Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 418
  • 427
  •   1
Отговори
# 255
Изискват перфектна кожа и лице, специфично облекло..

Mr. GreenИма цяла тема за професионална козметика Laughing.

Тук из магазините продават готови "навити" тюрбани. Много са шикарски. Директно си ги нахлупваш на главата. Иначе да тръгнеш сам да си омотаваш плата май не е много лесно Thinking

# 256
Аз съм casual, какво ти разбирам от козметики.  Mr. Green

Знам, че са модерни, виждам ги по разни мадами на червения килим, но не си представям кака Мима от третия етаж на кафе с тюрбан, де да знам..  Rolling Eyes

Искам нещо да ви предупредя - по - точно Дона, понеже знам, че и тя като мен набляга само на черния очен грим - не си купувайте новата спирала на Мейбилин!! Не знам има ли я в България, но тук е залято с нея - една такава жълта - твърдят, че дава 9 пъти повече  обем и аз, горката, се подлъгах, защото в 9 клас палих цигара с/у вятъра с кибрит и ..оттогава нямам особено много мигли и вежди.. Laughing Та, това чудо е ужасно - топчета, гадости, чернилки, лепне, разтича се.. Да си имате едно наум.

# 257
Тюрбани не съм носила, даже не съм много сигурна, че ми харесват, но пък шалове на главата - о, да. Още в 9-10 клас, тоест миналия век, ги запрактикувах, после направих пауза и ги възкръснах по време на бременностите си - чудесен начин да изглеждаш що-годе интересно, като същевременно прикриваш оредялата и обезцветена от хормонални бури косица  Laughing

Искам да се похваля на всички ви с новата си находка - черно моливче на Ейвън с апликатор от едната страна. Много хубаво се разнася, много е дискретно, напълно casual! А цената, Боже, няма какво да се каже - нищо общо с някои други черни моливи и апликатори  Mr. Green

Krisal, срещна ли ме някъде снощи, докато се любува на Escada? Щото и аз бях там, проточила лиги... харесвам много тази марка, но все още нямам нищо нейно. Каква несправедливост  Crossing Arms

# 258
Близо до Мюнхен има outlet на Escada, който работи по-скоро с рекламна цел. Достъпът е с покани и цените са ниски. В смисъл не ти слагат outlet-цена от 300 евро на 170 евро за шарена тениска, а по-човешки цифри. С моят късмет се озовах в него 4 месеца след като родих, 73кг Confused. Слон с панталон. Де сега да ми попадне пак една покана. Ле-ле.
Като става дума за точене на лиги - фен съм на Roberto Cavalli. Ама бая ще трябва да изкОпам, за да стигна до там. Whistling

# 259
Искам нещо да ви предупредя - по - точно Дона, понеже знам, че и тя като мен набляга само на черния очен грим - не си купувайте новата спирала на Мейбилин!!
Мерси   Simple Smile

# 260
  • Belgium
crazy chick благодарско за инфото за черното моливче на Ейвън  Peace

Точно се чудех дали да си го взема  Hug

А какво ще кажете за поредния каталог за дрехи - Harper`s Bazaar?

Аз пък се радвам на това тия дни (освен на Escada Sport Heart Eyes)

http://www.etam.com/category/pret-a-porter/ligne-chic/

# 261
  • Кацнала на едно дърво.
И аз харесвам Ескада, как... Редовно минавам край магазина на "Патриарха" - край, а не вътре, че ще взема да разменя някой трол за шапка.  Confused
А Кавали напоследък много го продават в квартала. В което и магазинче да си подам носа, Кавали колкото искаш. Най-вече спортни тениски.  Laughing От това съдя, че квартално всички са фенове на дизайнера.  Joy Да не говорим, че има и "официален" магазин (кой ги знае колко са истински там нещата), все дизайнерски - "Just ..." пише на витрината.
П.П. Не мога да не си спомня една баба, която ходеше през далечната 1987 с тениска "Металика". Едва ли знаеше какво носи, а сума ти народ я зяпаше със завист и мъка.

# 262
Искам да се похваля на всички ви с новата си находка - черно моливче на Ейвън с апликатор от едната страна. Много хубаво се разнася, много е дискретно, напълно casual! А цената, Боже, няма какво да се каже - нищо общо с някои други черни моливи и апликатори  Mr. Green

Ама много те моля! Какво значи черно моливче? Ако обичаш, каталожен номер и страница!  Laughing

# 263
  • Belgium

Ама много те моля! Какво значи черно моливче? Ако обичаш, каталожен номер и страница!  Laughing

Подозирам, че е на 121 страница, каталожен номер в черно 2439 8  Mr. Green

crazy chickWhistling

# 264
  • Кацнала на едно дърво.
Търсех за Бу картинка и намерих моя "фосилест", врънкулков часовник. (На самия часовник пише номер, ама кой да се сети да погледне Blush).
Ей го на:

# 265
Подозирам, че е на 121 страница, каталожен номер в черно 2439 8

Ми не, не е - на 121-ва стр. в моя каталог се мъдри някаква помада за коса  Rolling Eyes  Това е на стр.43, води се професионален молив за очи на Джилиън Някояси. Кампания 14/2008 пише. Оттам заграбих и един комплект Anew - серум, измиващ гел и околоочен. Не знам за какво са ми... най-вероятно, за да се чувствам поддържана  tooth

# 266
На сайта на Avon, са пуснали 15 кампания. На 121 стр има такъв молив, пише in a blink eyeliner and shadow pensil. Джилиан - милиан не пише. Има го в 5 цвята. В промоция, до изчерпване на количествата. Черния се води цвят оникс. Дали е същия или да си оттеглям поръчката?  Rolling Eyes

Ей тук http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html
за по-бързо горе се въвежда номер на стр. и етнер.

# 267
  • Belgium
Подозирам, че е на 121 страница, каталожен номер в черно 2439 8

Ми не, не е - на 121-ва стр. в моя каталог се мъдри някаква помада за коса  Rolling Eyes  Това е на стр.43,

Ааа ясно аз говоря за кампания 15, там молива е на 121 страница  Peace

# 268
Така. Значи. Връз тоз молив има автограф на въпросната Джилиън /Dempsey?/, пише professional kohl и апликаторът е като че малко по-различен от това, което видях в онлайн каталога. Мисля, че имаме казус с два нееднакви молива. Не може ли да се поръчва от 14?

# 269
Намерих го! Стр. 150.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт