"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 179
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКС!!!! МНОГО УСМИВКИ ГИ ЖЕЛАЯ Hug

# 121
  • Düsseldorf
А пък току-що  научих, че компанията се е сдобила с още един скорпион - Филип - един бебок, дето го чакаме втора седмица се роди; със закъснение, щото се е чакал най-хубавата дата да се роди! Wink  Embarassed
Хайде още един повод за поливане! Simple Smile
 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

# 122
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС ШУ И БАБАТА НА БЕТИ!!!!
ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОООООООООООГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Поздрави и здраве и от мен!  bouquet

# 123
  • София
Честит празник Алекс, много здраве и настроение   Heart Eyes

# 124
  • София
брех, като чета по колко думи знаят наборчетата, ния май от по - тъпичките се заформя Thinking и тя знае разни животни и думи, но в никакъв случай не в такива количества. иначе не спира да говори нейните си неща, книги много обича да разглежда, но пак си ги чете на нейния си език. даже и изреченения кой знае колко не прави. притеснихте ме Tired

# 125
  • Варна
Честито на рождениците!   bouquet

ADENA не се притеснявай, около Лора има доста дечица на по 2 години и кусур дето още използват нечленоразделна реч Wink лошото е че ще почне изведнъж и тогава ще видиш кон боб яде ли  noear  Joy

# 126
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Алекс!
Бъди много щастлива и обичана жена.

Бети да ти е жива и здрава бабата още дълги години а ти да я зарадваш с трето внуче  Wink

# 127
Честито, Алекс! Да си   жива и здрава!   bouquet
Момичета, трябва ми помощ- обръщам се към тези от вас, които кърмиха- бях на гинеколог преди 1 мексец (от 9 месеца  не кърмя) и ми каза ,че на едната гърда имам нещо като удебеление  (нарича се фиброза) , може би е натрупване на кърма, която не е излезла и няма нужда да пия нищо, но аз се притеснявам, защото може  да си остане запушена и да видя зор с евентуално следващо кърмене. Някой да ме посъветва за някой хап или билкови лекарства?

# 128
Сладурки и сладурчовци, да не ни забравихте ей  Laughing.
Ние вас не сме щото и тайно ви следяхме с Кристиян, но ежедневието ни е  ooooh! един ден като пет ми се виждат  Mr. Green.
Алекс, да си жива и здрава, миличка  Hug
Бети и Шемет, кураж и да ви се оправят дечицата  Hug. Много  Hug и на всички хремави и сополиви  Hug
Понтес, честито мила   bouquet
Майстор на късия разказ, нямам идея, дано някой помогне  Hug
Аз започнах работа в следобедните часове през което време Кристиян е с баща си. В момента с нас живее един от синовете  на нашите кумове с негова приятелка, много готини младежи. Кристиян съвсем дръпна и с английския благодарение на което. Той като цяло показва невероятни говорни способности, развихри се юни месец, в момента бърбори постоянно с изречения и казва ясно думи като " контейнер", " ламбурджини", " стотинка" . Определено езиците ще са му силна страна ..... е, дотука свършва приликата с мама.  Mr. Green. Като махнем боята, си е цял бащичко  Heart Eyes.
Много, много  Hug  Hug  Hug на малки и големи  Heart Eyes

# 129
Весел празник на днешните рожденнички!

Ние сме на средно говорно ниво - знае малък набор от думи, опитва се да повтаря всичко, но е мнооого далеч от истината.

# 130
ЧРД, Alex_shu!
От здраве да не се отървеш!   bouquet

Честито и на Бети-ната баба - желая й здраве и дълголетие!   bouquet Баткото ви бързо да се оправя!  Peace
Zizzu, пусни тема в Кърмаческия или пиши ЛС на Бу или Хедра. Чела съм, че за запушени канали се пие Лецитин по 1 капсула дневно (1,000 или 1,200 мг). Да се оправяш бързо!  Hug
Аз също не кърмя от близо месец. Доста добре и плавно ни се получи процеса на отбиване, нищо не съм пила, мисля, че нямаше и нужда, ще ходя на преглед и аз след някой друг месец, но на мамолог. АГ-то ти сигурна ли си, че е компетентно?
detelini, ами забравихме ви.  Crossing Arms Дай снимки да си ви припомним.  Heart Eyes
ina_nk, радвам се, че й няма нищо на Лори от препарата.  Peace
vmitkova, браво на Зори! Половината от тези животни и аз не ги знам.  Laughing
macko, още повече се е разхубавила Ева!  Hug
iv4ok, напиши една книга, интересно разказваш и имаш материал.  Simple Smile
shemet_neveroiaten, как е Марти след операцията? Hug

Виктория тази седмица не беше на ясла, че й се получи нещо като възпаление на ушенцето и кашлица. УНГ-доктор изписа АБ, педито вика няма й нищо, ама давай АБ  ooooh!, аз пък послушах хомеопатката и май само с хомеопатично лекарство и бабини средства я излекувах, но ще видим, ще постои още една седмица вкъщи, дано няма повече проблеми.  Praynig
Поздрави на всички!   bouquet

# 131
Тини, 1- ва АГ. Уж там са най- добрите

# 132

Честит празник на Алекс Шу !

Зизу, всичко да бъде наред пожелавам !
Ето я Детелинката , появи се  Grinning Добре дошла !

Георги е научил все ключови думички : още, много   Grinning , марш и бЕгай   Thinking.... казва разбира се : гащи  Wink
Днес понесох пълен провал с него ....
Плаша го с Баба Яга за да спи и му казвам : "Бързо бързо, ела да ме гушнеш и да спиме, че ще дойде баба Яга , страх ме е мамо"
А той става и много бойно започва да се провиква :
"Марш, марш .... бам-бам"
Няма да ви превеждам  Mr. Green
Поздрави !

# 133
Аха. Все пак според мен трябва да се консултираш и с мамолог.  Peace

# 134
  bouquet Здравейте момичета,  радвам се на ведрото настроение, което лъха днес във нашето форумче!
Честито на всички празнуващи   bouquet

Аз да ви се оплача Криско е втори ден във болница с бронхопневмония.. Вдига внезапни и бързи 40 градусови температури и не смеят да ги изпишат....
Това е  бонус от яслата....

Адена, не се притеснявай ще започне да говори изведнъж  Peace
И аз така се бях притеснила, че Криско само повтаря думички без никакъв смисъл.... и нямаше и опит да прави някакви изречения, ама ето.... от две седмици вече и това прави  Mr. Green то си до дете...

Понтесче, какво стана ?! ..... направо ни се изчака чакалото....
Лек ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт