"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 177
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Я, кажете ядат ли наследниците луканка ?  Mr. Green
оооооооооо, ния е върл фен на тез мезета. почивката ни основно я изкара на мляко и луканка. това е единствената храна, която направо си я проси Mr. Green

# 151
  • сто акровата гора
Честит Рожден Ден на Веролинка ! Много здраве и късмет!
Тани@ стискам палци да му мине бързо на сладурко Praynig Hug
За луканката, яде и то как, ушите й плющят, аз пазих, пазих, че нали не бива твърде за малки деца, ама то не можеш се пребори, ам, АааМ! АМ! и те гледа в устата и чак очите й се насълзяват  hahaha Всякаква мръвка яде, особенно на морето им събра очите на едни познати. Те милите със злоядо детенце патили, голям е вече де и не е злояд, ама ние им отидохме на гости и Соня омете за норматив 3 кюфтета и половина (аз грабнах половинката че да се включа, че то не можеш ръка да хванеш) чак се притесни домакинята че няма повече  Mr. Green
За името, още си е Додо (папагала на леля е това) и като я пита някой как се казва се представя с фамилия даже, Додо Пате (папагал й е дългичко), а ако реши да е по официална е Додо Пате на Бате  bowuu Често гледам опулени физиономии по градинките, като са ме чули да викам Соня, Соня и като я питат и каже Додо, ама харесало му е на детето. Всъщност от яслата има няколко пъти да казва че е Сиси ама рядко.
За пазаруването, ако има малка количка да си я бута, въобще не я вълнуват стоките, най много нещо ако види с Пух да го поиска, има едни бонбони и шоколадови яйца. Последно в склада на Симба до нас, не мога да я изкарам, то голямо, широко, обикалят с тези колички с приятелката й, пушек се вдига, накрая с рев си излязохме, хем се радва на бебето дето го взехме.
В Била е голям фен на количките, ама не бива да спирам, ако разглеждам нещо и стои на едно място, се подава от колата една ръчица и ми махва да карам, ако не тръгна се цупи и ми вика Мамоо аде! Проблема е да я накараш да остави количката  ooooh! Нищо не помага, ни подкупи, ни обещания че утре пак, ни заплахи че ще я оставим там и си тръгваме, лудница настава  #Crazy
Такива работи при нас, иначе от яслата доволството е пълно, показва как играли куклите на ръчичка на театъра, като я взема казва айде тао, уте пак! раздава целувки и т.н. Е сутрин е малко нажалена ама й минава като отворят вратата да види децата. Абе само да са здрави, адаптирането бързо или бавно минава.
Лека нощ от нас!  Hug

# 152
Почерпете се за здравето на нашия Мите и на дядо му!И за успех на мъжа ми-има професионален празник!         

Честито и от мен на именниците!БСъс здраве и късмет да носят името си!  bouquet

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 12:13 от Били...

# 153
Честит имен ден на всички носещи името Димитър и всички производни.Да са живи и здрави и много щастливи.

Ние таз година Димитров ден ще го запомним с първото си посещение в спешен кабинет.Лори падна и си сцепи долната джука в детското гърне.Така отдохме,промиха я и я залепиха.Сега реве за най малкото и цял ден се гуши.

# 154
Честит празник на всички именници днес !
Честит Рожден Ден на Веролинка !
ina_nk, бързо да Ви минава усничката Hug
За говоренето Елена си знае за сега само нейните си думички - мамооо, тати, баби, деди, изброява почти всички животни как правят, но изречения все още не съставя Crossing Arms. И аз малко се бях притеснила, защо не иска да повтаря, а разбита перфектно за какво й говоря, но когато реши сигурно ще го направи. За сега като падне каза "Бум-бум" и си сочи главичката, научи се малката маймунка сама да прави балончета от сапун и поне притеснения с духането на предстоящите 2 свещички няма да имаме  Party
За гърнето - седи без проблем, но или аз я изпускам и я слагам късно (след като е свършила вече работата в пампито) или не иска да свърши рабоата там. Седи си сигурно по половин час и казва "пишшшш" ама няма никой hahaha

bouquet

# 155
Взех Лецитин и нещо с М. И двете са хапчета, последното е хомеопатично и се взима 2 пъти дневно. Да видим дали за 1 месец ще има разлика..

# 156
  • Под Сините камъни
Честит имен ден и на всички които празнуват днес.

# 157
Честит Димитровден на всички именници!   newsm51
Инче, бързо да се оправя Лори  Hug и без повече инциденти при вас!  Naughty
Луканки не давам, макар че доста я привличат.  Crossing Arms
Изречения казва, от 2 думи засега, всичко повтаря, като дългите думи и ги съкращава и казва само края.   Joy  Пее песни като прави компилация помежду им.  hahaha

# 158
Честит имен ден на всички именници днес!   bouquet
Да са живи и здрави и много щастливи!  Heart Eyes

Еййй момичета, дойде си зимата.....

Инче.... съжалявам за произшествието.... малките човечета си стават много палави...

И ние сме в хора с луканките  Mr. Green  много ги тачи моето слънчице  Shocked

# 159
  • Бургас
Ники, споделям че липсваш отривисто .... пиши по- често !  Peace Hug

Опитвам се аз, ама не ми се получава нещо, напоследък, че Пеши май минава в графа болнави. Не, че до сега е боледувал нещо сериозно /пу-пу  Praynig/, ама всеки месец се записваме с по нещо..., последно Т с неясен произход. Оказа се, че детето е с големи сливици още от бебе... Педи знаела, ама чак сега ми казва.... Ама нали трябва да е син на баща си и внук на дядо си.  Wink Педи пита има ли в семейството някой с големи сливици? Има викам, баща му е бил с хроничен ... незнам си какво там на гърлото, дядото и той.... Ами, ще си знаеш вика, че гърлото му е слабото място.... А, сега иди го накарай да не тича и да не гълта студен въздух  newsm78

Та тук май е мястото да питам, дали давате имуномодулатори на децата? Аз искам да давам, но незнам какво. Моята снаха ми препоръча Есберитокс. Споделете вие какво давате? Частната ни докторица искаше септември да идем, за да ни изпише, но... така и не стигнахме до нея, за което сега много съжалявам. Знам, че вече съм закъсняла, но по-добре късно, отколкото никога, нали така беше.

Я, кажете ядат ли наследниците луканка ?  Mr. Green

Мне, не кусва нито салами, нито луканки и все от тоя род.... Човека ходи на кухня и само това признава  Peace

Пешеходке липсваше ми  Hug У вас весело   bouquet

ina_nk Пеш е специалист по паданията, дано Лори бързо забрави спомена от сцепената устничка и болката.... Hug

По магазини с Пеши НЕ ходим. Иначе пада една гоненка из магазина. Добре, че бързо си го намирам при 10 литровите бутилки с минерална вода  Mr. Green

Лек и усмихнат ден на всички.   bouquet

Болничките бързо да оздравяват.  Hug

# 160
  • София
Адашче аз давам на Евка от две седмици Имунобебе- хранителна добавка за подсилване на имунната система.
По принцип четох, че ако детенцето не боледува много често е хубаво да не се дават стимуланти, за да не се пречи на имунната система, организма сам ще се справи, но при нас бяха 3 вируса за 1 месец Sick
Мисля като го изпием да направи почивка и после да пробвам с клеева тинктура Wink

На Лори бързо оправяне желаем и по- малко инциденти Heart Eyes

# 161
Здравче,  / ей все ми е Ники на върха на пръста  Wink / давах и аз два месеца едно сиропче ADLiquid for kids сега почиваме.
От него ли от възрастта ли на новата градина досега сериозно не е "клякал" болен Георги  Peace
На тази прословута Коластра съм се нагледала, ама да видим .

П.С. Споделям, че холната маса в момента е заприличала на автоморга .... купища автомобили, разни марки и модели, част от които само на каросерия, други с по липсващо някое колело или друго ...  Tired
Купът застращително расте и всеки момент ще започне да се разлива по клавиатурата на семейната глава  ... а наследника вади ли вади от една торба  ooooh!
Ще стане интересно , бягам ....  Sunglasses

# 162
Аз давам целогодишно плодове (каквито има на пазара), според сезона - задължително салата на вечеря и ... това са ми имуностимулаторите, при моите деца действат безотказно вече ...16 г.

# 163
ДобрЮтрУ!
Честито на всички рожденници и именници на патерици!   bouquet Heart Eyes
Криско и Лори бързо да се оравят и да забравят!
Майсторката на късия разказ, добре, че си се взела в ръце. Преди години след баткото никой не те пращаше на мамолог, а и аз от кърменето се докарах до сутиени 0 номер и след 11 год. при рутинен преглед от работата ми откриха срастване на съединителната тъкнан. Била съм изключение: родила рано, кърмила дълго и с много кърма, а... Резнаха ме, оказа се, че има и козметичен ефект. После викам на доктора: Защо не ме ремонтира и от ляво?! той:  Laughing Като забременях с коко много се бях притеснила, но нямах никакъв проблем. Щом си го открила на време пий каквото са ти дали, иди на контролен преглед и не се бой. Такова нещо е важно да се хване на време, защото пущините се израждат.
А в магазините ние си ходим със сок в шише, с банан и бисквити, защото на входа се почва едно АМ  с постепенно покачване на децибелите и, ако няма с какво да му запушим устата... вътре се возим на колелото, защото не във всички магазини имат големи кошници. Детски коли не съм видяла още, даве и в МОЛ-овете им.
Новите ни думи са: пу за пъп, те за тигър, вика ми Иве. Богат речник, няма що!
Весел и усмихнат ден на всички!

# 164
И аз нищо за сега не давам като имуностимулатор. Но съм намислила като се роди бебо, живот и здраве да започна да давам коластра и на Елена, пък да идим дали ще я одобри и по-важното дали ще има ефект Peace
Преди 3-4 месеца Елена имаше сополи и тогава й минаха с витамин Ц и Саностол сироп витамини - по една лъжичка на ден (педиатърката й ги изписа за подсилване на организма) Peace
В магазините и аз слагам Елена в количките, които са тип атомобил и що годе успяваме да напазаруваме Peace
При нас луканката не се тачи, на почит е шунката, всяка сутрин по едно колелце след попарата Grinning

Целувки от мен, Елена и бебо  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт