Искам да ви попитам нещо но малко се притеснявам
Не си сама , повярвай ми
особено се изнервям като изпадне в истеричен рев и не ми казва какво и има или какво иска....чувствам се безпомощна а това най-много го мразя
особено се изнервям като изпадне в истеричен рев и не ми казва какво и има или какво иска....чувствам се безпомощна а това най-много го мразя 

. Що се отнася до яслата знам, че лелките предпочитата блузки вместо бодита (по-удобно им е). Най-практични за децата са нормални памучни анцузи или някакво панталонче с блузка. Колкото по-малко ципове, копчета, връзки и катарами - толкова по-лесно и за персонала и за децата. Зори ходи с тънка блузка с дълъг ръкав и анцузи (леко ватирани или не, в зависимост от температурите).И не взимай дебели и топли пантофи. В градините май винаги е жега. Аз взех едни чепици на КК, които са от текстил, и са нещо средно между обувка и сандал (с няколко дупки), и въпреки това крачетата на Зори винаги са много топли. Гледам, че някои майки направо си пускат децата със сандали. Поне в нашата ясла е така.
Вече съвсем на място си използва "да", "не", "няма", "не ика" и "дай", което до скоро въпреки упоритостта ми никак не ни се удаваше. Абе пораства детето доста бързо. Само ако можеше да не боледува.... ама...май до пролетта ще се гради имунитет.
. Отворил си нашия бутилката и тя на мойта печка копчетата са едновременно и за подаване на гас и запалка и така запали си човека гаста, оплашило се детито и вика "мамаааа паи"- "мамо пари".
, тази вечер пак е при баба си, утре обаче почваме наново с белите в къщи!
, че щях цялата домакинска работа да си свърша, докато бяхме яздени, скубани, целувани, ритани ... въобще-тормозени от детенцето с мъжо в опит да го приспим. Вчера бяхме в зоопарка-100 бг лева, как Нечо не умря на касата

Но колко рев изрева момченцето ми, и аз покрай него.
И да ми е жива и здрава бабата, че й оставях Венета за през деня, за да стоя при баткото. Таткото пък оставаше през нощта в болницата, за да се прибера при Венета. Нали още се кърмим и нямаше начин да не се виждаме с нея.