Темата на 5-то класниците е това!

• 27 144
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Here, There and Everywhere
Ето и аз се отчитам- продължаваме да си забравяме по нещо - днес беше пак цигулката, та ходихме два пъти до училището. Загубихме и една книга от библиотеката... Говоря, говоря, даже не й минава през ушите.
Методът на преподаване на математиката ми е странен- госпожата им нищо не обяснява. Дава им листчета, но които е обяснен новия материал- всеки си го чете сам, решава си сам примери. Тя само дава домашни и тестове, които проверява с шаблон. Не може да се прецени колко е добра учителката, а дъщеря ми е в най- напредналата група по математика. Ще имаме среща с учителите след 2-3 седмици, като свърши първия срок и ще ги видя.

# 136
Здравейте, снощи бях на родителска среща. Видях преподавателите, изглеждат свестни - това е моето впечатление от кратката ни среща. Доволни са от децата, да сме наблегнели на дисциплината.

pirinka, какви листчета, какъв метод, май ще имаш доста работа в къщи.

daninka, завиждам ти за прическите, моята вече не иска да ме прави. С риск да жертваш някой кичур Joy

Ali_sun, аз съм изцяло за обучение на западен език извън училище, не мисля, че в обикновените училище се изучава както трябва. Та въпросната госпожа щеше да й се наложи да изслуша една лекция то мен.

Ali&Meli, много е хубаво, че детето ти има желание за извънкласна дейност, браво.

Шани,   класа на художниците, а:35: -

# 137
Леле, без малко да ни изпадне темата на втора страница! Я побут по-нагоре!
При нас настана седмицата на контролните - засега поне три. Ще се отчета за резултатите като ги науча.

# 138
  • Sofia
 Здравейте и от нас. Днес, децата са бойкотирали часа по литература ,защото г-жата вдигнала да изпите моя син.Казали ,че няма да спрат да говорят, защото не искат да го слушат  Shocked. Направо не мога да ги разбера ,от възрастта ли ,от завист, че много знае ли , не знам, но пак започват да се държат отвратително.
 Иначе с англичанката проблемите продължават.На всички слабаци е писала 6-тици ,и обратно.Даже е казала,че болното момиченце знае повече от децата които ходят на английски  Shocked. Казала им е, че всичко ,което са учили до м.г. не е вярно,и че г-жата им нищо не знаела  Shocked /а тя беше перфектна/. Сега ,като им пише думите на дъската ,ако не си ги гледа от тефтера ги пише грешно!
 Просто нямам думи!
 Та оплаках ви се, пък и темата повдинах ! Дано при вас има само позитивни новини !

# 139
Как ще изпаднем на втора страничка ,брейййййййй #CrazyНикакви такива bowuu
Вчера щерката се жалка от преподавателя си по ЧП.Заявил им ,че като вдигне някого и му дава до три секудни да започва да отговаря по зададения въпрос.Не започне ли-мерси айде двойка в бележника.Вчера нацвъкал три двойчици на три момченца. ooooh!Та сега ще започне едно страООООтно четене по този предмет.
Явно е искал да ги стресне малко и е успял Whistling

# 140
  • с/у ОколоМръсТното
ЧРД, на хубав Марти!!! 
Много подаръци и весел празник!  Hug

Ия    bouquet

# 141
  • Sofia
Честит празник на Марти и от нас! Много здраве ,успехи и чудесен празник!  bouquet

# 142

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН НА МАМА ИЯ.

# 143
  • София
Честит Рожден Ден на Марти!
Пожелавам му много здраве и късмет и естествено - да радва мама  Grinning

# 144
  • Here, There and Everywhere
Ия, честит рожден ден на Марти! Да расте здрав и умен, и много да се гордеете с него!

lina d , вече разбрах, че ако ние не се занимаваме с нея по математика, ще имаме големи проблеми. Дори да е научила нещо, не му е разбрала смисъла и всичко в главата й е каша.

# 145
Момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания Hug Hug Hug
Шани, Марти пита как ли се свири на тази китара Wink
Купонът с децата ще е утре в боулинга, дано не забравя фотоапарата да направя снимки Simple Smile
Марти вече получи доста подаръци, като най-любимия са кубинки Rolling Eyes Е, аз разбира се не съм особено очарована, много е смешен с тях и изглежда един такъв гооолям hahaha

# 146
Ия, жив и здрав да е Марти!!!
Много късмет му желая, много усмивки и много сбъднати детски мечти!!!
А на теб много, много гордост да изпиташ покрай него!!!

# 147
Честит рожден ден на Марти, да бъде здрав и щастлив! Ия, много да те радва момчето ти!

# 148
Честито и от нас !!! Много успехи във всяко негово начинание, а на мама-търпение и доброта !!!

# 149
  • София
Честит Рожден Ден на Марти!

Много и здраве и сбъднати мечти!
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт