Без думи - да покажем резултати!

• 161 663
  • 346
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Мен не ме смайва. Преди време - може би, но след като видях не един такъв пример тук, във форума - не. Жената, която държи рекорда, за момента, свали 92кг, мисля, че пак за 1,5 години. Тук във форума е. А, такива, които са свалили по 50-60кг са поне 5 съфорумки.

smile3521

# 227
Първо слагам снимките Simple Smile
преди:

след:

Малко детайли - свалих 17 килограма за 9 месеца, като режимът ми бе спиране на сладко и тестено.

# 228
Браво loryto .Ефекта е поразителен.Изглеждаш страхотно.И ти се възхищавам на търпението

# 229
loryto браво , страхотен резултат  Peace

# 230
Борбата наистина беше безмилостно жестока, но сега се чувствам много добре и по-важното е, че запазвам килограмите. Преди това безуспешно съм пробвала много други диети, но то е било за кратко и без видими резултати. Тъпото е, че сега получавам критика, че едва ли не съм луда, от хора, които са маниаци на тема отслабване. Не се хващам естествено! Simple Smile

# 231
а нещо по -специално правила ли си?
сега колко кг си ?

# 232
Ами ако питаш за спортуване, не съм. Хапвах повече плодове, чисти меса, кисело мляко, ориз, ядки. В момента съм 58 килограма, като от май месец миналата година не се ограничавам от нищо. Може би тук е добре да отбележа, че започнах да пуша ( с което не се гордея), но смятам, че за последните 3 килогарама това си даде ефект.

# 233
благодаря за отделеното внимание  Hug, и аз преследвам твоите кг

# 234
Лорито, браво, страхотен резултат!

# 235
loryto,браво за търпението ,за упоритостта   bouquet.Много добре изглеждаш и изобщо не слушай какво ти говорят.На мен постоянно все някой ми казва ,че не съм добре .Ама аз по-добре от сега не съм се чувствала. Hug

# 236
Благодаря ви много за хубавите коментари Heart Eyes Готова съм да помагам със съвети, кураж и скромен опит.Радвам се, че намерих място, където намирам истинска подкрепа. Някаква идея защо изведнъж ставаме "ненормални" в очите на предишните си съмишленици или по-добре да не се отклоняваме от темата?

# 237
  • София
Благодаря ви много за хубавите коментари Heart Eyes Готова съм да помагам със съвети, кураж и скромен опит.Радвам се, че намерих място, където намирам истинска подкрепа. Някаква идея защо изведнъж ставаме "ненормални" в очите на предишните си съмишленици или по-добре да не се отклоняваме от темата?

От завист към постигнатите резултати, разбира се.
Поздравления за трансформацията, изглеждаш повече сексапилна, отколкото "луда"   Sunglasses

# 238
: loryto ,ако аз публикувам мои снимки,"слабата " ми фигура ще е преди,а лееко закръглената(+10 килограма Confused) ще е "след"!На мен ми е странно защо всичките ми познати ме намират вманиачена на тема отслабване,защото според тях не съм дебела!Но определено не ми харесва това,което виждам в огледалото!
Поздравявам те,перфектна си Hug!

# 239
Някаква идея защо изведнъж ставаме "ненормални" в очите на предишните си съмишленици или по-добре да не се отклоняваме от темата?

Много съм мислила по въпроса ,затова и ще се осмеля да споделя. Peace
Защото сме различни от тях,защото имаме волята и ината да постигнем успех с визията си,защото се грижим за себе си ,защото искаме и работим по въпроса да изглеждаме добре-всичко онова ,което другите не успяват.
Вече спрях да обръщам внимание на злобни коментари Flutter
Аз най-добре знам какво искам.

Общи условия

Активация на акаунт