Августовска мама тича - ясленче облича

• 12 011
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
10 или 11 часа?

Блан, вентилацията е перфектна.

# 166
  • София
Галче хайде компромисно предложение в 10.30 ч. Щото все пак имайте предвид, че ще се нося чак от Дружба. Да има време да се понаспим с малчо, да го оправя и да пристигнем  Mr. Green

Блан за съжаление и аз и сватята сме гадни пушачки, та ако трябва да не идваме  Wink

Опс и още нещо. Моля ви не поръчвайте менюта. Няма смисъл. Като им се прияде нещо на малчовците ще им купим.

# 167
# 168
Звъня - 10,30 /ако не искат да е на половинка час, ще го пиша 10, пък който дойде в 11 ще се включва на полувремето.

Няма да полъчваме предварително нищо - на място кой каквото иска
това го копирах цялото от друг мой пост, където гласяхме вечерен запой  Embarassed
Просто информативно.

Готово - резервирах за утре 10,30 8-10 мами с деца.
Ще ни пазят маса, ако има навалица, без капаро - поръчки на място.

# 169
Галя 10 е по-добър вариант, защото освен Ивчо май няма други поспаливи Wink, аи докато се съберем ще стане поне 10.30 .АКо го пишем 11-  към 12 някои ще по4нат да огладняват, ракзиселяват и тн.....

# 170
# 171
Дриймс, точно това е клуба.
Или с други думи ако идваш от центъра на хлебозавода в дясно и първата възможна пак в дясно.
Вътре в чупката на Г-образния блок се пада
Велмар, резервирах за 10,30, но който иде по-рано ще си плати половин час повече за дете и готово.
Резервацията на името на Галя Ставрева

А пък аз по случай утре-то съм с нова прическа и прясно боядисана глава  Joy

# 172
Абе не го знам хлебозавода,  Joy ама ще дойда откъм БИЛА и се ориентирах.

# 173
  • София
Екстра е от 10.30 ч, че имам поне 30 минути с колата от Дружба. А и днес съм дежурна до късно.

Видях го - първата пряка вдясно преди поликлиниката нали?

# 174
Много хубава срещичка си организирате пак. Hug Ще чакам и снимков материал след нея.

Днес сложих последната инжекция на Тони. И всичко си е както трябва ,а го боли крачето. Та днес едва ходи и е един кисел, направо ужас. Ще трябва да го раздвижа малко за да му се поотпусне мускула. Ще продължим със Суметролим до понеделник когато е на контролен преглед.
Аз съм вече отпускарка, но от понеделник почвам и стажа. Надявам се да не е всеки ден, а и Тони да свикне с яслата по-бързо. Praynig
Сега ще взема да полегна малко че едвам гледам. Tired
 Hug за всички!

# 175

Момичета моля ви само дайте ми точен адрес: Люлин 1, блок ?....

Люлин 1, бл.033

# 176
  • София
Дриймсче  Hug

Обаче имам още едно питане. Моля люлинските мами да ми кажат: Ако реша в изблик на лудост да дойда с маршрутката много ли се ходи от кръстовището на Царица Йоанна и Владигеров до клубчето. На картата не ми се струва много, но не знам тротоарите как са и въобще?

# 177
  • София
Ееее, браво! Вие ще дойдете почти у нас  Mr. Green Тъкмо да не закъснявам много  Wink Нана, с коя маршрутка ще дойдеш?

# 178
  • София
Маршрутка 35. Пътувала съм с нея минава по Царица Йоанна по метрото и после към пощата. Май точно на това кръстовище трябва да сляза. Май сега отдясно има Билла. Оттам по шосето колко има до клуба?

# 179
  • София
Ами да - точно на Билла слизаш Peace Близо е, по моя преценка - една спирка на 111. Тротоари има, но има и спрели коли, обикновено  Confused Иначе 35 спира точно при нас и бихме могли да идем заедно, плюс Блан, ама като не знам дали ще сме точни, не предлагам този вариант  Blush

Общи условия

Активация на акаунт