Кога и с какво захранихте бебетата си?

• 80 831
  • 630
  •   1
Отговори
# 420
  • град-държава
Какво означава "изкуствено захранените късно"бебета?

# 421
"Нищо му няма" ми е любимо  Laughing
То сега "нищо му няма", но по-натам?
По-натам ще му мислят, ще питат ама как да лекуваме разбит стомах, ама как да лекуваме с хомеопатия алергия, изобщо не мислят за после. Важното е сега да оцелее.
Какво означава "изкуствено захранените късно"бебета?

Изкуствено хранените - с АМ захранени късно - 5+ месеца или 6 бебета. Е за някои и 4 месеца е късно, та може и това да се има предвид  newsm78

# 422
  • град-държава
Че моето е още на кърма и без заместено хранене на почти 11м.  Crossing Arms
А ябълки и сокове на описаната възраст са наистина нещо ужасно, за разлика от изкуственото АМ.

# 423
  • Варна
Че моето е още на кърма и без заместено хранене на почти 11м.  Crossing Arms
Как не те е срам, за къде чакаш Crossing Arms Mr. Green

# 424
  • град-държава
Че моето е още на кърма и без заместено хранене на почти 11м.  Crossing Arms
Как не те е срам, за къде чакаш Crossing Arms Mr. Green
Ами то е за срам като чета как лапат 3-4-5 месечни пък моето нъц, пък и попълнам изкуствено.  Laughing
Сега е на фаза без месо и сирене не ям  въобще. Подлудява ме.  Crazy

# 425
Относно граха, да знаете, че се продава насипен био грах на люспи в магазините на Слънце и луна. Днес успях да купя. Там има и всякакви други био продукти.

# 426
Аз няма да нападам, няма да падам на ВАШЕТО ниво.

Забавлявайте се, гледам нон стоп киснете във форума, то само това ви и остава Simple Smile

Казах това, което имах да казвам. Край на темата.

Продължавайте с усмивки напред.  bouquet Приятен ден!

П.с:. Сетих се още нещо, нещо което е ВАЖНО! В кърмата се съдържат всички тези полезни вещества, от които се нуждае едно бебе "ДА", но в изкусветните млека, какво има? прахче и водичка....оо да адаптирано било. Ако имах кърма щях по друг начин да действам.
За това НЕНАПАДАМ!А коментирам. Но вие ще го разберете по своя си захлупен начин Simple Smile as usually

# 427
  • България
За хубаво или за лошо преди 10г. и аз постъпих по същия начин,посъветвана от консултант по кърмене
Захраних на 4м, за да може да стига кърмата за останалите хранения.Кърмих до 1г.и 4м.

# 428
  • Варна
Има достатъчно информация какво съдържа АМ, далеч не е прах и водичка... Но както вече казах акъл с фуния не се налива и информация насила не се дава. Ако наистина те интересува вземи и прочети, общодостъпно е, не е някаква държавна тайна... Също общодостъпна е информацията как точно вреди ранното захранване, белята не винаги се вижда от първия месец. Просто е потресаващо, че при лесния достъп до всякаква информация и възможността да четеш, да ровиш и да отсееш важното не го правиш, а се инатиш. На кого точно кривиш шапката, ще ми кажеш ли? Пука ми на мен за теб и твоите решения... И не те нападам, мисля, че държа достатъчно културен тон.
Ирен,
преди 10 години препоръките бяха доста различни, тогава масово се захранваше на 4 месеца. Новите изследвания сочат друго. 4 месеца не е някакво престъпление, но е минимумът, оптималното е да изчакаш още.

# 429
rafleziqa,минавало ли ти е през ум, че понякога няма или не достига кърма и затова се налага хранене с АМ?  Това е специално адаптирано мляко, което е със състав максимално близък до кърмата. Мисля, че е редно да бъдеш по-тактична и толерантна,  но това е въпрос на възпитание. Не одобрявам налагането на мнение, по принцип, без значение дали е за ранно или по-късно захранване. Има достатъчно достъпна информация. Всеки сам си преценява. Темата е за друго и съвсем конкретно дефинирана.

# 430
  • град-държава
Изкуственото прахче с вода обаче е пълноценната и подходящата храна за бебето, особено до определена възраст, каквато всъщност НЕ СА пюретата, соковете и ябълките. И когато им дойде подходящото време, то същото изкуствено прахче с вода продължава да е необходимо за бебето при недостиг на кърма или липсата на кърмене.
Аз го казах и назад , най-голямата вреда за едно бебе е да го лишиш от мляко и няма оправдателна причина за това.

# 431
Е тя дава сигурно кисело мляко, то ако лиши бебе от най-важното за него ще е доста крайно.

# 432
Е тя дава сигурно кисело мляко, то ако лиши бебе от най-важното за него ще е доста крайно.

При положение, че за месец е въвела всички храни щом го е докарала до жълтък, няма да се учудя на нищо. То пък сега видях, че всъщност не е захранила на 4м, а на 2  Shockedще взема да повярвам, че има и такива захранили докато ги приберат от родилното  ooooh! чудя се само защо го причиняват на собствените си деца, нали по презюмция трябва родителите да мислят най-доброто за децата си?!

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 17:26 от Scarlet~

# 433
Нормално е човек, който мисли АМ за "химия", да захрани от 2-ри месец, като няма кърма и да дава кисело мляко. Каквото и да й обяснявате, няма да й промените мнението, то е същото, като да спориш с антиваксър и конспиралник.

# 434
Снощи ми споделиха за дете, което с гордост е захранено на 40 дена с шоколад  Shocked вече на 5м яде вафли, и го снимат за фейсбук, за да видят всички колко е постигнало само за 5 месеца  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт