Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 401
  • 427
  •   1
Отговори
# 315
Mirama, направо се влюбих в едно палто и рокля.....Докара ми безсънни нощи... Wink
Къде още имат магазини в БГ?!  newsm78

покажи какво си хареса. ))) или на коя страница е в каталога. ))
Не знам къде другаде имат, тук в Плевен го направиха преди година и половина, може би 2г най-много. Но и в София би трябвало да има, няма как.

# 316
ето и днес от къде си пазарувах, имат фирмен магазин при нас.

Shocked Видях над 20 артикула, които трябва да са мои!!!

Моля те, информирай немедлено клубната общност, на какви цени се продават тез чудесни одежди? Особено плетивата, някои от които екстраординерно изкушаващи... Впрочем целият сайт е много хубав, единствено присвих устни в сектор 'personal look'... но хайде, днес съм великодушна...  Mr. Green

# 317
хехе, да, в този сектор не е много за гледане. ))) Но и съгласи се, че мацките няма как да са като тези в каталога - то там грим, светлина, професионалисти. )))

Дънките, които аз взех бяха 49лв, съвсем приемлива цена. Блузки има от 25-50лв. Роклите и плетените пуловери са 45-90лв. Не обърнах внимание чак на всички цени, но са съвсем приемливи. Имат и костюми, палта. )) Правят и разпродажби, даже в момента има някаква есенна разпродажба, но малко артикули са намалени. Лятото също правиха, предполагам че и след празниците пак ще направят. А магазина е страшно зареден, хубавото е че всичко е подредено, никой не ти виси на главата от продавачките, нарамваш се с 10-20закачалки и отиваш да мериш. )))) Започват от ХS до XL размерите, но преобладават S, M, и L. Особена разлика между трите обаче няма, с по 1-2см, при някой дрехи и малко повече. ) Поне това, което аз гледах беше така, възможно е и да греша.

# 318
Ооооо, това е прекалено хубаво, за да е вярно...  Crazy

Ако най-случайно, така, съвсем хипотетично питам, в пощенската ти кутия се яви ЛС със страничка на каталогче и номерче на дрешка, дали съществува минимална вероятност то да бъде някак закупено и препратено ми??  Flutter Ако не е много нахално, нали... И ако до утре не успея да охладя ентусиазма си, надвиснал застрашително над джоба...  Laughing

# 319
Ооооо, това е прекалено хубаво, за да е вярно...  Crazy

Ако най-случайно, така, съвсем хипотетично питам, в пощенската ти кутия се яви ЛС със страничка на каталогче и номерче на дрешка, дали съществува минимална вероятност то да бъде някак закупено и препратено ми??  Flutter Ако не е много нахално, нали... И ако до утре не успея да охладя ентусиазма си, надвиснал застрашително над джоба...  Laughing

Нямаш проблем, не е нахално, драснах ти ЛС вече.- )))))

# 320
  • Sofia
ето и днес от къде си пазарувах, имат фирмен магазин при нас.

Shocked Видях над 20 артикула, които трябва да са мои!!!

Аз също!

# 321
  • Sofia
Намерих данни в нета, че има магазин Rinascimento на Графа, срещу пазарчето и църквата "Свети Седмочисленици".
Дали някой не се досеща? Още в понеделник ще проверя дали става въпрос за същото нещо..

# 322
Ама момичета, само си харесвате, а не казвате какво. ))))

Ето и какво ми отговориха на моето запитване за гр. София. )))

Dear surfer,

as you kindly reqested, we will send you the addresses where you can find the Rinascimento stores in your Country.

RINASCIMENTO - Via Graf Ignatiev 44, Sofia - Bulgaria

Thank-you for your kind interest.

Rinascimento Staff.

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 20:11 от Mirama

# 323
  • Sofia
Аз харесах ужасно много неща!
Ето на тези страници - 6, като ансамбъл стр.29, 36, 39, 40 !, 41, 43, 45, 57, 60, 68, 86, 87, 100, 129, 134, 145, 146, 161...
Май почти целият каталог, така като гледам... Laughing

# 324
И аз така, харесах почти целият каталог. )))
Но и в магазина като влязох харесах почти всичко. )))) И пуловерите са едни мекички, едни страхотни цветове....абе....разкош. )))))

# 325
  • София
Rinascimento си го има от няколко години на Графа.

# 326
Съществуват La Rinascente и Rinascimento. Вторият е на "Граф"-а. Отвориха го в края на 2006 год. Аз бих го определила около-и-под-среден-клас. Не съм минавала често от там, но с изключение на първия път (когато си купих нещо), повече нищо не ми е допадало.

# 327
Е, момичета, отишли сме чак на 3та страница, може ли такова нещо.

Днес успях да си купя страхотен пуловер за панталона, много добро попадение, ако успея да снимам ще покажа. Нищо кой знае какво, но идеално му пасва.

Tsugumi, аз не казвам, че въпросната марка е висша класа, или нещо подобно, съвсем нормален магазин, но приемливи цени. )) Просто имат интересни неща, като се има предвид, че поне при нас почти навсякъде по магазините е все едно и също.

Като купувах пръстена на мъжа ми, харесах страхотен и за мен, но още му се чудя. Гледах из нета и намерих нещо подобно, но не съм на моят комп и утре мога да пусна.
Вие следвате ли "модата" и при бижутата? Или залагате на класическият вид?
Аз имам малко пръстени, но много добре подбрани и като ми омръзне един, го сменям с друг. )) Може би защото сега нося халката на едната ръка, и ми остава само още 1пръстен за другата. )) Не обичам да се накича с пръстени на всеки пръст. )

# 328
Такааа да споделя за въпросния магазин. Вчера имах път към Графа и естествено отскочих да видя какво ново. Не бях влизала там от лятото. А бе както казах, не го долюбвам аз центъра и рядко ходя там. Та не ми се видя никак евтино.  newsm78 Не че е кой знае колко скъп, ама и евтин не е.
А какво е станало със сайта? Какво е това кафе, какви са тия ла***ни цветове. Не ми харесва така.  Crossing Arms

# 329
И на мен не ми харесва, направо е отвратително.
То хубаво реклама, реклама, ама цветовете поне да бяха по-свестни. И чий дявол дири реклама на Нескафе във форум за красота???

А за въпросният магазин, не знам, на мен цените ми се сториха нормални. Имат и разни намаления, тогава човек може да си накупи доста неща, но ако е S или М най-много. ))))

Общи условия

Активация на акаунт