"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 184
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

Искам да ви попитам нещо но малко се притеснявам Embarassed "Има ли момент в който ви избиват нервите и си го изкарвате на децата?" В смисъл да им се развикате и да се чувствате абсолютно отчаяни и не контролирани. Напоследък все по често се случва така и все по трудно ми е да се справя. Нямам търпение да тръгна на работа

Не си сама , повярвай ми  Embarassed после ми е много криво, но понякога просто ми кипва чайника и даже я пошляпвам малко повече от необходимото  Embarassed добре че мъжа ми се намесва в повечето случаи че да си го изкарам на него  Joy особено се изнервям като изпадне в истеричен рев и не ми казва какво и има или какво иска....чувствам се безпомощна а това най-много го мразя  Confused

# 76
В същата фаза сме и ние.Само да й бъде отказано нещо,веднага изяждам някой друг шамар.Също така обича да бие шамари на всички най близки хора,и въобще не ги допуска до себе си.Научи "думичката " НЕ,и я прилага все по често.Да не говоря за белите,които с всеки ден се увеличават,както и магарешкия инат.Вече и аз искам да ходя на работа.

# 77
Бети, мерси за темичката   bouquet
И честити празници, макар и на голяма патерица, на Адена, Вержи и Бети. Hug
Лия, дано бързо да преодолеете тези яслени неволи.  Praynig
Диде, за леглото зависи дали малката се върти много докато спи, или не. Ако е по-кротка може да вземете нормално детско легло и един предпазител от сорта на това тук:
http://family-bg.com/prX_2593.htm
Зори все още спи и обикаля на сън лелгото и си стои с решетката. Иначе ще се пребива по 349576745 пъти на нощ  Grinning. Що се отнася до яслата знам, че лелките предпочитата блузки вместо бодита (по-удобно им е). Най-практични за децата са нормални памучни анцузи или някакво панталонче с блузка. Колкото по-малко ципове, копчета, връзки и катарами - толкова по-лесно и за персонала и за децата. Зори ходи с тънка блузка с дълъг ръкав и анцузи (леко ватирани или не, в зависимост от температурите).И не взимай дебели и топли пантофи. В градините май винаги е жега. Аз взех едни чепици на КК, които са от текстил, и са нещо средно между обувка и сандал (с няколко дупки), и въпреки това крачетата на Зори винаги са много топли. Гледам, че някои майки направо си пускат децата със сандали. Поне в нашата ясла е така.
Шеметче, стискам палци операцията да е успешна и възстановяването да е бързо и лесно.  Hug

Ние за среща със сигурност не можем да дойдем. Зори е контактна от яслата с варицела и май не е много добра идея да се тръснем при всички ви. Пък и отново е с хрема. За мое щастие досега яслите при нас водят само до леко зачервено гърло с хрема и лека кашлица. Дано да не стигаме до по-сериозни проблеми, че ми настръхват косите като чета до какви неща се стига само за ден-два. Иначе мога да кажа, че ходенето в такова учреждение й се отразява повече от чудесно. проговаря не с дни, а буквално с часове. И 2-3 песнички припява, научи се там да скача и още няколко двигетелни дивотии, явно прихванати бързо-бързо от по-големите деца.  Joy Вече съвсем на място си използва "да", "не", "няма", "не ика" и "дай", което до скоро въпреки упоритостта ми никак не ни се удаваше. Абе пораства детето доста бързо. Само ако можеше да не боледува.... ама...май до пролетта ще се гради имунитет.

# 78
  • Vaudreuil Canada
Благодаря за подкрепата - операцията мина и малкия вече беснее из къщи - дано всичко да е ОК и да има ефект в бъдеще.

# 79
В същата фаза сме и ние.Само да й бъде отказано нещо,веднага изяждам някой друг шамар.Също така обича да бие шамари на всички най близки хора,и въобще не ги допуска до себе си.Научи "думичката " НЕ,и я прилага все по често.Да не говоря за белите,които с всеки ден се увеличават,както и магарешкия инат.Вече и аз искам да ходя на работа.

И Владито е същия! И аз пошляпвам дупето! Новата чудесия е запали ми газовия котлон  #Crazy. Отворил си нашия бутилката и тя на мойта печка копчетата са едновременно и за подаване на гас и запалка и така запали си човека гаста, оплашило се детито и вика "мамаааа паи"- "мамо пари".
Аз май се разболявам, един гърлобол ме е налегнал и почвам сякаш да накашлям, че незнам! Дано малкия не пипне, че онзи ден се оправи детето! Praynig
От снощи е при баба си, аз днес бях на работа, да си поприпомня как е  Whistling, тази вечер пак е при баба си, утре обаче почваме наново с белите в къщи!

# 80
Здравейте! На мнооого големи патерици ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА БЕТИ, РОЖДЕН ДЕН НА АДЕНА И НА ВЕРЖИНИЯ МЪЖО!   bouquet
По повод на заспиването и аз мога да се изкажа  Sick, че щях цялата домакинска работа да си свърша, докато бяхме яздени, скубани, целувани, ритани ... въобще-тормозени от детенцето с мъжо в опит да го приспим. Вчера бяхме в зоопарка-100 бг лева, как Нечо не умря на касата Sick Mr. Green- и коко от превъзбуда не заспа след обяд, но за сметка на това през нощта рева, мята се, гушка ни...до сутринта. Вече само в парка!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297464
Ей го Зоопаркът-чудо. Струва си всяка стотинка. Той и затова е толкова хубав, с пари се поддържа.
Той спи опрян до нас в бебешко креватче, но ако мога да дам съвет той е ниско легло с 20 см дъска да не пада насън нито детето, нито завивката. Татко беше направил така за брат ми и ако се даде поръчка на мебелист е лесно изпълнимо, а и гарантирано ще пасне като цвят и размер. Симо го отделихме на легло и в друга стая на 5 год. без да каже Гък!, но този ще спи при мен докато се ожени Mr. Green
До сега четох за болни деца и ето - и ние - семейно-сме сополиви и гърлоболни. Дано бързо се оправят всички. Направете една среща и пуснете снимки, де!

# 81
Здравейте!  Hug

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА БЕТИ  dancing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДЕНА И НА ВЕРЖИНИЯ СЪПРУГ! newsm59

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!  newsm51

# 82
Ох явно са ни с характер дечицата Mr. Green но пък да са живи и здрави с времето вероятно ще станат кротички и послушни Praynig
Децата изкараха грипа или по скоро го доизкарват и сега сме на ред с любимия. Вече знам какво им е било на миличките ми.  Имам усещането че главата ми е двойна, носът ми е запушен и кашлям като комин на ТЕЦ ooooh!

# 83
Бяхме днес в зоопарка и тя сега, омъломощена ,заспива.. Може срещата да е там. Какво ще кажете?
Ние утре сме в Силвър центъра сутринта, който иска, да заповяда!

# 84
Искам и аз в зоологическата градина.

Ивчок,благодаря за снимките,напълниха ми душицата.

# 85
  • София
Хайде в зоопарка, и на мен много ми харесва там!

# 86
Благодаря за пожеланията, момичета!
Ние няма да можем да дойдем на срещата. Много лош късмет ни преследва. Преди три дни вечерта таткото и баткото взеха да си играят - типичните мъжки игри - и таткото изпусна баткото, който пък си счупи ръката. Та две нощи в Пирогов и сега сме полу легално пуснати, но утре сутрин ни искат рано-рано преди 6.30 да сме там, все едно не сме си тръгвали. Надявам се след контролната снимка да ни изпишат. Praynig Но колко рев изрева момченцето ми, и аз покрай него. Cry И да ми е жива и здрава бабата, че й оставях Венета за през деня, за да стоя при баткото. Таткото пък оставаше през нощта в болницата, за да се прибера при Венета. Нали още се кърмим и нямаше начин да не се виждаме с нея.
Иначе и ние един по един изкарахме хрема. Моята беше толкова тежка, че ме държа един месец и си загубих напълно обонянието. Вече не съм хремава, но не усещам никакви миризми и вкусове, което е много гадно. Тъкмо бях решила да ходя по лекари и става това с ръчичката...  Сега Венета е леко хремава, а таткото и той от вчера го е закъсал с гърлото и носа. 
Ще чакам и аз снимки от евентуалната срещичка. Пък дано успеем за следващата, по-зимна, в някой МОЛ с детско кътче примерно.
Катя  Shocked! Направо ужас! Големи бели са!
И последно да се изкажа за "кипването". Понякога така се вбесявам, че крещя като луда! Embarassed Обикновено баткото го отнася, но като по-голям и белите му по-солидни!

# 87
Манииии!!!!!!!! Бетиииииииииии!
Стискам силно палци бързо да ви пускат от болницата и всичко да се нареди възможно най-бързо и успешно! Много целувки на големия юнак  Heart Eyes и много кураж на теб и таткото. Представям си и той колко виновен се чувства!!!
  bouquet

# 88
Шемет, слава на Бога, че мина операцията, бързо да се оправя Марти  Hug
Betty L., опасна работа са това мъжете...ти си героиня. Ще се оправи напълно ръчичката!  Praynig
magesta, много се радвам за калавасучото, че е станало хубаво... Laughing

И ви завиждам, че можете да се видите... Hug  bouquet

И ние ходихме тук в зоопарка, много интересно беше, човечето се кефеше толкова много, преумори се от впечатления и заспа доволно...

Вече почти не ми се налага да храня съкровището, самО си се храни! Много съм доволна!

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 14:39 от шамЕнет

# 89
  • София
Ох, Бети, това е много неприятно Confused Кураж на момченцето ти и стискам палци много бързо да му мине Hug

Общи условия

Активация на акаунт