"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 183
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
Бети съчувствам ти - дано всичко минава по-бързо и ръчичката да е добре много скоро.  Hug  Измъчили сте се но за такива неща няма застраховка.

# 91
Бети, стискам палци всичко да се оправя!!
Шемет,какво стана с Марти? Оперираха ли го?

Остава ли срещата за утре?
 Ако остава за утре следобяд в зоопарка, ще помоля някой с кола, който минава през Орлов мост, да ни събере Praynig

# 92
  • София
Оф, момичета, ние сме с хрема, не знам утре как ще се развият нещата, дали ще сме за сбирка Confused

# 93
Шемет, радвам се, че всичко е минало ок и сега ви пожелавам да е качествена операция и да нямате вече болежки!
Бети, настръхна ми косата!Бързо да се справяте и с това и да не го боли много детенце!Ох, как от играчка става плачка...Ама, не може пък всичко да се предвиди и от всичко да ги пазим!Бързо прибиране вкъщи!
Момичета, за хремата-опитайте с КОРИЗАЛИЯ!Не знам да е имало по-хремави деца от моите.Тръгне ли Митко на градина, на третия ден е с хрема, а на петия и Соня.След това кашлица, която или слиза надолу, или се разболяват от ангина.Сега, още в началото давам Коризалия и всичко приключва веднага.Хремата спира и толкова.Не знам дали ще действа при всички, но нищо не губите да опитате.А, и за привържениците на класическата хомеопатия не става, защото е т.нар. от тях"боза", т.е. полипрепарат.
Хубав ден на всички и бързо оздравяване  bouquet А аз отивам да гледам снимките от зоопарка...

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 18:07 от Били...

# 94
Бети, разбирам те много добре (големият ми хайванин 2 пъти си чупи дясната ръка) и ти съчувствам! Приготви се за едно безкрайно обгрижване и глезене. Бъди сигурна, че не го боли, но след седмица ще почне да го сърби Mr. Green. Дано да ви пуснат днес и всичко ще е ОК.
За Коризалията ми каза приятелка, но нашите не са ли малки. Било нещо за смучене, а мой човек няма търпение... М-у другото се снабдих по тайни БГ канали с цитосепт и саностол, но 1-то не е тачено от мъжете ми, много трудно го пробутвам, с  Outta Joint, а 2-то Коко го залюби от раз и бяга след шишето. Сега се оправя, но моята глава е като балон. Да оздравяваме, че да си идваме.

# 95
Били всъщност ме бърка с Шемет....

# 96
  • София
Здравейте симпатяги Hug
Много ви чета, но нещо не бях в пишещо настроение напоследък Embarassed
Евка е на ясла от 17ти сптември, обаче ясла е силно казано-3 дни ходи, 10 дни в къщи и така 3 вируса за 1 месец Sick
Сега тъкмо се оправи след последния, но не смея още да я пусна, след ден-два.
Аз от 8ми септември се върнах на работа и с майка ми се редуваме кой да я гледа, но има моменти когато съм на косъм да се откажем от яслата Confused
Мъжа ми иска още да пробваме, защото за развитието на децата е важно и хубаво, а и бюджета не ни позволява детегледачка.
И аз така мисля, но като е болна- обръщам мнението- бе ще се помъчим още....
Видях страхотни снимки на на нашите прекрасни дечица, показвам и аз малко от вчера от зоо-то Wink
http://picasaweb.google.bg/milosheva/20081019Zoo?authkey=-fX7scLBEAU#

# 97
Били всъщност ме бърка с Шемет....
ooooh! ooooh! ooooh!  Коригирах, че то е срамота... ooooh! НЕ ви бъркам, иначе, ама и аз не знам какво съм мислила, какво съм писала... ooooh!

Не са малки за Коризалия.Може да се стрива в малко водичка.Аз на Соня и я давам направо в устичката-къде я смуче, къде я дъвчи, но факт е, че и действа.

# 98
Охххх, Бети, направо ми настръхна косата. Ама то няма как...с децата разстоянието от играта до белята е 1/4 крачка. Дано бързичко да се оправи ръчичката.
Той и нашия тати има навика да подхвърля Зори във въздуха...ама така че почти до тавана лети. Имахме си вече една близка среща с полилей  Embarassed Аз направо настръхвам, а Зори се хили и се кефи, та сърце не ми дава да издам забрана за тез циркаджийски номера.  Grinning
Били и аз съм чувала за коризалията, ама нещо я бях забравила. Знам, че става за всякакъв тип хрема. Направо ме подсети да се заредя вкъщи. Много благодаря.
Ние все още сме хремави и с кашлица. Даже днес бях полудяла в един момент. Дадох едно хомеопатично....и като се почна едно кашляне....ама непррекъснато - през 10 секунди. И тамън се натопорчих утре да я карам педито да ни проверява за скрита пневмония...и тя като чу за кашлицата....хайде сменяй лекарството с друго....и за 2 минути спря да кашля. Сега подбухва...но наистина доста рядко. Как става този номер направо не знам. newsm78 newsm78 newsm78

# 99
Бети кураж и само търпение   bouquet  Много добре те разбирам, големият ми син януари си счупи крак при спускане със ски. Четири месеца беше в гипс, направо ми идеше да се самоубия накрая. Гипсът беше на цялото му краче и не можеше и на училище да ходи. Играех го по едно време мама, учителка и какво ли още не. Само търпение и всичко ще се оправи.

# 100
Пък да ви ОБАЖДАМ, както казват по нашия край... Звъни се днес и на датски ми обяснява 1 мъж нещо и аз долавям само името на хазаина. Минахме на английски и се разбра, че това е той самият-енигматичният албанец, който така и не бяхме виждали. Отварям аз и по стълбите тежко се задава огромен черен мъжака тип Майк Тайсън... онемях. Обадих се на мъжо да дойде да си се разправят. Разбран човек изглежда.
Та така...

# 101
Ивчок, много ме кефиш, да ти кажа - с удоволствие ще се запозная с теб, като ви завее вятъра насам... Аз щях много да се паникьосам с тоя Майк!

# 102
Пък аз нещо не вдянах какъв албанец, какъв Майк Тайсън, какъв хазяин,  Embarassed

macko, Евичка е станала страхотна госпожица, а ти страхотно мамче. Така са всички дечица в началото - няколко дни на ясла, няколки дни вкъщи болни, важно е да имаш back up за болничните непременно, докато изгради по-устойчив имунитет. Иначе, ако яслата е хубава, децата много се учат едни от други. Мойто тази сутрин ни скъса от претенции и рев за щяло и не щяло, а след яслата беше тоооолкова добричко, че направо златце, успя мама и да напазарува, и да си говорим по скайпа и да хапнем, и да се изкъпем, всичко по план. Явно там много й харесва.

Струва ми се, че кучешките са сега на нощен ред, така де, мъчат ни, щото няма здрав сън от няколко нощи, плюс настинката и разстройството. Днес почна пак да ме хапе, ама вече така зверски, че посегнах да шляпаросвам  Embarassed Embarassed Embarassed ама ме е страх да не прекаля, то не е виновно детето горкото, че го мъчат зъбките...

# 103
  • Vaudreuil Canada
Шемет,какво стана с Марти? Оперираха ли го?
Оперираха го - за сега поне всичко изглежда наред. Ще видим какво ще каже доктора като го види.

# 104
  • София
здравейте!
ние пак сме в ямбол на гости за седмица.
бети, искрено ви съчувствам. дано се оправи бързо баткото Praynig
мацко, чудни снимки. ама то от детето е Flutter
като чета за толкова болни дечица, ми настръхва косата направо Shocked какви са тея вируси, чудесии - едно време като че ли не сме били толкова болни newsm78
ивчок, и ния бяга след шишето саностол. пие го с голям ентусиазъм за разлика от цитросепта Crossing Arms но засега със саностола сме добре, да чукам на дърво Peace

Общи условия

Активация на акаунт