"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 162
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Честити рожденни дни на рожденници - малки и големи !!! МНОГО ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ  Hug

Шрю ти направо ме разби с историите за твоя син. Не клони ли "работата" към хиперактивност ? Аз щях да съм изтрещяла тотално с твоето дете. Да ти е живо и здраво, пък ти събирай сили.

Пижулинка, помним ви, не се тревожи, ама и аз толкова рядко влизам, че не успявам да изброя кой го няма. За присъстващите виждам  Hug

Бети, кой какво си няма- аз съм се депресилара от стоенето вкъщи и ми се връща на работа, че да се социализирам малко. И при мен има промяна в позицията, от което не съм доволна, но не съм и в позиция да оспорвам,  че съм дръпнала назад в професионално развитие.

И като ме подсети Мацко за есенни снимки- пускам да ни погледате малко и разкошната есен в планината http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24560&AlbumId=124719

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 16:49 от poli.jekova

# 241
Аз пропуснах да кажа, че направих ново декемврийско албумче и качих снимки на Теди    Wink

Поли и аз съм в подобно на твоето положение, само дето хора виждам само по площадките и то непознати. Нямам никакви развлечения и съм доста нервна  Sad

# 242
  • Бургас
Ние бяхме на сватба в Трявна,... без Пеш  Mr. Green

Много добре ми се отрази ергенлъка....., на него не толкова добре. За първи път го оставяме да нощува с някой друг и... човека им взел огъня на баба и дядо - два дена не е мигнал. През ноща поспал, колкото да се запише и после пет часа са играли, докато се съмне  Shocked Добре, че вече сме тук и си навакса със съня детето, но ако трябва да го оставим за повече, просто не ми се мисли...

Иначе ние си изкарахме страхотно, времето беше с нас и просто не ни се тръгваше от красива Трявна.... Сватбата беше организирана перфектно и точно в характерния за Трявна възрожденски стил. Ето малко снимки, на който му се гледат:

http://martichka.multiply.com/photos/album/11#42

от тази нататък....

# 243
Честит рожден ден, Pontes! Много здраве и късмет! Hug

# 244
Честит рожден ден, Понтесче!Много здраве и усмивки!  bouquet
Ех, че красиво в Трявна!И на мен ми се ходи на обиколка из Б-я, обаче няма да е скоро, май! newsm78
Кафенце пие ли ви се? Ето, заповядайте:http://i239.photobucket.com/albums/ff180/sholio2000/hrani/napitk … 65f6e1b45e344.gif
Усмивки! Hug

# 245
  • Русе
Честит рожден ден Понтес!Здраве,любови хубави емоции! Grinning
Като сте заговорили за депресии.Още по гадно е да си пътуващ отшелник.Уж все сменяш обстановка,а всъщност нямам абсолютно никакви социални контакти.Цял ден с Бойко ,Дидо и чат пат шефа и синът му.Нито уча език,нито могада си кажа нещо с някой.Всичко е виртуално.С нет,който непрекъснато прекъсва или няма мрежа.Отвреме навреме си водим детето по площадки,където по принцип все няма деца.Бойко е светлинни години назад с говоренето.А да не казвам ,че постоянно треперя да не падне във водата,да не излезе през прозореца на кабинатапостоянно заключвам и затварям Трябва да внимавам с ползването на водата,и постоянно да мисля ,какво точно да се напазаруваособенно за памперсите,че да не я закъсаме с нещо.Резултата е една изнервена,надебеляла и състарила се мама,не мога да се позная в огледалото.Забравих да кажа ,че детето ми е суперактивно,не спира да блъслка чупи и изследва,вмомента фурната е без врата,а две чекмеджета без чела,вратите на шкафчетата ги поправих и чашки за кафе се намират още,цветята редовно се пресаждат.Лудница.На обед не спи...................Така живея вмомента,дано от догодина се прибираме по-често в къщи и животът ни стане по лесен.

# 246
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОНТЕС Heart Eyes

БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА Hug

# 247
Честит Рожден Ден Понтес

Желаем ти много щастие, усмивки и любов  bouquet

# 248
  • сто акровата гора
Честит рожден ден, Понтес!Много здраве и любов!
Ние сме добре, ходим на работа и ясла съответно, има разни проблеми, ще видим на къде ще излезе всичко.
А за социалните контакти, добре че сме в Студ. град и има доста майки, а и приятелите ни са наблизо, иначе щях да лудна. Ние с мъжът ми имаме схема, дойде някой, седне в заведение и ако не можем да идем със Соня, (късно е, шумно е, задимено, а и ни се ще на спокойствие да е сядането), се редуваме, първо аз после той, или обратното, за по няколко часа.
И така, иначе е много изкукващо, то нерви не ти остават.
И по гости ходим, повечето ни приятели са с дечица вече, така че е приятно, гостуваме си, малчовците играят а ние да видим хора.

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПОНТЕСЧЕ! АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЩАСТИЕТО,ПО ЦЕННО И ПРЕКРАСНО ОТ ЖИВОТА,ПО ЖЕЛАНО И НЕОБИКНОВЕНО ОТ ЛЮБОВТА.НЕКА БЪДЕ ТВОЕ!!!

# 250
ЧРД, Понтес! Здраве и късмет! Hug

Желязкова, Поли, Пижу, Мацко, страхотни снимки!  Heart Eyes
За общ рожден ден съм ЗА, стига да сме здрави!  Peace
То при нас започна обратното броене - точно месец остава до 2-годишнината от рождението.  Laughing
Бети, знам как се чувстваш! Не се безпокой отсега, всичко ще си дойде на мястото, но трябва малко време да мине, за да свикне човек с промените!  Hug

# 251
Влизам да ви кажа че сестра ми ШЕХЕРЕЗИНА СТАНА МАМА ЗА ВТОРИ ПЪТ. ДНЕС В 15:15 СЕ РОДИ БЕБЕ ЛИЛИЯ 2700ГР. , 48СМ.И двете са добре, нормално раждане.

# 252
  • София

Честито бебче на мама Шехерезина, да е здраво и засмяно- ще чакаме и снимки   ylinfantWink

# 253
Честито на Шехерезина!
Да е жива и здрава и много, много щастлива малката Лилия!
  Hug

# 254
  • Düsseldorf
Честит Рожден дан, мила Понтес!
Бъди много щастлива и обичана!!!!!!!

Честита беба нна мама Шехерезина, да й е живо и здраво слъчницето и много да я радва!!!

Общи условия

Активация на акаунт