Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 429
  • 427
  •   1
Отговори
# 225
И шапките тази зима ще са ми проблем. Миналата си накупих плетени по главата (о, да, се моа!), както и два плътни каскета (един плат и един плетен). Тези по главата обаче не знам как ще ги нося сега с късата коса - съвсем като Иванушка глупака ще ставам, като ги сваля  Mr. Green
И аз имам от миналата година такива шапка и шал с цветенца, много си ги харесвам, но з атази година не съм си избрала още какво искам...ще изчакам да позахладнее и ще огледам тогава витрините.
Виждам, че може би основно пак плетени шапки ще се носят, на мен първата ми хареса най-много.

# 226
  • София
И аз имам от миналата година такива шапка и шал с цветенца, много си ги харесвам, но з атази година не съм си избрала още какво искам...ще изчакам да позахладнее и ще огледам тогава витрините.
Виждам, че може би основно пак плетени шапки ще се носят, на мен първата ми хареса най-много.

Първата наистина е жестока. Откъде може да се поръча? Сподели, моля те ако знаеш, че очите ми останаха в нея.

# 227
Снимката е просто от една страница, на която показваха тенденциите за тази зима. За съжаление не знам от къде може да се поръча. Ако намеря някъде подобна ще пиша Simple Smile

# 228
  • София
Ok Heart Eyes

# 229
Doo ri е дизайнерка за GAP , сигурно там някъде.. това ми прилича по-скоро на тюрбан от шал.  Rolling Eyes
Иначе проверих по онлайн шоповете, където се предлага, няма я тази шапка.
http://www.doori-nyc.com/fall08/img/003.jpg

# 230
Момичета, вчера гледах колекция есен, зима на дизайнера Tony Ward, страхотни неща просто, ето линк.
http://www.tonyward.net/evening.asp

# 231
Шапки много харесвам, но почти не ползвам. Шалове, да моля - всякакви !!!
Аз съм си луд стар фен на суичерите. И тази зима ще заложа на тях. Ползвам ги целогодишно и си имам луда колекция
Има ли други качулати? Откъде пазарувате суичерите си?

# 232
  • Кацнала на едно дърво.
Шапки, значи.  Crossing Arms Исках да си купя шапка, достойна за Грета Гарбо.  Laughing Точно модел от "онези времена" на филмови легенди. Поне аз така реших. Имаше в лилаво и черно. Но уви, шапката ми бе голяма. Както всички други шапки. ooooh!
За нещастие, по ген сме с големи дупета и малки глави. С много спорт и малко храна вече мога да се похваля с малко дупе, но главата... Главата как да порасне?  ooooh! Joy
Всички шапки са с диаметър 57 см. Все едно съм си сложила кофа на главата. Е, как човек да бъде елегантен?  Crossing Arms
Ще си ходя с барети. Такива поне имам доста.

# 233
Василиса, как може да си толкова умна и да имаш толкова малка глава?
Моята е 56 см в обиколка, а не съм и на половина толкова умна колкото теб?
Мечтая за щапка от 20-те.
Тип каска, асиметрична от филц, по главата. От долу аз съм на вълни.

# 234

Сетих се за една много хубава шапка (сива) Mango!!!
www.mango.com - MNG touch - caps, scarfs and gloves.
Не се сещам обаче, дали я имат в магазина.

Клинове видях в аутлета на Vero moda на Витошка (до магазина на Omega).

Doo.Ri е собствената марка на нюйоркската дизайнерка Doo-Ri Chung.
Цените са доста високи - тук Sad
ПП Doo.ri и другите дизайнерски марки Rodarte и Thakoon направиха през 2007 лимитирана колекция за Gap Design Editions на GAP.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 08:20 от Мария Лу

# 235
  • До хладилника, който обичам
Василисо, не забравяй, че тук има много хора, които са те виждали на живо и знаят както колко ти е голяма главата, така и каква ти е обиколката на ханша Simple Smile

Кажете мнение за това фосилче, което може да е мое за 55лв?

# 236
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса, как може да си толкова умна и да имаш толкова малка глава?
И аз това се чудя по цял ден.  Joy Joy Joy
А шапката, на която хвърлих око е точно такава, като от 20-те години, асиметрична и пр.  Wink
Бу, този часовник би отивал повече на снахата, мен ако питаш. Но кой не купува с цел да го "остави на децата"?  Crossing Arms Аз например съм събрала някоя и друга обувка.  Blush Знам ли каква мода ще дойде след метросексуалието за момчетата, а?  Thinking (Само с номера няма да се разберем, като гледам как им растат тролските крачка.  newsm78)

# 237

щом имаш мерак, вземи го, иначе ще те гризе дълго Simple Smile

# 238

на мен много ми харесва  Heart Eyes от къде може да се купи

# 239
  • До хладилника, който обичам

У, Бубанкей, аз за толкова неща (и фосилчета между тях) имам мерак, че ще умра от сгризения, ако тъй ставаше работата Laughing

Nedda, ebay.

Общи условия

Активация на акаунт