"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 180
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Разтопихте ме от комплиментите, "багояяяяя"(благодаря) на езика на Ева Hug

Стискам палци на Марти и на баткото на Венетка бързо да се възстановят Wink

Наистина има голяма разлика в поведението на децата като са на ясла и в къщи.
Определено са мн по-дисциплинирани след яслата в сравнение със седмица прекарана с мама #Crazy
И определено с мн по-голям апетит, направо страхотно си хапва като я взема от яслата, а лелите казват, че си яде.

Понтес-че чакам и аз с нетърпение снимките да видя

# 106
  • Варна
ох туй да си майка не е работа  ooooh! всички пострадали да се оправят бързо  Praynig
Лора нали не ходи на ясла, и вкъщи е ад под небето! имам големи съмнения че баба й я глези много! такова тръшкане и лигавене пада когато нещо не се получи както и когато тя поиска, че направо ми идва да я хвърля през балкона  Rage в момента е в период "да изпробвам нервите на мама"  Tired

# 107
Днес Лори опита на вкус омекотител.Един миг невнимание и белята е на лице......

# 108
Привет девойки !
Викам си - я да взема да ви се усмихна  Grinning , докато Георги не се е разболял съвсем / че на там вървят нещата май  Thinking/ ... после хич няма да ми се пише
Инче, омекотител - много гаден вкус предполагам, за разлика от мириса ... ... надявам се всичко е о.к. ?! /  Peace
Георги беше набарал едно шише с хлорна вода в Загребско , скрито от мен от хазяйката ... скрито от мен, но не и от него  Wink
Бети, кураж и бързо зарастване на ръчичката на Венеткин батко  Peace
Поздрави на всички !

# 109
Пешеходке, като ти е смешно да ти доразправя историята, че тя е с продължение като колумбийски сериал. Звъни се днес ОТНОВО и кой мислите е... Мехо, който ни предложи квартирата от името на хазаина, който му бил роднина. Слава богу, Нечо в къщи, вдигам го горкия да се обясняват. Този елемент казва: От мен си взел квартирата, на мен плащаш! Ето ти адрес и ключ на друга, иди я виж, ако ти харесва, нанасяйте се там! За цената ще говорим като я видите." Бре, този квартирно бюро ли има?!
Кварталът и мястото, блокът и площадката - супер. Апартаментът с 1 спалня повече и с пералня, но такъв мърляв... не ми се говори. Влязох и излязох. Жалко, че е повече от това, което искам като регулация, но е кочина със съмнителен произход.
Не сме си събули обувките и звъни хазаинът. Влезе човекът и всичко си каза. бил в болница, този му е вече бивш приятел. Докато бил в болницата оня му давал апартамента, но казал, че сме семейство без деца, няма да платим 2 наема, защото ще боядисаме навсякъде и ...изчезнал с парите. Хазаинът го търсил по телефона, както и ние- не отговаря. А човекът искал да се запознаем и да му обясним истинското състояние на нещата. затова ми цъфнал вчера на вратата без предупреждение. Но остана мн доволен от видяното, подписа разписка за наема и покани мъжо на гости. Сега ще ми разказват.

# 110
  • Варна
мале Иве, голям сериал при вас!  Shocked добре поне че се е оказал разбран човека  ooooh! общо взето простотии има навсякъде гледам  Rolling Eyes

# 111
Иве, както казах и преди - не ми е смешно, тъжно ми е, но силата с която приемаш действителността, чувството за хумор, което никога не губиш - това много ми допада... затова искам да се запозная с теб...

# 112
Момичета, благодаря за подкрепата! Hug Тия дни ще преговарям с учителката в детската да го приемат. Искам до обяд да го водя, защото е предучилищна и да не губи от материала. Освен това вкъщи ще се побърка. Това са си два месеца! После идват коледните празници и .... Личната лекарка вчера каза, че не вижда причина да не ходи на градина.
Ив4ок! Shocked Направо нямам думи! Аз не бих се справила! Hug Да се чуди човек защо тогава се напъвам и аз. Някакви имигрантски трески ме тресат напоследък.
Хайде, дано всички декемврийчета по-скоро оздравеят и да няма много болни цяла зима!

# 113
  • сто акровата гора
Здравейте мами, най после и аз стигнах да вляза, да почета и да видя какво става с вас и дечицата  Hug
За съжаление доста болнички виждам, стискам палци за бързо оправяне  Praynig
При нас нещата са добре, след като проби последният кучешки зъб, Соня тогава беше с разстройство и хрема и не ходи на ясла 3 дни, да чукам на дърво няма произшествия, здравичка е, ходи по цял ден на ясла, даже не плаче на отиване, пу пу дано се задържи така Peace.
Всъщност тя беше по-тревожна защото й смениха групата и в новата мина една нова адаптация, а и това след като беше в къщи 3 дни и беше трудничко, но се справи момичето.
Вчера отивам да си я взема, а те "рисували" и на всяко шкафче оставена картинката която детето е направило, надписана и въобще  Party Много мило ми стана. Днес като я оставих лелята каза че имали куклен театър, събираха по 2 лв за билети, абе занимават ги много добре.
Та при нас нещата са добре, дано продължава така  Grinning
Betty L дано се навият, наистина все пак ще му е по добре сред приятелите, ще се разнообразява, иначе ще мине, то ясно, ама ей на имала глава да пати  Hug
Хайде бягам да уча, поне докато малката е на ясла има време и за дисертацията  Grinning
Приятен ден на всички!

# 114
Иве, то вашето наистина като сапунка. Но важното е, че изходът е добър  Grinning
Бети, дано да го вземат на градина. И за детенце е по-добре, пък и за теб...
А пък аз да се похваля...днес ще има родителска среща в нашата ясла...чакам я с нетърпение...ПЪРВАТА ми родителска среща в живота  Laughing То едната фалба де  hahaha ама ми е едно такова миличко

# 115
Честит рожден ден Alex_shu! Да си жива и здрава, много късмет и само хубави работиbouquet
Вашите разкази за яслите така ме върнаха назад повече от 3 години. Баткото тръгна на градина на 2 и аз се чувствах по същия начин. Преживяхме всичко това - адаптация, болести и т.н. Венета не бързам да я давам, пък и баба ми, да ми е жива и здрава днес е рожденничка, иска да я гледа и не я пуска на градина! Аз ще почвам работа скоро, дори може още след 1-ви ноември да стане. Та сега ми е едно такова странно, нещо не ми се връща изобщо. Но пък имаме нужда от подкрепа в областта на финансите, още повече предколедно.
Ина, имаше ли последици след опитването на препарата?

# 116
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС ШУ И БАБАТА НА БЕТИ!!!!
ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОООООООООООГО ЩАСТЛИВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 117
Бети,видимо няма никакви последици.Аз веднага изплакнах устата и започнах да горя клечки на въглен и натъпках Лори с него.Нямаше нито Т,нито повръщане,нито разстройство.Дано да е бил малкия дявол.
Да е жива и здрава баба ти,да гледа Венетка и много да ви радва Hug

bdbaloni Алекс шу,да си жива и здрава и много щастлива.

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АЛЕКС! Да си ни жива и здрава и много обичана и щастлива!
ЧРД и на бабати Бети! Дано да се радва жената на прекрасна трета възраст  Grinning

Ох, от нашата родителска среща се разбра, че яслата ще излиза в ремонт посред есента. Не се знае от кога, не се знае до кога...абе ...Обаче ни предложиха да закупят за децата нещо много хубаво - някакъв комплект, който май се казваше "Аз ходя на ясла" или нещо такова. Представлява нещо като албум с различни по сложност картинки и през годината там нещо ще рисуват, пишат, оцветяват...и накрая на годината ще ни го дадат за да видим какви са ги сътворили отрочетата ни. Laughing
Зори си има една МНОГО любима книжка с животни на Дисни. Една голяма и мнооооого животни. Всеки ден я разглежда по не знам колко пъти, та даже се наложи да отремонтирам някои вече доста поовехтяли и поразкъсани страници. Ето и някои от имената на живонтните според моето диване: дайче, кака (катеричка), лъче, деба) мунка, туенче, ибка, какуу, пагал,  букаче, копи, пикан, пиин, таус, пун, кокоил, дабка, ак, моко конче, отопо, мока дида/дидичка, кинка, какаец, тутче, пиенце, пачо, кава. А пък Мечо Пух според нея се казва Мечо Пук/а, и тя се казва Йои. Сутрин се събужда с "мама паи пака", демек попарка. Явно в яслата много пеят защото като пусна песнички у дома ги разпознава и започва я да подскача, я да марширува, я да припява...според текста  Joy Абе голям цирк. Хайде хубав ден от нас  Hug

# 119
  • Düsseldorf
Благодаря, скъпи момичета! Много ми е мило, че се сетихте за мен и без да съм си признала, че имам РД...Wink
Хайде малко да почерпя, който се добере обаче .... Е, не е Свиленка на снимката, но и тя би се справила по подобен начин!

Общи условия

Активация на акаунт