ДЕКЕМВРИ №89

• 16 427
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Шанел, и моята кокошка е от пръцкащите и ревящите нощем, но нашата педиатърка нищо не ни изписва по този случай... Аз като беше малка й давах Саб симплекс, но не забелязах особен ефект. Така че и сега не смятам нищо да давам. Иначе се буди поне веднъж на нощ от пръцкане. Какво да се прави, чувствителни стомахчета.

# 151
  • в матрицата
Момичета, 200 пъти се опитах да добавя снимка на моята малка Габи към галерията на " наборите", опитах се да вляза както сте написали с  потребителското име december2007  и паролата, ама не ставаааааа  Crazy, някой има ли идея защо??? newsm78

# 152
Момичета, 200 пъти се опитах да добавя снимка на моята малка Габи към галерията на " наборите", опитах се да вляза както сте написали с  потребителското име december2007  и паролата, ама не ставаааааа  Crazy, някой има ли идея защо??? newsm78

Току що пробвах и влязох  , опитай пак  Peace
потребител: december2007
парола: bebeta

# 153
Честити рожденици на патерица, да са ви живи и здрави!

За сукането - отбиването на бебета, пристрастени към сукането (така да го кажа), се отбиват, като се оставят 1 седмица с някой друг. И без това през това време вече кърма няма да имате, и после като се върнете, дори и да засуче няма да пусне нищо, и така става отбиването. Е, кофтито е, че пък няма да си виждате детенцето седмица (или поне за много малко), ама...

За яденето - лошо няма, че децата си хапват и през 3-3,5ч мисля, си е нормално. Нашето доки каза, 2 млечни хранения и 3 друга храна, като веднъж седмично риба. Та сутрин и вечер кърмя, закусва попара или нещо друго, на обяд пюре, или както на последък каквото сготви баба й, а в това я бива (а явно й бяха писнали пюретата, защото не иска да ги яде вече, яде до половина, а иначе всичко изяжда), яде и някакъв плод за десерт (аз рядко й давах, но явно много обича) и така на обяд е доста заситена. Привечер, или късен следобяд хапва, каша, кисел или нещо такова и около 22-23ч я кърмя. Но по някога докато ядем ние, си хапва и тя с нас по нещичко, щото е огладняла вече. А за да се разредят храненията (т.е. да са през по-голям интервал) става с плодов сок, колкото и да е позасища, не е като водата, та може да пробваш така Китче, ако искаш Simple Smile

Пръцкането - дали не им се натоварват коремчетата повече от колкото трябва? Тя и Юлето пръцка, ама не се буди (нали спи м/у нас, та я усещам). А посред нощ, ако не я кърмя (онзи ден в 3:40 давах цица, мислех, че е вече към 6, ама не), по принцип давам малко водичка да се успокои (щото лапа палеца) и се обръща и си заспива спокойно. Та глада по някога е добър вариант за коремчето, или пък нещо разхлабващо, за да ги облекчи. Иначе, не съм давала това дето е написала Шанел, давах Еспумизан аз, ама нямаше особен ефект, е облекчаваше малко, ама...

Аз откакто съм на работа, не мога да се наспя. Ставам около 7:30, но заспивам пак около 24ч като нощем се и будя, че нали е до мен, къде цица ще дам, къде да я преместя, завия и т.н., и направо съм заспала сутрин. Даже на мъжО един панталон му стопих с ютията във вторник, ама какво да се прави, вече е с 1 панталон назад Mr. Green Хубавото е, че имам някакво движение, не е като без хич, даже вчера от 16:30 до 20ч не съм седнала, и така ме боляха краката...ама то д-то си тежи, как няма да ме болят. Та дано поне от недоспиване и движение сваля някое килце, ама...да не остана само с надеждите.

Бебка се чувства добре с баба и дядо, ходят хванати за ръка с дядо си, като съм предупредила, да я пуска, ако тръгне да пада, или да сяда, а да не я държи за ръката, да не стане като с малката Мария.

Ами...рапорт даден Mr. Green

П.П. Нещо не пишете хораааа. Къде се загубихте повечето???
П.П.П Мамо Яни, страхотно е станало, като от приказките. Всичко ли правихте вие, или само оцветявахте? Вярвам, че децата много им се радват  Hug

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 10:00 от Tsvetito

# 154
  • София
Набързо се включвам, че нямам време да пиша. Ама относно нашите албуми. Вчера исках да покажа снимките на Филип и като написах "december2007" в търсачката и ми излезнаха някакви албуми други, лични на Ивето. А нащите със снимките нещо нямаше. Та търсих по името на Филип и моето, понеже фигурират в името на снимките. Или сайта им се бъгва от време на време или са си правили някакви промени и наобъркали нещо авторите. Не знам... newsm78

# 155
Цвети всичко правихме ние.Аз правих животните,другото момиче прави цветята и фона.Помагахме си и се допълвахме.Малко в различни стилове рисуваме,но като цяло не личи от хеликоптер.

# 156
  • в матрицата

Току що пробвах и влязох  , опитай пак  Peace
потребител: december2007
парола: bebeta
Да наистина стана, искам да попитам как мога да добавя и мойта Габи в списъка за родените през Декември и да и сложа една снимка при ваште???

# 157
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Така се получава като се пека на грил, а не на солариум... Ама няма кинти за СПА!
Но пак хващам окото де! Wink
п.п. Па и как ме позна като съм се маскирала?!?!?  Thinking

И понеже Максимиляна прекали сега ще разкрия отвратителната истина за нея:
  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Гледа Буш всяка вечер преди лягане и пее /блее/ хамериканския химн..  Sick
Отцеотсъпница! Предателка! Блондинка! Ууууууууууууууууууу.............!!!!!!!!!!

# 158
Добра вечер!
Скорпи, Макси, чудесно изглеждате! Mr. Green
....просто не мога да се въздържа да не попитам.....папкате ли кисело мляко, щото  ние не го помирисваме даже. Joy Joy Joy

# 159
Някой виждал ли е ПилитУ  , трябва ми спешно

.................че съм и приготвила изненада

И солариума съм и пуснала да загрява

# 160
  • Sofia
Започнала е да се бели нещо май ... от солариума ли , от Що лиии

# 161
Еееееееее, това е петел мО! #Crazy
И той беше с мен на грил-парти, ама пострада доста повече.. Сега ходи на стадион ЦСКА да припечели некой лев с червената си трътка...  Mr. Green

п.п. Няма ме!  Whistling
Ако пита МакситУ!

п.п. НелитО пак не е в час!  ooooh!

# 162
Компромати - компромати, ама как Флюбено се гледат

# 163
Момичета, малко снимки от бебешката ни гимнастика, може да ви харесат.

http://stelamaria.multiply.com/photos/album/8/Gimnastika_na_bebeto

# 164
Ето го и Коко

http://stelamaria.multiply.com/photos/album/1#87

И малко септемврйски снимчици.

http://stelamaria.multiply.com/photos/album/9/9

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 11:30 от Stella Maria

Общи условия

Активация на акаунт