"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 163
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, голям пропуск имаме. Съвсем забравихме рождения ден на първото ни октомврийско декемврийче. Embarassed Embarassed Embarassed
Зло да те забрави, Калинче на kamyst! Да ви е жива и здрава! Честит ВТОРИ рожден ден!

# 226

Шемет, nbirthday желая ти,всичко най най......

Честит втори рожден ден на малката Калина,да расте весело и здраво дете!

# 227
                                            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШЕМЕТ !

Дълго младей,
                                  век поживей,
                                              много се смей
                                                      и във всичко успей!

# 228
Шемет, ЧРД!!!  bouquet Тортата ти е наистина невероятна!
Утре изписват моята малка Ели, а нем ме няма там  #Cussing out. брат ми се смее, че и без това страдал от повишено многобабие, липсвало му само и многолелие, ама на мен ми е криво. Иначе мамата ходи изправена от 1 ден, хапва си и кърми здраво, а принчибеса е лакома за 2-ма-яде, връща и пак налита  Joy, на Коко се е метнала. плешивичка досущ като Тодор Живков, ама ще я маскират с лента за коса. Много ми е домиляло за малко бебе и завиждам на тези, дето са на път да се сдобият с ново, но не ми стиска да родя още едно. И то ще излезе момче, мойте са едно от друго по-палави, пък после в пубертета...

# 229
  • Под Сините камъни
Честит Рожден Ден , Шемет_невероятен  !
Честит втори рожден ден на Калина!

# 230
Да са живи и здрави, усмихнати и късметлийки и Шемета и малкото Калинче!

Ивчок, продавам рецептата за вярната формула (3-то дете - момиче), ама няма да ви стигнат сладкишите у копенхагенско Joy!

# 231
  • Варна
Ив4е аз утре съм на 40 дена на един бебешок  Heart Eyes мачка ми се малко бебе и на мен, ама все още не ми стиска за второ Rolling Eyes пък на пролет живот и здраве чакаме още две бебета , едното от които 100% ще гледам от време на време, за да може зълвата да си почива  Mr. Green та лудницата ще е пълна вкъщи  Crazy

Мацки да ви се похваля: преди 2-3 дена разбрах че още една съученичка се е "прежалила" и ще има Декемврийче   Party 

# 232
Вчера ходих до работата и там една колежка пак бременна - мисля, че ще й бъде трето. Така й завидях благодордно.... Sad За съжаление за момента не се предвиждат повече бременности... А още по-гадното е, че се връщам на работа. Още този месец вероятно. Така не ми се работиииии.... И съм в едно депресарско настроение по този повод. То не че не ми се работи чак толкова. Просто разбутаха всичко в работата ми и не се връщам на мястото, което оставих. Всичко е променено и от това ми става супер гадно. Cry Миналия път като се връщах изобщо не се чувствах така гадно, а и даже бях стояла вкъщи само една година. Колко ужасно бързо минаха тези две години!  А и всичко у дома ще се промени - всички занимания на баткото трябва да се променят, ако не отпаднат. Явно наистина зле изглеждам, щом дори таткото ми предложи, ако искам пък да не работя още известно време. Ама пустите пари - добре ще ни дойде още една заплата... Спирам, че ще ревна, наистина съм супер депресирана. Sad

# 233
Ей, Бети, недей така! Важното е, че се връщаш на работа, която явно харесваш. Променили са се нещата за 2 год.- че у вас не се ли промениха?! Горе главата!
Пешеходке, мерси, обаче моят доктор каза рецептата за моя случай- Смени коча! Щото моят бил овен, едно си знаел, едно си правел!
 Rolling Eyes

# 234
Здрасти ви! Hug
Честито на малката и голяма рожденнички!ДА сте здрави и усмихнати!  bouquet
Ние вкъщи си имаме варицела.Мите ни я донесе от градината.Аз съм доволна, че малки ще се отърват от болесттта и ще си създадат естествен имунитет.Сонка, по план-скица, трябва да се ошари да 20 дена.Иначе, Митко леко я кара, надявам се и със Сонче да е така! Praynig
Днес ми пристигна книгата на Синелников "Възлюби своята болест".И там са застъпени идеите, за които говори Моон.И аз съм привърженик на тези теории. Peace
А, и си открихмеНАШИЯ хомеопат! Party Страшно съм доволна.Надявам се с нея да преодолеем този период на боледуване при малчовците ни! Praynig
Хубав и слънчев ден!Сега ще гледаме "Плодчетата".Децата са се пощурили по тях.Другото любимо занимание е да яздят конче и слонче с колела.Сега им поръчахме и гумени-за скачане.Много си падат по такива-двигателни-игри.Ще използвам и тези, които сте споделили тук, че се поизчерпахме.Днес лепихме, но играха около 15-тина минути.Сега готвят и пият детско кафе в детската кухня.И това ги забавлява много.Откарват часове така.
  bouquet

# 235
Привет дружки Hug
Замислих се, че по-малко от месец и дечицата ни ще пораснат с още една годинка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще си направим ли отново рожден ден в някой детски център? Много ще се радвам пак да си отпразнуваме рождения ден на дечицата и да се видим и ние Hug
Какво ще кажете? Предложения?

bouquet

# 236
  • София
Честито на рождениците на патерица Heart Eyes
И аз от време на време си мисля за 2рия рожден ден на дечицата, дали пак в къщи, дали на клубче newsm78
Само да са здравички пък ще го измислим Wink
Бях обещала снимки, ето ви малко есен:
http://picasaweb.google.com/milosheva/DGrad03112008?authkey=sXA5Hr28Ekg#

# 237
  bouquet

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 14:47 от Пижулинка

# 238
Ехооо здравейте  Hug помните ли ни още. Аз доста ви изоставих, но ще се опитам да влизам малко по-често  Heart Eyes Сега нямам време, но после ще напиша някоя клюкина за нас  Stop

Мдааа едното съобщение не можах да го изтрия.....извинявам се за спама.  Embarassed

Първо да честитя на патерици на рожденничките   bouquet

Виждам, че обсъждате игри. И аз съм го закъсала на тая тема, че хич не ги знам. Ние играем само на надува се балона и и пея една песен "Ние сме войници, ще вървим на пред. Леви, десни, ще вървим на пред" съответно маршируваме в редица и с дръжки от метлата или парцала яздим конче или вдигаме и сваляме пушката. Това понякога е и метод да върви до мен навън, естествено ако няма много хора де  Laughing Иначе е голям бяс. Новата ни страст е една плъзгаща се стъклена витрина пълна с кристали. Само ме дебне и е там. Все още не може да говори или не иска, знае само тати, тау и ауо. Иначе имитира животни и мучи непрекъснато. Изведнъж стана много крива, както си играе и като я прихване пубертета и реве и се тръшка ама понятие нямам защо и полудявам от нерви. Сега и зъби започнаха да растът, че сме само с 9 и естествено, защо да не поникнат няколко наведнъж  ShockedДруго ново сега не се сещам. Ааа изкарах шофьорска книжка и скоро ме чакайте в редиците на автомобилистите-самоубийци  Laughing

Засега чао и се надявам да е до скоро  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 15:06 от Пижулинка

# 239
  • Русе
Честит рожден ден на Клина и Шемет невероятен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт