Май 2005- Тема 116

• 20 734
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
мами, здравейте!! Помните ли ме? Не се включвах много често, но пък редовно си четях и сега се присетих и ми стана много миличко - почти всички сте си тук... като от преди 3 години...
Ние сме добре. аз както виждате съм бременна, но този път ми е по - тежичко. бебока е добре и това е важното разбира се.
Марти е на ДГ. Е, тази седмица беше вкъщи, но от понеделник сме пак на линия. Очаквам рев и сополи... ooooh!
И той е на вълна Нинджи, а аз съм толкова против. Размята едни оръжич, едни мечове, скоци, записан е на таекуондо в ДГ...  Rolling Eyes направо ужас, кога отминаха времената на Франклин.... Много е запален и то след 10 мин филмче в Технополис детския кът за пръв път гледа... Радвам се, че има и други момчетии, които още от сега са им фенове.
Поздрави от мен и се надявам да се включвам по - честичко..  bouquet

# 196
Дианче,за слугинажа говориш-вече ми се отщява и на мен.Опитвам се да уча Даката да подрежда,да си сгъва дрехите,но...ако гледа баща си като пример цял живот ще им слугувам и на тримата.Невъзможна история!
Мария д,честита бременност,голям смелчага си ти!Адмирации! Hug
Доста добри отзиви се получиха за сушилните,но и аз нямам място,най-вероятно ще си купя нова пералня със сушилня,щом и не трябва да се гладят след това дрехите.Гладенето за мен е най-ужасната домакинска работа! Embarassed
Вале,нищо ново при нас,ежедневие,вече съм ужасно изнервена от стоенето вкъщи.Споменавала съм ти ,че ще правим един магазин с грил и до нова година трябва да го пуснем,та чакам с нетърпение да се гмурна в дълбините на бизнеса CrazyИначе зетя в петък се ожени за една от п риятелките си,това ми заявиха като отидох да си го взема от детската.Ама как се бяха гушнали с момата Crazy,любовчия от малък!
Днес цял ден сме стояли вкъщи,беше дъждовно при нас и съм на ръба на нервите си,а и децата също
Сиска,страхотно е че се появи отново.Ще минат бързо двата дни,колкото и да ти е самотно.А и нали все пак трябва да свикваме лека-полека,че все по често ще се отделят от нас.
А моя бандит Данчо не иска да ходи за уйкендите при баба си,иска да е само с мен и постоянно ми повтаря, че ме обича много,но не е много по целувките!
Августа,Биренка-отдавна не бях ви "срещала" и ми стана драго да прочета как сте! Heart Eyes
Naneto ,честита бременност и на теб и добре дошла отново! HugНе се стряскай за мечовете,от сега нататък ще е така.Моя малкия от сега взема пистолета и вика "па-па",с мотора бръмчи,абе мъжоря!
Айде лека от мен!Целувки! Heart Eyes

# 197
ДидкаHugздрасти
Пак има проблем със снимките, ама ще се мъча ей сега да ги кача Tired
Сиска, недей така болезнено да ги преживяваш нещата Heart Eyes Много е сладък тоя Дени, ей Heart Eyes
Аз пък не бих казала, че не трябва да се гладят дрехите след сушилнята-дори напротив.Да не би да говорите за някакви нови модели, които според рекламите ги вадят нагънати с ръб Laughing Аз не им вярвам, даже се мачкат дрехите, ама пак зависи от сушилнята Peace
В  този ред на мисли комбинираните с пералня май не са много сполучливи, по-добре е отделно пералня, отделно сушилня. Бях го чувала преди, но и моят опит го потвърди-в апартамента на свекърва ми бяхме с комбинирана-много зле. Трябва да вадиш половината дрехи, много ги мачкаше. Индезит беше, си спомням Peace
Освен това в темата за сушилните бях чела някакви техники-слагат се сгънати дрехите и т.под, ама не съм пробвала още. Като пробвам, ще ви кажа Hug
Мери, много си права за прането по Европата Grinning Особено пък на о-в Корфу какво видяяяхх. Едни тесни сумрачни улички и ако се забъркаш, което често става, направо се оплиташ в простири с всякакви видове гащи, кюлоти и т.под. Laughing
Нането, добре дошла отново, леко раждане и здраво бебче пожелавам  bouquet

Ето ги и снимките:
фрагмент от хола (стената ние си я правихме)
пак
и пак
фрагмент от спалнята
фрагмент от детската
част от родителската баня и тоалетна
детската тоалетна.
Малко пояснения: снимам само фрагменти, защото още има много вещи пръснати насам-натам. Очакваме до седмица-две да сме приключили с монтажа на кухня и спалня, тях тогава ще ги снимам.
Това в детската е част от цяла стена, ръчно рисувана от двама много талантливи пловдивски художници Wink
Банята+тоалетната-еднакви с детската тоалетна- са моят кошмар, така ги заварихме(нали го купихме в завършен вид Close) и не ни се занимаваше сега и с къртене Tired Като пробихме една тръба в банята се оказа, че това са плочки Мартинели, ма моля ви се Crazy И толкова дефицитни, че от всички магазини в цялата страна са събрали само 5 за резерва. Лимитирана серия явно Wink
Както и да е, тях догодина ще ги оправяме. Има и един килер, ама в момента не е за показване Laughing
А иначе сградата е на хубаво място, много близо до панаира Grinning

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 22:27 от Avgusta

# 198
Августа, цялата магия на моята сушилня поне е първо да ги извадя веднага, докато са още топли. Те излизат разбира се смачкани, но както са топли, леко ги поглаждам с ръка и ги опъвам на някое легло или стол и ги оставям така да си постоят 15-тина минути. След това са си идеално гладки. От една седмица дреха на Миша не съм гладила, ще ги снимам да видиш в какъв вид са, да не решиш, че просто не придирам Laughing
Ризите и престилките на мъжа ми са обаче изгубена кауза. Но аз съм доволна, че само те ми останаха, нищо са направо в сравнение с морето от дрехи, което ми се струпваше преди Crazy
Иначе сушилнята ми е най-обикновена, не е от ония свръхмодерните, дето ги рекламират, че гладят дори Laughing

За комбинираните и аз съм чувала, че са голяма измислица и не вършат добра работа.

Изчезвам, че ще ме убият, трябваше да оправя леглото Crazy

# 199
Ето ме пак wavey....

Avgusta, и вие добре се справяте с апартамента...признавам си по стената на детската ми останаха очите-разкош.....
А за сушилнята наистина дрехите излизат изгладени....аз ги вадя и подреждам върху стол и след 10 мин. ги прибирам (все едно са изгладени-разлика няма)-а за панталоните на половинката има специална скара и при правилно поставяне си излизат с ръб....моята има функция гладене..има и скара за сушене на обувки.....
Дидке, браво за магазина-то до НГ има 2 мес....наближава и твоя час....а съвет и от мен-не си взимай 2 в 1 пералня със сушилня....въобще не е практично- Феъри вече е обяснила, а и дрехите просто излизат на хармоника...понякога и ютията не ги оправя....
Феъри, ама вярно не миришат на нищо дрехите ато ги извадя....а аз съм свикнала да ми миришат на Ленорче.....разбрах, че имало спец. ароматизирани кърпички за сушилни и се слагали вътре и после дрехите ухаели.....ако откриеш нещо такова свиркай.....аз сега си купих един спрей май на Коколино беше и пръскам изпраните дрехи в гардероба...

Да се отчета днес каква я свършихме-купихме телевизорите, система за дом. кино, хладилник и кафемашина.....остана само да си чакаме завесите за спалнята ......но мъжа каза, че без да ги поставят няма да спим там.....

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 23:52 от valia77

# 200
Уф, днес 12 часа съм на работа, не знам как ще издържа. Много ми се спи. Снощи си купих една бутилка червено вино и прекарах вечерта в гледане на филми. Сутринта видях, че от бутилката бяха останали около 30-ина грама Crazy Laughing

Днес се прибират моите мъже. Приготвила съм им няколко изненадки вкъщи - нали си имам и рожденник Heart Eyes Дано успеят да минат до хотела като се прибират, да си ги гушна, че чак до вечерта как да чакам....

Дени е много щастлив. Говорим си по телефона и е толкова превъзбуден, толкова много хора е срещнал, много играчки си е купил. Ама още ми говори на носле - лепне ли си някоя хрема, дори и съвсем лека да е, после 2 седмици говори на нос, диша през устата, а като се храни спира, за да си поеме дъх през устата. А нослето чисто - нищо не издухва, нищо не хърка отвътре....Дали да се притеснявам Thinking

Снощи като се чухме по телефона с дребен, ми пожелава лека нощ, аз му отговарям "благодаря, слънчице", а той "много си сладка като ми говориш така" Grinning Heart Eyes

Приятен почивен ден на всички Hug

П.С. Отдавна не съм пускала снимчици -http://www.sisska.snimka.bg/album.php?album_id=289921
http://www.sisska.snimka.bg/album.php?album_id=278868
http://www.sisska.snimka.bg/album.php?album_id=258239
http://www.sisska.snimka.bg/album.php?album_id=296450

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:09 от Сиска

# 201
Да почерпя за годишнина от сватбата ни! Цели 5 години направихме вчера!

Похапнахме, попийнахме (тези, които можеха), пък разтворихме дебелите албуми да си припомним...

И да честитя на всички, които празнуват Димитровден!

Нането и Мария-Д, добре дошли в отбора  Hug

Сиска, ти най-сетне се появи, мъчно ни беше без теб Simple Smile

Брей борбата бе безмилостна докато си кача картинките ама се справих все пак  bowuu

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 10:44 от Choppar-че

# 202
Ей, наистина бе.... ooooh! Честит имен ден на всички, които празнуват Hug  bouquet

# 203
Привет и от мен,

само успях да разгледам снимките на Августа - много ми харесва как става, личи артистичен замах, харесвам къщи с дух и характер, в които личи почерка на собственика. Да покажеш после пак!

