Май 2005- Тема 116

• 20 722
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Катка, като най-прясно минали през този вирус - от миналата седмица - да споделя челен опит Simple Smile.
Педиатърката ми каза, че Вомитусхил са по-слаби, аз бях сложила свещичка. Изписа ми Вомакур - една сутрин, една вечер, не повече, че са по-силни. Между тях ми каза, че мога да сложа отново една Вомитусхил, но в общи линии Вомакурът (ама пък имат едно име ooooh! Laughing) оправи нещата.
Освен това - глюкоза по 5-10мл през 10-15минути. Миша я пиеше с голямо желание, но й давах буквално по глътка, защото пийнеше ли малко повече, нищо не задържаше. Никаква храна, никакви други течности. След като в продължение на 6-7 часа задържа изпитата глюкоза(което си беше истинско постижение), тя самата ми поиска айран, питах педиатърката, каза че може, но отново по малко и по-разреден.
Нищо друго не съм давала, изписаха ни Хидрасек в случай, че се появи разстройство, но то не се появи.
Суметролим и на нас ни изписаха за всеки случай, но не се стигна до него. Глокюзата и Вомакур оправиха нещата, за два дни беше отново на  крака.
Бързо оздравяване на Ава Hug

# 226
Благодаря ви момичета Heart Eyes

Ей сега вечеря малко солети детето. Няма разстройство. Запасена съм с всякакви прахчета. Ако тази нощ продължи повръщането, утре ще взема свещичките със неблагозвучното име Hug

Ей така е- като идем до Пловдив все си донасяме по нещо, я шарка, я вирус Laughing

# 227
Катка, Калциев глюконат, Хидрасек май е за разстройство (тя само повръща или има и разстройство?), и наистина - хидратиране. Дано бързо се оправя!

Августа, освен от мен една оризова салата с магданозеното ми песто (много се `аресва тая моя измишльотина)  и... ми един стек цигари и готово. Кога, викаш, се събираме Laughing

Феъри, погледнах ти лентичката - то не останало, бе, успех, когато е!

Мария Д, Катка добре го каза, дано всичко е наред, успех!

# 228
Привет!
Катка, благодаря, че питаш за нас. Heart Eyes
И ние сме болни - Вали снощи повърна през носа и устата.Тази сутрин се събуди с температура и течащ нос.Тази седмица ще пропусне ходенето на детска градина.
На всички болни пожелавам бързо оздравяване! Praynig

# 229
Мартеа, не остана наистина, обаче малкото калпазанче не дава признаци да иска да излиза Laughing
В сряда ще ходя на лекар и силно се надявам да ми каже, че до няколко дни ще родя, защото вече се чувствам като абсолютен кит  Laughing Имам обаче неприятното подозрение, че няма да ми каже това, което искам Wink.

# 230
Квото и да ти каже, то е ясно-когато реши бебът Wink
Ние ще чакаме и ще стискаме палци всичко да е наред Grinning
Мартеа, много ще се радвам да направим едно такова събиране  Hug Аз си мисля, че едно прерязване на лента трябва да се направи...за времето ще се уточним, ама се надявам да е скоро. И да знаете, че съм се заканила...тъй че ако вие не дойдете към нас, ще дойдем ние. Аз съм лесна-само да ми монтират място за тигана и тавата и съм готова за гости Grinning
Кате, щом няма разстройство-добре, ама много често то удря на втория ден. Дано да ви се размине Hug
Ксения, и на Вали същото пожелавам. Май са се смесили вирусите при вас Sad Уф, аман от тия болести ooooh!

# 231
  • София
Катка, купувай всичко написано и започвай да наливаш детето  Crazy  Тези свещички с неприличното име, ги запомних и ще ги имам предвид Simple Smile

Августа, голямо и тежко гости се заформи  Mr. Green  А пък аз само се шегувах за червеното вино...то е опасен подарък за новодомци след ремонт  Crazy Но пък идеята за комбинацията винце, рибка и салатка е страхотна  Laughing
М/у другото ние ще сме в Пловдив за новогодишните празници- 29,30 и 31. Преди време бяхме на Остава, свиреха в Петното и изкарахме страхотно. Много харесвам този град, ама много.
А другото лято ще ви чакам на гости в Поморие, където се надявам да стане готово до 1-2 години Simple Smile

Феъри, накрая наистина е много досадно и изнервящо  Crazy Дано по-скоро се срещнете с юначето Simple Smile

Августа,
бързо оздрвяване

Любака най-накрая ми каза, че ходи на приложни изкуства с кака Диди. Тюх, как се бях притеснила, че го изключва от мислите си. Вчера даже я дебнех да я рапитам дали се чуства добре там, дали му харесва и т.н. За щастие май няма да се наага.
В тази връзка, Гушлева имам тук едни балони на Меч Пух, които взеха да окапват  Crazy А Ема как е? А ти? Само наблюдаваш ти и нищо не пишеш.

# 232
Августа, голямо и тежко гости се заформи  Mr. Green  А пък аз само се шегувах за червеното вино...то е опасен подарък за новодомци след ремонт  Crazy Но пък идеята за комбинацията винце, рибка и салатка е страхотна  Laughing
М/у другото ние ще сме в Пловдив за новогодишните празници- 29,30 и 31. Преди време бяхме на Остава, свиреха в Петното и изкарахме страхотно. Много харесвам този град, ама много.
А другото лято ще ви чакам на гости в Поморие, където се надявам да стане готово до 1-2 години Simple Smile
Аз нямам нищо против, дори напротив  Wink Много обичам гостите, макар че някакви години тук нямах възможност да посрещам и затова се надявам сега да си наваксам. Комбинацията сме я заформили, само ще уточним периода и атака  Grinning
Аз не знам къде ще сме по Нова година. Бях намислила една Гърция, ама като гледам няма други ентусиасти, тъй че май пак ще ми се размине  Rolling Eyes Ама пък ако идвате вие ще е страхотно  Hug
За Поморие-само ни покани и ни гледай сеира-ще се изсипем всичкото катун  Mr. Green

Августа, бързо оздрвяване
Слава Богу, няма болни вкъщи, ама пак благодаря  Heart Eyes Ти се замаи от толкова болести вече-разбираемо е  ooooh!
За Любака-много се радвам. Ама той си е много умно и сладко дете, ще видиш как ще отхръкне-няма да има стигане. От собствен опит ти го казвам-нали съм много талантлива и...скромна  Mr. Green

Кате, ти недей да подФърляш тука какво си носите от Пловдив, ами планирай следващото идване Grinning Така се оформя имунитет   Hug

Моят син пък, да го похваля и аз, днес сутринта направо ни изуми. Чакат асансьора и в момента, в който спира на етажа, баща му обърнат към мен и с д*то назад тръгва да влиза и малкият казва: "wait!". На мама англичанче ще е то  Flutter
Айде, лек и приятен ден. Гушлева да се оправя, Ава също, Вали също, нови болни да няма, и бебето на Феъри да излиза вече, че чакаме с нетърпение Wink

# 233
  • София
Виж как си мисля за теб, а всъщност пиша на Ксения  Crazy Раничко ми е още, не съм изпила третото кафе

# 234
Всичко болни да се оправят бързо  bouquet
На нас ни е рано още да мислим за Нова година, виж върти ми се в главата да ходим на екскурзия с приятелки-нещо Гърция, Египет,приятелка беше там и е изкарала много добре.

# 235
Добрутру!

Първо у нас май трябва да дойдете на гости, защото аз се преместих на 31 декември, помните ли? Wink Аз снимки не пуснах от мързел (сефте).
Диана, май пак ще се разминем с теб Confused Ние пък се очертава да мръднем до Жеравна за Нова Година.
Августа и на мен ми се ходеше в чужденеция ама тц Crossing Arms
Имунитет, викаш, а? Ше го видим тоз имунитет, макар че все се заричаме, че повече с Ава никъде няма да ходим Mr. Green

Ава не е повръщала снощи, тази сутрин всичко е наред, пу-пу.
Как са другите болни? Всички на отчет!

Феъри, още ли сте две в едно? Wink
Мойто чедо не го записах на английски, то български трудно говори още Tired. Иначе използва едни сложни думи...в едни сложни комбинации...ум да ти зайде ooooh!
В Пловдив минаваме през тунела в центъра и Ава се цепи: "Мамо, казвала ли съм ти, че обожавам тунелчета... и кученца" Shocked Grinning

# 236
Вашите деца ходят на езици, изкуства, мойта мома такива работи не помирисва. Според тукашната система били малки още за тия екстри Laughing
Дианка, а какво правят на тия приложни изкуства, звучи ми много интересно, не ми се вярва на Любчо да не му е забавно там.

Иначе вярно е голяма досада това чакане, а и сега накрая всеки взе да ми дава акъл как и колко точно да се пазя Tired  Абе има моменти, в които си мечтая да живея на другия край на България Laughing

Вие за Нови години се заговорихте - ние най-вероятно ще си бъдем вкъщи. Невероятно за мен, но тази година като никога не ми се ходи никъде и с никого. Даже си мечтая на Бъдни вечер да сме си вкъщи самички, но няма да ни огрее, родителите със сигурност ще го сметнат за кръвна обида Laughing

Катка, браво на Ава, че не повръща. Този вирус е проклет, но пък бързо се отказва Wink.

# 237
  • София
Maria_d, страхотно е, че ще имате още едно детенце.
Мой съученик има четири деца и иска още и изглеждат много щастливо семейство.

Fairy, то не останало - по подписа ти видях, че ти остават само 17 дена.

Ели от вчера спря да плаче преди да отиде в градината. В петък забелязах, че й се възпалиха оченцата от сълзи и търкане и й обясних, че ако продължава така, ще купим капки за очи, които може да са люти.
Откакто го чу това не плаче, даже учителките се учудиха на какво се дължи тази промяна.

# 238
  • София
Абе и на мен ми се искаше някъде в чужбинско, но никой не иска да ни гледа децата....свекърва ми още септември си беше запазила екскурзийка до Охрид, а майка ми категорично отказва да ги гледа за повече от 2 вечери. А пък от мисълта ние да сме зад граница, а децата при тях я ужаси.  Confused Иначе мислехме едното при едната баба, а другото при другата, но нъцки.
И си останахме в БГ, където цените са като в Турция и Гърция.

Миналата година си останахме у дома и посрещнахме НГ по пижами. Едвам я дочаках пущината и веднага си легнах.
Тази година ми се купонясва, танцува, искам сред хората.

Феъри, май и на теб няма да ти се ходи никъде, у вас ще си е най-добре. Не мисля, че ще имаш сили да будуваш заради празниците  Crazy Хубаво си го решила.

А приложните изкуства са готино нещо...работят с глина и пластелин. Правят разни фигурки, последно са правили охлювчета. После ги оцветяват. С две думи, развиват въображението и сръчноста на децата.

Катка, браво на Ава. Дано се разминете само с това. А ти с мен няма да с еразминеш. Както са се заканили на мъжа ми да е в Бс от април до ноември, считай, че направо местожителство ще искам  Crazy

Адвайс, браво на теб как си се сетила Simple Smile Неволята учи, а?  Laughing Много хитро си го измислила, ще го запомня.

# 239
Здравейте!
Много гадна работа с тези болести, аман.
Да се оправят бързо всички.
Кате, ми ще си носите екстри от Пловдив, като не отскачате до София  Heart Eyes. / Да не ми се обидят пловдивчанки-обожавам този град Wink/. Маги непрекъснато пита за Ава и разправя наляво и надясно, че са две русалки Ариел-приятелки /още спи с кученцето/ Laughing.
Нашата диагноза ОКГДП е остър катар на горните дихателни пътища. Като ученици такава диагноза си пишехме на откраднатите медицински бележки, за да ни извинят отсъствията  Embarassed
Ксения, какво ви подпукаха и вас болестите. Тамън свикна Вали. Пиши по-често  Wink.
Феъри, покрай теб се сещам накрая как нямах търпение да излезе диването и колко ми тежеше. Чакането обаче си струва и всичко се забравя щом го гушнеш  Laughing.
Леко бременеене и на другите бремелинки  Wink.
Маги също съм я записала на всички занимания в градината - английски, танци и приложни изкуства. Не разправя какво правят на приложните, но от английския и танците е много впечатлена  Wink. Аз лично съм на мнение, че е полезно за децата да се занимават с всякакви неща и въобще не са малки. Не очаквам кой знае какво, освен да и е интересно. Като знам колко бързо и омръзват игрите ...  Wink.
Да ви питам - вашите деца учат ли песнички, стихчета и пр. Маги нищо не може или не иска да научи, не знам. Последно се опитвах да я уча за катеричка рунтавелка ... Ами да не разправям, че се ядосвам чак. Последно ми каза, че тя щяла да си измисли стихороние - мечо пух, мечо пух, ходи по гората. Притеснява се за спящата красавица и рунтовелка ....  Crazy
Хайде спорен ден на всички и по-малко болнички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт