Августовска мама тича - ясленче облича

• 11 944
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро, макар че въобще не ми е добро.

Митко е завел Кало на градина. Започнал да реве от спирката на рейса и като стигнали горе в градината изповръщал цялата си закуска.  Cry Сега звънях на педагожката да го проверят и да ми се обадят, ако не се е успокоил. Аман вече...

# 286
Добро утро в този слънчев ден

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 09:38 от pepejeans

# 287
В градината мисля, че реагират нормално - обясняват му, посъветваха ни и ние да му говорим, че така не се прави. Правим го, ще видим колко време ще трае ефекта. И аз се чудя дали не преувеличавам с психолога, ама...
А и друго да добавя само за детската градина - гушкат Токи на обяд докато заспи защото иначе не искал да спи. Стана ми много готино като разбрах.

Нц, нц браво бе  Laughing и билетите купени вече. Аз що ли се моткам, а не взема да ги поръчам. Ама с този мой (наш) пуст късмет дето бях много бременна на най-добрите концерти през 2006 г. незнам какво може да се случи до м. май 2009 г.  Mr. Green

Dreams разсмя ме с твоите писания. Дани така хапеше, правят го от любов, но тяхната любов я изразяват както те предценят. Научи се в градината, но след много приказки вече не го прави. Пу-пу. И за биенето с ръка, по същия начин, обяснявахме, че мама и тати и другите дечица не се бият, само ако го бият него, да се защитава, и така.

И за май 2009, какво може да се случи, ха-ха, като сме били бременни с големите кореми, Depeshe Mode като идваха първия път в България.
Иначе и на мен ми се ходи многооооо. Колегата взе 10 билета по 40лв единия от София Мюзик ентърпрайз.

Нана, в Дружба в 4ОДЗ ли бяхте на ясла?В коя група ако имам спомени, че сте там?

# 288
Добро утро!  Hug
Много ви благодаря за експресните отговори. Поуспокоих се. Последното ухапано детет беше за първи път на ясла. Явно това е било за посрещане. Но и аз като velmar се притеснявам повече за реакцията на другите родители.
elen@ и аз съм в търсене на пантофки 24 номер. Ходих къде ли не, но няма. Иначе за яслата успах да му намеря едни в магазин Аxent  в МОЛ-а на Стамболийски. Но взех последните. Обаче искам да му взема още едни за вкъщи. И така търсенето продължава.
Хайде лек и усмихнат ден на всички!  Laughing

Аз пък да ви кажа, че вече и квартирата ни иска да се изнасяме. За една седмица ни изгоряха сума ти крушки. Три ключови контака не работят вече, а сутринта за капак ни изгоря и бушона. Не можахме да си изгладим дрехите. Всички тези неща, обаче за да се оправят искат сериозна работа, защото инсталацията вече е много стара и на пръв поглед всичко изглежда нормално. Контактите и фасонките не са изгорели, просто не работят. Бушонът също не се оправи само със смяна. А възможността ни за местене в новия ап. в най-добрия случай е след около 10 дни.

А знаете ли какъв хубав Луна парк се е настанил на полянката преди тунела?  Mr. Green
Та да си дойдем на думата, какво ще правите тази събота и неделя? 

# 289
  • София
pepejeans в 4-то ОДЗ в 4-та яслена група Далматинци е.

Сега звънях пак. Успокоил се е, даже е закусил. Само че сестрите твърдели, че имал сополи. Пък Митко сега ми звъни, че сутринта не е имало. Сигурно от рева. Някаква майка се разсърдила защо водим дете, което повръща на градина.  Cry

Дриймс вероятно ти е много далече, но на нашия пазар в Дружба има много пантофки. Аз му купих на Беко - пловдивска фирма - много са хубави и не са скъпи - 13 лева.

# 290
  • гр.София
 Сигурно и в магазина за пантофи на Дондуков има номера. Е,не са с някакъв извънземен дизайн пантофите,но са здрави, и с немски подметки. Ще питам за 24-5 номер.

Дриймс,първата година Пепи хапеше яко, а беше и щастлив и добронамерен,но не можеше да говори и така се изразяваше.
 На втората година в ясла дойдоха по-малки деца и него го хапеха,но никога не съм го правила на проблем.
 Само че аз, докато хапеше, ходех нарочно да го взимам последен,за да не срещам родители Mr. Green
 Една майка на новодошло по средата на годината дете ме беше заклещила в коридора и ми обясни надълго и широко,че явно имам дълбоки семейни проблеми и лоша атмосфера вкъщи,за да ухапе детето ми нейното. ВЕрно,че не съм най-добрата майка, ама и проблеми вкъщи, и скандали..?!
 Слава богу,персоналът хич не се впечатляваше.
 Та-много  говорене и известно търпение трябват. Ще мине.

Да се поФаля-от две седмици съм се спазарила с Любо да гледа в събота децата, да ида да ме поофъкат малко,че косата ми пада на снопове и е адски дълга.

# 291
...Ама с този мой (наш) пуст късмет дето бях много бременна на най-добрите концерти през 2006 г. незнам какво може да се случи до м. май 2009 г.  Mr. Green
Dreams, да не искаш да ни кажеш нещо  Wink  Grinning.
Нана, ех този Кало. Милият, дано да се успокои.
Мъжът ми каза, че сутринта една майка като довела детето си в яслата и казала на лелките да не го хранят много, защото снощи повръщал  Shocked. Е, тия не ги разбирам. Само тя си знае защо е повръщал, но поне един ден да го остави да види как е, да е малко на диетка. Ако е вирус, какво става  Close.
elen@, Боби също криви глезените. Почти си ходи на вътрешната им част. И на мене така ми казаха, да й обувам по-твърди обувки.

# 292
  • София
Дано Ади. Аз се притеснявам да не е болен пак, ама Митко категорично твърди, че сутринта като е станал нито температура, нито сополи е имал. Не може за половин час до яслата да се разболее.
Колкото до тази майка - като знам какви са порциите в яслата, едва ли повръща детето й от прехранване  Wink

# 293
Не става въпрос за прехранване. Имала е в предвид да е леко на диета  Rolling Eyes. А, на Кало сополите със сигурност са били от реването. Както казваш ти, едва ли се е разболял за половин час.

# 294
  • София
Сигурно и в магазина за пантофи на Дондуков има номера. Е,не са с някакъв извънземен дизайн пантофите,но са здрави, и с немски подметки. Ще питам за 24-5 номер.

Къде на Дондуков? Близо ми е, мога да отида до там.

# 295
  • София
Привет!
Нана, много ти е хубав аватара  Wink
Дриймс, и аз като Ади реших, че ни намекваш нещо за май 2009  Whistling Wink
Девойки, не знам дали и Ивчо някога ще почне да хапе, дано не, но и на мен не би ми било приятно да го хапят.  Blush Embarassed Извинявам се, че го казвам, знам че нищо не може да се направи, за да се предотврати. Но като го знам колко е страхлив, такъв рев изрева като го ухапа братовчедчето му  Crazy А все пак като тръгват на ясла то си е стрес, та и това допълнително...  Rolling Eyes Дано скоро спрат канибалските прояви!  Hug Laughing Heart Eyes
elen@, радвам се, че ти пишеш!  Hug От мамите с второ никой не го прави, та се чудех имат ли сили  Laughing Hug А това за пълното сърце и лудницата  Heart Eyes Hug

# 296
Ами то до май месец има много време - знае ли човек, какво може да се случи.  Mr. Green За любопитните - НЕ работим още по въпроса, защото не ни стиска. Но никога не е късно да започнем. 
blanc къде е този магазин на Дондуков? На дизайн не държа. Искам само да са удобни и да не са крещящо оранжеви.  Laughing

# 297
Дриймсче, в Люлин в Силвър центъра имаше  доста сериозно зареждане на  най-различни модели и марки.На Дари взех Зетпол и съм много  доволна PeaceПровети там ако не си го направила

# 298
  • София
Привет!
Нана, много ти е хубав аватара  Wink

Благодаря  Hug Крайно време беше да се похваля с прайда  hahaha

# 299
  • софия
елфче,направо ме разби с това,че ивчо бил страхлив  Thinking...аз си мислех,че всички от нашите са  Crazy -смело напред  fight
а,за яслата където ме беше питала преди време-не ни приеха.и с връзки нищо нестана...поне, за сега сме си дОма
и аз си помислих,за дриймската дали не е с пупата напред,но после реших,че да се е обадила,да се похвали преди това  Wink
нана,дано кало свикне скоро  Praynig.миличкия много криво ми става,като чета как го преживява

Общи условия

Активация на акаунт