Май 2005- Тема 116

• 20 728
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Avgusta  браво, а тази стена в детската страхотно много ми хареса!

Вале то не останало, само завеските и сте вътре Hug, отстрани бързо мина и влизате вече иначе само ти си знаеш как си се справила така бързо Wink

Сиска честит рожденик много да е здрав и щастлив   bouquet

Чорапче, честитооо  bouquet

и разбира се на всички именници днес да са здрави!Димана честито!

# 211
Привет и от мен!
Честит празник на всички, празнуващи днес! Да са здрави и много щастливи!
Чопарче, честита годишнина! Много дълъг и щастлив съвместен живот ви желая!
Сиска, да ти е жив и здрав мъжа! Много да ви гледа и обича!
Дени е страхотен... пу-пу.
Августа, страхотно се получава. Личи си, че се прави с много любов и желание.
Бягам, че тия дни слугинажа яко ме е хванал  Heart Eyes

# 212
Моите мъже са се прибрали благополучно - отдъхнах си Simple Smile След половин час ще си ги видя. Много са им харесали изненадките, които им бях приготвила Laughing

# 213
  • Варна
Чопарче, честита ви годишнина. Много да се обичате и да сте щастливи.
Сиска, честито и на твоя мъж. Да ти е жив и здрав.
Дени си е голям сладур. А ти не ни забравяй така за дълго. Hug
Добре завърнали се на Мария Д и Нането. Честито и на двете ви. Мария, куражлийка си ти. Hug
Августа, много хубаво е у вас.
Честито на именниците днес.

Малка почерпка и от мен. И баща и ми дядо ми празнуват днес. Да са ми живи и здрави.
Ние утре пътуваме за Русе и ще стоим до края на седмицата.

# 214
Привет и от мен!
Честит празник на всички именници днес!Да са здрави и много щастливи!
Чопарче, честита ви годишнина!Да се радвате на дълъг и щастлив семеен живот!
Сиска, да ти е жив и здрав мъжа! Hug
Мариа Д, Нането, добре дошли отново при нас!Честита и лека бременност и от мен!На финала да гушнете здрави и красиви бебчета!
Августа, поздравления за апартамента! Peace

# 215
Честито на всички празнуващи днес: именници, рожденици, юбиляри и т. н.  bouquet  bouquet  bouquet

Утре ще чета и ще пиша, че сега се прибирам от път Hug

# 216
По   food010 kaffeetrmker_2
Весела и успешна седмица!

# 217
Добро утро, дами Simple Smile

Августа, страшно много ми харесаха снимките от дома ви. Особено това, че е цветен, от всеки цвят лъха много свежест. Ще чакам с нетърпение по-подробните снимки Grinning

А иначе за сушилнята дето питаше - една върху друга дрехите много ясно, аз да не живея в палат със сто стола, та да имам място за всяка дреха поотделно Laughing  Важното е да е върху мека повърхност - или столът да е тапициран или върху леглото, там където дрехата някак си залепва и се изправя. Аз ги трупам обикновено на две или три купчинки, на всяко човече поотделно Simple Smile.

На Мишка май лудите й минаха. Засега Laughing Не мога да разбера каква е тази зависимост, но винаги след боледуване е непоносима за няколко дни.  Crazy 
Днес е на градина, а през седмицата ще им слагат в спалните нова дограма, та ще си постои ден-два вкъщи. Но се радвам, защото ще им  бъде топло през зимата.

Лек ден и успешна седмица на всички ви Simple Smile

# 218
Здравейте!
Моето диване тази седмица ще си е в къщи. В петък се беше напишкала в градината.  Страшно ме изненада, защото мноооого отдавна не се е изпускала /освен като се гъделичкат с баща и/. Попитах госпожата, а отговора беше, че доста деца били свършили тази работа /явно им е било студено/. Та сега сме с ОКГДП /покрай вирусите, отдавна не бях чувала такава диагноза/. Иначе е добре и не сяда на едно място.
Между другото, вече съм и намерила цаката за даване на лекарства. Колкото и да са гадни, знае че като ги изпие и ще и дойде силата, за да стане розова пауър рейнджърка  Joy.
Весела и успешна нова седмица   bouquet

# 219
Между другото, вече съм и намерила цаката за даване на лекарства. Колкото и да са гадни, знае че като ги изпие и ще и дойде силата, за да стане розова пауър рейнджърка  Joy.
Адри, много свежа идея, браво!  Grinning

# 220
Здравейте, момичета!
Благодаря за топлото посрещане!
За мое съжаление тази бременност не е толкова лека и спокойна като предходната (оказа се, че отдааавна съм била на 20 години Sad колко чудно!) Сега се влача по какви ли не изследвания и събирам резултати на килограм... досадно и изнервящо!
Мила и Аси са ми кротушки - само ме радват и се глезкат умерено. Баткото го тресе пуберитета... с пълна сила.  #Crazy
През уикендите обикаляме парковете, но никоя майска мама не съм засичала през последните месеци Sad
Къде са ви обичайните явки? Организирате ли още срещи или ...?
Приятен ден на всички пожелавам!

# 221
Привет!

Августа, много джижана работата у вас! И на мен ще ми е безкрайно интересно да видя крайният резултат, така че по-бързичко с обзавеждането, ако обичате Wink

Моите дрехи също  нямат нужда от гладене след сушенето. Дори си имам една функцийка обдухване след сушене, ако случайно не съм у дома когато сушилнята приключи  Peace
Спалното бельо и ризите обаче винаги имат нужда от една ютия...бляк Confused
Мария Д, няма сега да си признаваме на колко сме Wink.  Бумагите после ще ги върнеш на вторични суровини, важното е резултатите да са добри Peace
Сиска, радвам се, че се завърна Simple Smile
Нането, здравей отново и на теб Simple Smile Честита бременност  bouquet
Адри, аз пък въобще не съм я чувала тая диагноза. Много съм зле с болестите ooooh!
Ксения, как я карате? Нищо не казваш Whistling

Ава май е с "оня" вирус. Снощи се върнахме благополучно от Пловдив, легна си и след полунощ започна да поръща Sad. До сутринта върна четири пъти, към девет веднъж и преди малко пак. Всичко друго е наред, давам и капки Вомитусхийл. Някой ако се сеща за нещо друго да каже, че да му мине по-бързо на детето.

# 222
  • София
Кате, гледай да рехидратираш на всяка цена. И нещо запичащо. Дианка беше писала за канела.

# 223
Катка има прахчета против повръщане-Смекта и в аптеките ги знаят.Аз това давам и Калциев Глюконат!
Мариа д ,аз повече я водя в Младост през седмицата,а събота и неделя по паркове,но скоро не съм я водила.Повече седи по клубове или кафета, какво да се прави.изнервям се на тия площадки.
Срещи има,ама аз на оследната не бях EmbarassedТрябва Гуш пак да организира.
Адри ,добра идея!

# 224
Кате, бързаме, душо,  колкото можем, види му се края вече. После направо  на живо, тъкмо ще се видите с Дианка   Wink От тебе рибката мммм   lalalala
За вируса-аз слагах свещички - Вомитусхийл или Вомакур-последните са по-силни, ако си спомням добре. Оводнявай я с Натриев цитрат начестичко, но по лъжичка-две. За разстройството аз давам Ентерол, Хидрасек и/или Смекта-редуват се по принцип. На нас Хидрасека не ни спира дрисока, но пък е хубаво прахче-с полезни солички, иначе най-бързо ни затяга Ентерола. За самия вирус са ни изписвали Суметролим, ама не знам при вас какъв е случаят, а пък и каквото и да е, първо трябва да спре да повръща детенце. Много целувки от нас и кураж Hug
Мария_Д, и на теб кураж-така е, лесно няма, важното е всичко да завършва добре. Приеми една топла прегръдка от нас Heart Eyes
И като казах лесно, се сетих за Мартеа-знам, миличко, вашия случай, ама вярно така си е и по-сладко. Чакам и аз с нетърпение да видя крайния резултат Heart Eyes
Знам, че и Дианкини и те къща оправяха...ама това са много хубави моменти, незаменими просто.
Щом ми харесвате дизайна и  на мъжо изпълнението (аз съм главен дизайнер, а той - главен изпълнителен директор, щото всичко изпълнявал, така казва Laughing) значи си предлагаме услугите, ако ни искате ей ни на-за идеи и изпълнение, насреща сме  Hug
Adry, това за розовата пауър рейнджърка си го бива просто... hahaha Joy Joy Joy
Къде са едновремешните:  едно за баба, едно за дядо Laughing
За сушилнята-амбицирахте ме, само да си я взема от мамини и Фърлям ютията през прозореца и да му мисли-или като хората да става, или да си сторва крила, че ще я последва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт