"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 178
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Tani@, много са гадни 40-градусовите температури Sad . Дано оздравее бързо Криско!  Hug

# 136
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiaten, как е Марти след операцията? Hug

Не смея да кажа нищо че да не дърпам дявола за опашката  Heart Eyes

Tani@ съчувствам ти много са гадни тия температури. Градините освен всичките си плюсове имат този огромен минус с боледуванията - дано скоро да го преодолеем всички.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване.

# 137
  • София
Таня стискам палци всичко да е наред, а кой е с него в болницата? Татито ли?

Тини и на Вики пожелавам хомео-то да е свършило работа, оздравявайте малки и големи Hug

Детелинке и ти като мен само шпионка го раздаваш Heart Eyes

Ние пък сме сами кукувици с Евка от вчера та чак до Неделя, тати е командирован в Търново. Приспахме се - при нас тигъра идва и казва Ррррр и после лека нощ, нощ на децата, спим - ииии понякога действа веднага Joy, а сега изпих страшната комбинация от чай и след 10 мин бира за пред компа, та наздраве beer2

За говоренето говори повече отделни думи.
Повтаря си като папагалче, но изреченията са от най-простите, като пийм биа(пием бира), пийм дуда(пием вода) или дуа песен (друга песен), Ева пана (Ева падна) и др. Сега се научи да казва нашите имена, нейната фамилия и имената на баби и дядовци. Мн смешно като я учих, че едната и леля се казва Роска и е болна (оперираха и окото от перде) и после като я питам как се казва леля и тя вика "бонна", а не името Joy

Я споделете водите ли малчуганите из супермаркетите и как реагират на изкушенията? Последният път като пазарувахме беше леко дразнещо, че постоянно искаше да и отворим я бисквитките, я нещо друго...то как да разбере детето, че пак ще му се даде, но не веднага newsm78 Малко ми е грозно да нося на касите отворените неща да ми ги маркират, имам чувството че ме гледат на криво...та такива кахъри, бели Mr. Green
Палци и на късометражния майстор Peace

# 138
Здравейте, мамчета!  bouquet

Липсвахте ми. Сега е късно и нямам как да ви изчета постингите, но ще наваксам.
Бъдете живи и здрави.

Майстор на късия разказ отиди на специалист и преди всичко се успокой. 17 поликлиника ако не се лъжа има също качествени мамолози, прави се намазка веднага от гърдата, евентуално снимка и т.н. Просто си кажи, че всичко ще се оправи, и то така и ще стане. Успех, мила! Heart Eyes

Мойта беба е добре. Изкарахме много тежко грипа, но важното е че сега вече е отново с апетит и преборихме всички негативи съпътстващи гадния вирус. Правим опити да говорим и казваме първите прости изречения. Страхотна е Grinning

Когато имаш такава Вселена в ръцете ти нищо друго не ти е нужно. През нейните очи светът е по-красив, тревите са по-зелени, а хората по-добри. Щастлива съм!

Поздрав на всички вас и малките ви бонбончета,, рошавелчета, пъргавелчета, мишленца, принцеси, маслинки и т.н.

Hug

# 139
Плаша го с Баба Яга за да спи и му казвам : "Бързо бързо, ела да ме гушнеш и да спиме, че ще дойде баба Яга , страх ме е мамо"
А той става и много бойно започва да се провиква :
"Марш, марш .... бам-бам"

Ex, на това му се вика мама на СИН! Пу да не ти е уруки!!! И на Жижо!!!  Mr. Green

Честит празник на Алекс Шу! Да е много здрава и щастлива мама и дама!

Пишеходке, същото е положението и при нас - опитва се да повтаря всичко, но не говори нищо специално. Е, не точно де - напоследък си вика БАЛѝОООО (браво) и си пляска с ръчички, като си изяде всичко (сама) или като си обуе обувките. Също вика някои думички на френски и естествено "УИ" и "НО"  Laughing Казва също ОКТОПОД (има едни играчки за лепене на стената в банята), мече, голри (грозде), мако (мляко), тай (чай), дай (използва го и за заповядай), тао (чао), типо-типо (чипо-чипо, за къпане), болю (боли!) и др. такива сладки. Иначе разбира всичко диването, ама не ще да почне да говори с изречения. Например като й се припие от нейното термусче, тика ми го в ръцете да й го отворя и само ръмжи нечленоразделно - викам й "Кажи искам вода и ще ти дам" и тя се опитва да го каже, но само интонацията й се получава, милото  Mr. Green ...

Късия разказ, дай някакъв ник, който по-да става за обръщение, бе, мамче!? Това с гърдата - сигурна ли си, че искаш да взимаш лекарства - не е ли по-добре да се посъветваш с още някой лекар!? Аз все още кърмя...

tani@, ние пневмония изкарахме, но не ни хоспитализираха, а вие пък бронхопневмония, много страшно ми звучи!!! Веднага да се оправяте!

tini-mini, браво на хомеопатката  Wink само така, да е здравичка Викито!

detelini, много се зарадвах да те видя! Бях се затъжила за теб вече и се чудех как сте! Радвам се и за Криско, че така ти скрива шайбата, истински мъж ще е и той, пу пу! Еееех, кога ли ще имам и аз един син... Crazy

pontes, тия снимки по-чакани от на Бранджелинините близнаци, бе мила!?...

dinka, твоето описание на света през очите на детето ти ме накара да се просълзя. Точно така бих го казала и аз.  Hug

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, VEROLINA!
Бъди здрава,
сияйна, вдъхновена, страстна,
пламенна, обичана, обичаща, 
борбена, талантлива и много щастлива!
Hug

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 02:16 от tini-mini

# 141
Верче, чрд! Да си жива и здрава и много щастлива!!!  bouquet
ШамЕнет, можеш да ми викаш зиззу, ако искаш Laughing! Казаха ми и за някакви капки ,но не им зная името, иначе бях на мамолог , точно в Тина Киркова.Той ми постави диагнозата, но каза,че не е опасно, но аз искам да се изчистя

# 142
  • София
честито на веролинка  bouquet
мацко, по магазините ния много не граби стоки. ние пазаруваме основно в била и я катерим на детските колички и тя много не се разсейва по щандовете.  обаче в магазините за дрехи все си харесва нещо и си го влачи към вратата Party

# 143
  • София
Честит рожден ден на Веролинка и от нас Heart Eyes
Здраве, настроение и щастие  bouquet

Покрай това се сещам, че и на Нели муцунката не сме виждали скоро Wink

# 144
Честит рожден ден,Веролинке!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

Поли Жекова,много готина медийна звездичка беше снощи.Стискам палци,твойте искания да се сбъднат за всички.

Мацко,Лори си взима само шоколади или бомбони на самота каса.Обича да се вози в количката,но най много обича малките колички,които тя сама бута / пазарува/Много е сдържана за момента.

Зизу,нищо не мога да ти кажа мила Hug

Всички болни дечица да оздравяват....

# 145
  • Бургас
Само се записвам, че направо съм ви изпуснала края.  Embarassed

Честит Рожден ден Веролинке! Безбрежно щастие и неизчерпаема радост ти желая.

Гледам, че сте на тема говорене. Знаете Пеши колко зле беше..., отидохме на Свищов при батковците и това дете, като се отприщи.... Сега съвсем спокойно може диалог да се води с него.... Та стигам до извода, че влияя зле на умственото развитие на децата  Whistling подтискам им явно говорните способности... добре, че си имаме батковци дето го научиха за к`кво иде реч.  Peace

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 12:21 от Здравка Желязкова от село Стомана

# 146
Последният път като пазарувахме беше леко дразнещо, че постоянно искаше да и отворим я бисквитките, я нещо друго...то как да разбере детето, че пак ще му се даде, но не веднага newsm78 Малко ми е грозно да нося на касите отворените неща да ми ги маркират, имам чувството че ме гледат на криво...та такива кахъри, бели Mr. Green

Ние пазаруваме основно в Билла, първо започва драмата, ако няма свободни автомобилчета - чакаме и чакаме докато се освободи някое (по точно тя отваря вратичката на колата и заявява Маш! (марш) на детето, което е вътре). После доволна се нанася и потегляме ... но това е само до първия стелаж... там важно важно слиза и започва да товари каквото и види око (и ръката достигне), опитите да го извадя, я изкарват от нерви (толкова помага детето, пък аз неблагодарницата - вадя). На касата следва разбор - кой от нас какво е взел, щото редовно се озовавам с неща, дето не ми трябват и не ползвам... Като се умори да спори кое да сложим в количката, сяда и нахапва де що види от количката ( една продавачка ни попита - защо вземате стоки с такъв лош външен вид, как да и обясня на жената, че ние го влошаваме...).
При нас вечер идва мечката и даже чука по леглото да види кой не е заспал, магарето прекрасно знае кой чука, ама се включва в играта с удоволствие - Мето, маш ола! Аде, тао, нооош! А, пам! Мето пам (хахаха)! Тао, тао, нооош! ( Мечо, марш в хола! Айде, чао, лека нощ! А, падна! Мечо падна (следва голяяям смях). Чао, чао, лека нощ!
Рядко обаче спираме до тук, сеща се за Ноош Кало (лека нощ на Каро), ноош бати ( лека нощ на големия бати), след като я уверя, че всичките са си взели дажбата "нооош" ( като едновременно едва я удържам, щото мисълта идва и следва действието - веднага след това), та мооже и да позаспи, ама - рядко се случва.

# 147
  • София
Ех Пешеходке ама у вас е още по-веселко Joy

# 148
  bouquet Честит рожден ден на Веролинка

Благодаря ви момичета за подкрепата... Heart Eyes
Криско е в болницата с моята майка  Tired  Вече са по-добре. Днес е "само" с 38 градуса температура
и как вика милото - Не на Крисито, не на Крисито....
Не ме питайте аз как съм...

Шеметче, и аз за вас се сетих, като не сваляше Криско тая пуста температура толкова дена вече, и си помислих че с тукашните разбирания за болни щеше да е по-страшно, та си виках че не ти е било никак лесно и на теб когато Марти беше и той с висока температура дълго време...
Да минава и да не се връща вече....

Никки, децата от деца се учат.... не обвинявай себе си, че не си успяла да научиш Пеш да говори  Peace

А за пазаруването, аз бях намерила цаката като Криско си  харесваше нещо каквото и да е било, взимахме го и през цялото време вниманието му е заето с това чудо. Мама пазарува на привидно спокойствие и на касата ако не успея да го излъжа да го оставим..... го купуваме  Laughing  доста играчки си купи така  Blush ама .... това да е ...

Лек ден на всички   bouquet

# 149
Тани@,  да се разминават и при вас по-бързо болестите, стискаме палци с Жижи !  Peace
Бързам да ви кажа , че всъщност Жиж , вече е Гого ....  Crossing Arms ...  Laughing
Гого му казват в детската и той когато кажа вече по инерция Жиж, ме поправя дръзко : Гого !  Mr. Green
Пешеходке  Grinning
Ники, споделям че липсваш отривисто .... пиши по- често !  Peace Hug
За ПОЛИ ЖЕКОВА .... какво сме изтървали ?  Rolling Eyes Инче, раздувай бързо, че кой знае кога ще влезе сама да си признае ...  Wink Laughing
Радвам се и че Шаменет се включва по-редовно , целувки за Ели  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Веролинка !
Много усмивки , здраве и щастие без мера  ! :
   bouquet

П.С. В магазините Детето  Crossing Arms ... се изправя в пазарската количка, протяга се навсякъде, дегустира - винаги  Mr. Green . Много неща купувам скришом, иначе настава АД ...  Crazy
Я, кажете ядат ли наследниците луканка ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт