Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 408
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
Тай, благодаря за снимката! Simple Smile
Много ми харесват обувките, даже искам да имам такива, ама...ама.
Да са ти честити, носи си ги със здраве!

# 286
 Aз също благодаря за снимката, Тай. Честити да са ти. Но аз искам велурени. Такъв модел, но велурени...Оф, наистина, като си наумя нещо...Ще продължа да търся. Но, все пак благодаря  bouquet

# 287
Тези вършат ли работа, Krisal? Много не помня какво представляваха баш кларковете, но не бяха ли без ток, без шевове и заоблени отпред? Показаните от Тай ми приличат на кубинки по-скоро, отколкото на кларкове. Но аз нищичко не разбирам от обувки.  Crazy

# 288
  • Belgium
crazy chick баш такива обувки, каквито си показала имах  Laughing

Удобни са, но пропускаха ужасно вода  ooooh! ooooh!

Да вдигна малко темата, че сме на 2ра страница, какво ще кажете за тези смели дизайнерски решения?  Crazy Crazy Идват ли ви в повече или смятате, че са оригинални?  Thinking

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/celebritylamp1.jpg

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/celebritylamp2.jpg

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 17:04 от Лу

# 289
Тези вършат ли работа, Krisal? Много не помня какво представляваха баш кларковете, но не бяха ли без ток, без шевове и заоблени отпред? Показаните от Тай ми приличат на кубинки по-скоро, отколкото на кларкове. Но аз нищичко не разбирам от обувки.  Crazy

не бяха ли нещо такова ... поне аз подобни съм носила някога, га бях малка.  Laughing   да - удобни, ама леко като пате се чувствах с тях  Grinning

# 290
 Та значи, да, точно това имам предвид, Cruella  Grinning. Всъщност, тези точно:
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/SubProductType- … oduct-is-00111763
 Колко ли струва това нещо в Бг?
 Иначе знам, че пропускат. Харесват ми за суха есен и хладна пролет, с дълга пола или рокля, примерно на цветя, в комбинация с черно поло и черна спортна чанта и задължително с калци. Имам и една плетена, черна рокля - тип туника, която стои добре с тесни дънки, както и няколко дълги жилетки и с тях също, в комбинация, си представям карковете. И верно си като пате с тях, но аз, така или иначе, високи обувки не нося и точно като на кларковете е любимата ми височина  Grinning...
  ... А, вижте какво открих в същия сайт...Страшно ми харесва ! :
 http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/SubProductType- … oduct-is-20318739

# 291
Кrisal, като каза за комбинацията с дълга пола на цветя и черно поло, се сетих че студентка в 1ви курс много ме кефеше да ходя така. Дълга пола, такъв тип обувки, кларкове и едноцветна блуза и спортна чантичка. )))) Направо ми се прииска да си намеря нещо подобно пак. )))

Аз онзи ден си харесах страхотно палто, нещо подобно на това, но не точно. По-дълго е от това на снимката и има много интересно декоративно коланче, което му придава шик. )))
http://media.laredoute.fr/product/picture/49882300o_aix.jpg

# 292
Крисал, не че нещо, ма т'ва са моите боти, само че моите са черни.

Тези кУаркове, които сте ги показали кожените ми харесват аЦки просто. С които се рита по игрищата.
Носила съм и тези, които Крейзи показа по-горе.

Бу, много ми харесва гривна-часовник.Ама много. Взимай и не мисли. В крайна сметка, щом имаш фиксация в часовници едва ли ще си само с него в следващото десетилетие  Mr. Green

# 293
Крисал, не че нещо, ма т'ва са моите боти, само че моите са черни.

Тези кУаркове, които сте ги показали кожените ми харесват аЦки просто. С които се рита по игрищата.
Носила съм и тези, които Крейзи показа по-горе.

Бу, много ми харесва гривна-часовник.Ама много. Взимай и не мисли. В крайна сметка, щом имаш фиксация в часовници едва ли ще си само с него в следващото десетилетие  Mr. Green
  Е, сега...черните... Завидях ти, честно Simple Smile! Аз, всъщност, тях първо загледах, но после видях и в кафявото, пък в живота си не съм носила боти или ботуши в кафяво, защото все гледам, гледам...и накрая избирам вечното черно (както отбелязах по - напред в темата, в някои отношения съм ужасна консерва Laughing). Но сега си казах...защо не? Даже си се представих, а имам и чанта в точно този цвят, която не нося (подарък ми е). Само, че си знам...Ако успея да намеря тук точно този модел, ще гледам, ще гледам кафявите...и накрая ще си взема черните боти Laughing.

...Mirama, по повод стила с  кларковете и полите...аз пък никога досега не съм ходила така, но сега, не знам защо ми е хрумнало, че искам...Вярно, че от тази година, заради поредната си хрумка, отново съм студентка, но едва ли е затова.... Laughing

# 294
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/SubProductType- … oduct-is-00111769

Моите са точно този модел и цвят, но не са на Кларкс. Аз писах за какви пари ги взех от някакво обикновено магазинче в един търговски център, никаква марка. Нося ги с един панталон на Абъркромби, който съм показвала по снимки, зелен с много джобове. Не ми харесва как стоят с дълга пола, но с къси фини вълнени панталонки и чорапогащник е разкошно!И с дънки не ги харесвам, приличат на велурени чорапи, ако крачолите са дълги и/или широки.

# 295
Та значи, да, точно това имам предвид, Cruella  Grinning. Всъщност, тези точно:
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/SubProductType- … oduct-is-00111763
 Колко ли струва това нещо в Бг?
 Иначе знам, че пропускат. Харесват ми за суха есен и хладна пролет, с дълга пола или рокля, примерно на цветя, в комбинация с черно поло и черна спортна чанта и задължително с калци. Имам и една плетена, черна рокля - тип туника, която стои добре с тесни дънки, както и няколко дълги жилетки и с тях също, в комбинация, си представям карковете. И верно си като пате с тях, но аз, така или иначе, високи обувки не нося и точно като на кларковете е любимата ми височина  Grinning...
  ... А, вижте какво открих в същия сайт...Страшно ми харесва ! :
 http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/SubProductType- … oduct-is-20318739

Пропускат като за световно, но това и за мен е обувка за сухо и хладно време т.е. точно сега им е времето.  Wink
Та значи - от Руски паметник, вляво по Скобелев в посока НДК има магазин за обувки (на висок партер със стълбички). Продават основно внос в т.ч. и ортопедични обувки и чехли. През лятото имаха там такива модели и ако не се лъжа бяха точно Clarks, но цените им определено не бяха съвсем „народни” ... имам спомен за някакви домашни чехли за по 200 лв., ама аз рядко помня точни цифри, ако не съм имала намерение да купувам нещо конкретно, както беше в този случай...  зяпах само  Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 16:10 от Cruella De Vil

# 296
Кларковете определено не са моята обувка. Носех едни като ученичка, щото бяха модерни, но никога не са ми били дупка в душата.
Виж кубинките са друга бира  Whistling .

# 297
  • Belgium
Честит рожден ден на Василиса   bouquet  bouquet

От здраве, ум и хубост да не се отървеш  Hug

# 298
  • София
Тези кларкове, нито са ми били някога в гардероба, нито сега са. Иначе бих искала едни бели, за дънки. Ммм, жестоко.  Laughing има ли ги на прилични цени в Сф? Т.е. до 60лв? newsm78
Кубинки имах, високи, т.е. нагоре бяха високи, отдолу почти равни. Пак ми се искат, вървят с дънки, с дънкова пола, къса, бижу.  Mr. Green

# 299
Да, това са кларковете от ученическите ми години.
Явно доста време не съм ги виждала и затова тези, които си купих от кожа са ми се видели подобни.
Преди години облеклото и обувките ми винаги са зависели от музикалните ми пристрастия. Кларковете бяха от депешарския период - неясно защо; кубинките от любовта към Гънс.
След това - корпоративния период - бяла риза, тъмен костюм, идвало ми е да нарежа всичките си бели ризи с къдравата ножица и да ги запаля.
След като родих съм стилово свободна - един ден мога да съм  пълен гръндж, друг  ден елегантна, може с грим, но може и без. Така ми харесва най-много.

Общи условия

Активация на акаунт