После ще чета, че съм се хванала с преподреждане "лято към зима" на гардероба (чак сега!) и вкъщи е ужас...

# 204
  • София
Мария Д, Нането, привет   Grinning Радвам се да ви видя отново, лека бременност ви пожелавам  Hug

Августа, много ми харесва у вас и искам на гости  Mr. Green Ще донесем червено вино да полеем Wink  Grinning Страхотно е! Обичам домове оцветени и обзаведени с фантазия и артистичност  Heart Eyes Браво, браво, извиняваме ти отсъствията   Sunglasses

Вчера се засякохме с Малейна и половинката й Simple Smile Много смешно се получи, защото всъщност познах мъжа й, загледах го, че е с друга жена, а то...било нашата Малейна Simple Smile Пуснала косица, с диадемка и наузнаваема  Laughing

Бяхме по разходки, днес пък сме на именни дни и ще е интересен и приятен ден Simple Smile

Чести имен ден на всички именници и празнуващи днес   bouquet Със здраве да си носят името и мнго щастие им пожелавам   bouquet

Чопарче, честита годишнина, преизпълнили сте плана за петилетката, за следващия пожелавам още  Grinning

# 205
Момичета, много, много и от сърце благодаря за топлите думи Hug Аз...малко си поплаках Cry ама от радост. Ако знаете какво преживяхме това лято покрай оправянето на това жилище Crazy Ние сме правили абсолютно всичко сами, нямахме майстори, и детето с нас при 50 градуса вътре-няма на кого да го оставиш...Средствата ни бяха много ограничени, после слава Богу получихме финансова инжекция и купихме някои мебели. Но иначе по отношение на интериора всичко е постигнато с оптимално използване на средствата и мноооогооо желание.
Важното е, че стигнахме дотук. Имам още изненади-кожена спалня, гардероба ние си го правим, с конструкция масив, мебелите на Ники ще са също масив, в бяло и състарени от художниците...абе, ще видите.
Радвам се много, че ви харесва, аз ценя особено високо вашето мнение Hug
Дианка, за гостито-с огромно удоволствие, аз обичам червено вино...и ще  си изпечем рибка ммм
Айде, ще бегам, почваме монтажа на кухнята, направо хвъркам  Heart Eyes

# 206
Вчера се засякохме с Малейна и половинката й Simple Smile Много смешно се получи, защото всъщност познах мъжа й, загледах го, че е с друга жена, а то...било нашата Малейна Simple Smile Пуснала косица, с диадемка и наузнаваема  Laughing
радвам се, че се видяхме  Grinning а от днес съм отново с подкъсена коса, та следващия път лесно ще се познаем  Mr. Green

Августа, браво за жилището - личи, че с любов е тъкмено!  Hug

честито на всички именници, нa Чопарче - честита годишнина, много любов да топли семейното огнище!   bouquet

# 207
Честит имен ден на всички! Tada Gift  party002
Чопарче, честита годишнина!Много любов и щастие!
Августа,найстина жилището ви е страхотно!
Сиска много хубави снимки,Дени е много сладък.

# 208
Ти като не си го дръпнала за яката  smile3508
Бре, пък да ви кажа моя син...страшно дете значи. Не знам дали са много децата на неговата възраст, които познават всички инструменти-бормашини, винтоверти, нивелири...ама и мамичката му мръсна сме научили  Embarassed И го ползваме по предназначение точно на място Mr. Green
Набързо да пиша, че после ще забравя. Абе, Вале, Феъри, вярвам ви, че вашите машини не мачкат толкова дрехите-все пак са ново поколение, моята е на 4 години близо. Ама това със стола не го разбирам. Вадя и слагам дрехите една върху друга на стол ли, всяка на отделен ли?  newsm78 Това са 6 кг пране, колко столове трябва да имам  newsm78 Или аз нещо не съм разбрала Blush
Аз правя същото, но като ги просвам по спалнята, ама пак не се изглаждат, обаче това явно е от сушилните, ха честито тогава  Hug
Честито на всички именници и от мен   bouquet
На Чопарчето-честита годишнина  Heart Eyes

# 209
Нането, добре завърнала се и лека бременност!
Сиска, радвам се да те видя.

Августа, знам какво е - ние от лятото на 2003 сме все така. Нали е къща и е доста по-сложно. Цялата къща мина през ръцете на мъжа ми., вкл. и големи участъци с груб строеж. Тръгнахме от 2 недостроени етажа на тухла, без покрив, необитаеми, без ток и вода, с външни стълби помежду им. Майстори за нищо не сме викали, вкл. и за плочки. Един ден, когато е напълно готова и външно, ще пусна снимки "преди и сега", те говорят сами.
Много е трудно, но така е по-сладко!

Чопарче, честито!

Общи условия

Активация на акаунт