Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 402
  • 427
  •   1
Отговори
# 300
Като стана дума за шапки, ето на тази фирма шапките продават в Капаска. Миналата година си купих много хубав каскет от там, сега гледам, че пак има страхотни шапки в новата колекция.
Тази със сигурност ще я потърся  Flutter

# 301
Каскета е жесток! И аз искам такъв.
Какво е това Капаска? Къде е? Blush

# 302
Каскета е жесток! И аз искам такъв.
Какво е това Капаска? Къде е? Blush

В мола  Mr. Green
На Витошка също имат магазин, пада се почти до Патриарха.
От фирмата предполагам също може да се купи, аз миналата година им звънях, че близо месец нямаше черен каскет и хората ми казаха, че ще заредят до седмица, но ако не намеря да им се обадя  Peace

# 303
crazy chick баш такива обувки, каквито си показала имах  Laughing

Удобни са, но пропускаха ужасно вода  ooooh! ooooh!

Да вдигна малко темата, че сме на 2ра страница, какво ще кажете за тези смели дизайнерски решения?  Crazy Crazy Идват ли ви в повече или смятате, че са оригинални?  Thinking

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/celebritylamp1.jpg

http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/celebritylamp2.jpg
Не знам дали мога да вляза в тази тема, но лампата от очила, много ме впечатли. Много CREATIVE. Страхотно попадение. Мисля,че би могла да се впише в един модерен и нестандартен интериор. Още веднъж поздрави за попадението Лу.  bouquet
[

# 304
Тези кларкове, нито са ми били някога в гардероба, нито сега са. Иначе бих искала едни бели, за дънки. Ммм, жестоко.  Laughing има ли ги на прилични цени в Сф? Т.е. до 60лв? newsm78
Кубинки имах, високи, т.е. нагоре бяха високи, отдолу почти равни. Пак ми се искат, вървят с дънки, с дънкова пола, къса, бижу.  Mr. Green

Здравейте момичета, страхотно местенце си имате  Simple Smile
По въпроса с кларковете-в Бургас видях магазин на Clarks, цената на кларковете беше около 170-180 лв Shocked. Най- вероятно и в София ще имат магазин. А като си помисля, че  в ученическите си години ги купувахме за 12 лева  Grinning

# 305
Днес докато бутах количката ме настигна някакъв страшен порой и се набутах в първия магазин на улицата.
Бани и фаянс.
Останаха ми очите в една баня, която беше отрупана с цветя. Изглеждаше като джунгла.
Kакви други красоти имаше, не е истина. Общо взето банята направо вече е на път да се превърне в място за живеене, а не просто за подмиване.

баня
и пак
и пак
и пак
любимо!
и още
странно решение
Това последното НЕ Е бар Mr. Green.

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 17:29 от surfline

# 306
surfline, прости ми но не мога да схвана, това си го снимала ти ли? newsm78 Защото ако е така, то това е невероятно, това ще да ти стане един от най-любимите магазини предполагам. Мога само да мечтая за такава баня.
Искам да попитам обаче според вас добре ли е човек да има вана, изчетох доста противоречиви мнения. Като това свързано и с нехигиеността й.

# 307
 Laughing Не, само се вдъхновявах там. Ваната е чудо на чудесата, а при днешните препарати за почистване е просто смешно да се говори за нехигиеничност. Все пак няма да каниш цялата улица "на вана", нали? Wink

# 308
Днес си купих палтенцето, за което говорих. ))) Ще го снимам и ще ви го пусна да видите що за вкус съм избарала този път. )))

surfline, снимката която ти е любима с ваната и душа от тавана е просто велика. )) Аз си мечтая за подобен "душ", има друго име, но в момента не се сещам. )

# 309
  • Belgium
Ох, surfline ти милост нямаш ли?  Crossing Arms

Тъкмо обзавеждам новия ми апартамент и тия бани дето ги показа ме разбиха  Crazy Crazy Crazy

Просто велики, особено любимото  Heart Eyes

Аничка, вана винаги съм имала, няма такова нещо че е нехигиенична. Просто зависи как я поддържаш.
Ако собственика е мърляч, ще е нехигиенична и ваната. Иначе няма никакъв проблем.

Да не говорим че един душ никога не може да замени ритуала по взимане на вана с всичките му ароматни соли, свещи и т.н.

И за онагледяване - ей туй не бих го заменила с нищо  Heart Eyes Heart Eyes

# 310
Ехх, Лу, и ти красоти показваш, ама стига вече. ) Мен ме чака ремонт на банята напролет. ))) Искам разни неща, но пространството е толкова малко....(((

Ето ми палтото момичета, какво ще кажете
http://media.snimka.bg/1196/008646505-big.jpg

# 311
Ех. Зависи и от човека. Аз не обичам вани. Не обичам и басейни. Изобщо не влизам във вода. Да не си помислите нещо-  години съм трнирала плуване, плувам много добре. Просто в един момент ми тракнаха лимките.
А палтото е чудесно. Аз наобикалям едно подобно като кебапчийски котарак, но не мога да се пречупя за яката. "Моето" е с кръгла яка, оригинална и красива, но все пак кръгла. А аз по принцип не ги обичам. ЩЕ видим, има време. Може и някой да го купи и дилемата ми да се разреши Mr. Green.

# 312
  • Пловдив
Mirama , уникално много ми хареса палтото ти!
Аз пък напоследък съм се замислила,че искам нещо цветно, но не мога още да го измисля цвета още.... newsm78
А баните винаги са ми били голяма слабост.........всички които си показала са страхотни /без последната  Mr. Green/ . Идеалът ми е голяма,светла със свещи,камъчета и разни други джунджурии за уют! Голям фен съм на ретро ваните на крачета!

# 313
Мерси за отзивите за палтото. )) Вчера правих опити да го снимам на живо, но само една снимка що годе се е получила. Поради простата причина, еч щерката ми е потрошила дисплея на фотоапарата и нищо не се вижда, снимам на сляпо (трябва да си купувам нов).

Днес бях отново в търсене на моите ботуши - е не се получи номера. Тъкмо харесах що годе едни, но изобщо не можах да закопчея, а такова нещо до сега никога не ми се е случвало. Имам чувството, че нещо бяха омотали кройката.
Иначе ето какво ми харесва и търся нещо подобно. ))
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/ProductType-is- … oduct-is-20319404
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-women/ProductType-is- … oduct-is-20323944
тъп връх, средно висок дебел ток. )))

ето и днес от къде си пазарувах, имат фирмен магазин при нас. Страхотни неща са повечето, или поне на мен ми харесват. ))) Който иска може да поразгледа каталога. ))))
http://www.rinascimento.info/

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 16:39 от Mirama

# 314
  • Пловдив
Mirama, направо се влюбих в едно палто и рокля.....Докара ми безсънни нощи... Wink
Къде още имат магазини в БГ?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт