 174
Какво точно са объркали на кухнята ?

# 175
Моми4ета искам само да споделя ,4е 2рото ми бебе 6те е моми4е(сега имаме мом4енце на 8 месеца)!

# 176
здравейте момичета,
ей и аз да стигна да попрочета нещо, да пипиша......Таткото приспива Борис, Калина аз доволно бъзро я приспах.

Да поздравя всички, които са имали повод да празнуват. Много, много здраве, обич и щастие ви пожелавам!

НА мен до гуша ми дойде от сополи, кашлици и температури. Аман. Един месец Бобо се носи със сополи, тук таме се позакашля, вдигне температура, която я сваля за няма и ден, но си остава в къщи за ден -два, и пак на ясла. Сополите ту спират, ту пак започвшат. И като за капак на всичко, в понеделник вечер се е драл от рев от 4 до 7 сутринта, и си показва ушетата. В последтвие и Т вдигна. ХАйде на лекар, отит и рецепта за антибиотик. А колко ги мразя тези антибиотици. Лекувахме го с бабини рецети 3 дена, ушетата спряха да го болят, даже и като го пипам отзад, но Т не спада под 38,3, а нормално я държеше около 38,7.  И започнахме АБ.
Дано поне спре тази серия, за да ми понаспи малко детето. А и ние прокрай него.
ТА това е при нас, като гледам почти същото като при вас.
Бързо да оздравяват всички дечица, Хриси, Фил!

Бини, много кофти с колата, дано поне застрахователите изплатят нещо, та да има за ремонт. Дано НАти скоро спре да плаче в яслата, ще й хареса скоро, с толкова деца, няма как иначе.
мама Галя, стискам палци за посещението при дофтора, дано няма място за притеснения!
Галя-С, ха ха, това с имитацията на епилирането ме развесели много. Лелел как копират децата, и то, което най-малко очакваме. Дано зъбоваденето мине бързичко, и с не много надути бузки след това!

Фурия,
това със зъбите ми е познато, и Борис ги вади по 4ри наведнъж, сега са кучешките - 4 броя отново.
Майчето, точно си мислех, че сте като младоженци  и да не би да е дошъл ред на 3тото  Wink , а то....дано скоро и сами да осъмвате

Egisihora аз мисля, че с разлика 2 години, и голямото дете - батко и кака - са все още малки, и те има нужда от грижи, внимание и детство. Та това каката или баткото да се учат на нещо специално, за да помагат с бебето не ми се нрави. Но съм за ученето, когато му дойде времето. Т.е. ако голямото дете проявява желание да направи нещо само, гледам да използвам удобния случай да му покажа как става и да му запаля интереса. Но - например с обуването и обличането нищо, само от време на време прави опити и гледам да не остранат незабелязани,за сметка на това вече като си надраска масичката с пастелите и сам отива до мивката и чака да му дам гъбата, естествено той не може да изчисти, но поне прави опити. Естествено, че и при нас има кривване в това отношение. Няма как.
И понеже имаме доста познати с породени деца, те точно това ни казваха от личен опит , докато бременеех 'не забравяйте, че и Борис е още бебе'.
Карчита, едни палци и от мен, Галина все така да е в градината, а и Мая бързо да свикне с яслата.
Били, и аз като теб, горя много, всеки ден, на две човечета сладки, обаче няма кой да ми отговаря, и таткото като забегне за 3 дена по работа, и се чувствам като парцал, като си дойде, го оставям да се оправя с тях, а аз млъквам и не ми се говори, не ми се отваря устата, за поне час......Хъм, значи и в Бг да си бяхме, пак можеше да е същото.
Зайка, радвам се, че се оправяш. Само да ти кажа,че гърдата може да те боли и 3-4 дена след като вече си овладяла положението, да не си мислиш, че пак започва кошмара. Стига да е мека, полека лека и болката ще отшуми
Марти, честити панделки ирозови гащички!
Ей, и аз да стигна до края......с няколко мрънкания на Борис в просъница, и кърмене на КАлина.Лелееееееееееееее колко съм изписала.....
Хубава неделя на всички, и дано поспим тази нощ, всички!

# 177
Добър вече/утро  newsm78 и от мен.
Чета ви редовно, обаче ми се мота главата от валеряните и не ми тече мисълта.
Ето отговор в картинки за това кой за кого се глижи у дома.
Тия дни ще спра за два дена хапчетата и ще пиша по-подробно.
Честито на всички имали повод да празнуват.
http://www.mamagalia.snimka.bg/album.php?album_id=291844&pid=8368185
Държа да отбележа, чи никого не съм учила как да облича, храни и мете - самоуки са ми диванетата.
Обещавам сутринта да сваря кафето, така или иначе съм на работа.

# 178
Честит Рожден Ден
на
hrisi051

И обещаното кафе, разбира се

Закуска може би от рожденичката  Wink

# 179
Хриси, честит рожден ден!  bouquet Hug  bouquet

Гале, що си се валерианизирала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт