Зло да те забрави, Калинче на kamyst! Да ви е жива и здрава! Честит ВТОРИ рожден ден!
Тортата ти е наистина невероятна!
. брат ми се смее, че и без това страдал от повишено многобабие, липсвало му само и многолелие, ама на мен ми е криво. Иначе мамата ходи изправена от 1 ден, хапва си и кърми здраво, а принчибеса е лакома за 2-ма-яде, връща и пак налита
, на Коко се е метнала. плешивичка досущ като Тодор Живков, ама ще я маскират с лента за коса. Много ми е домиляло за малко бебе и завиждам на тези, дето са на път да се сдобият с ново, но не ми стиска да родя още едно. И то ще излезе момче, мойте са едно от друго по-палави, пък после в пубертета...
мачка ми се малко бебе и на мен, ама все още не ми стиска за второ
пък на пролет живот и здраве чакаме още две бебета , едното от които 100% ще гледам от време на време, за да може зълвата да си почива 
За съжаление за момента не се предвиждат повече бременности... А още по-гадното е, че се връщам на работа. Още този месец вероятно. Така не ми се работиииии.... И съм в едно депресарско настроение по този повод. То не че не ми се работи чак толкова. Просто разбутаха всичко в работата ми и не се връщам на мястото, което оставих. Всичко е променено и от това ми става супер гадно.
Миналия път като се връщах изобщо не се чувствах така гадно, а и даже бях стояла вкъщи само една година. Колко ужасно бързо минаха тези две години! А и всичко у дома ще се промени - всички занимания на баткото трябва да се променят, ако не отпаднат. Явно наистина зле изглеждам, щом дори таткото ми предложи, ако искам пък да не работя още известно време. Ама пустите пари - добре ще ни дойде още една заплата... Спирам, че ще ревна, наистина съм супер депресирана.

Страшно съм доволна.Надявам се с нея да преодолеем този период на боледуване при малчовците ни! 

помните ли ни още. Аз доста ви изоставих, но ще се опитам да влизам малко по-често
Сега нямам време, но после ще напиша някоя клюкина за нас