Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 412
  • 427
  •   1
Отговори
# 270
И сега се чудя кой от двата.  Thinking
Това на снимката в каталога не е съвсем дискретно и размазано. Предполагам, че все пак може да се слага по различен начин. Май ще пробвам и двата вида.

# 271
  • Belgium
И сега се чудя кой от двата.  Thinking
Това на снимката в каталога не е съвсем дискретно и размазано. Предполагам, че все пак може да се слага по различен начин. Май ще пробвам и двата вида.

Dame само така  Peace
После ще дадеш подробен отчет, че и аз да знам кое да си купя  Flutter

# 272
Момичета, аз да се включа с малко странен въпрос. ))))
Харесала съм на мъжа ми един пръстен на Фосил, поне на официалният им сайт не видях бижутерия за мъже, ама знам ли.
Ето това представлява пръстена, кажете си мнението по въпроса. )))
http://www.titaniumkay.com/Black-Tungsten-Carbide-Wedding-Band-R … oves-P103421.html

# 273
  • Belgium
Mirama на мен ми допада пръстена, тъмен, изчистен  Peace

Само откъде разбра че е на Фосил?  newsm78

# 274
Mirama на мен ми допада пръстена, тъмен, изчистен  Peace

Само откъде разбра че е на Фосил?  newsm78

Този който показвам тук не е на Фосил, но е същият. ))) А беше във витрината при часовниците Фосил, имаше и 2гривни и още един пръстен, беше си с етикетче от Фосил. )) но не е гаранция все пак, защото на официалният сайт не видях мъжки бижута, но това не означава, че нямат примерно.

# 275
Ей вие друга работа нямате ли си, че говорите точно за тези моливи. Толкова се чудих за такъв обаче на орифлейм http://www.oriflame.bg/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml, казват че се работи много добре с тях, обаче аз все още бях в чуденка. Сега след като Крейзи каза,че е хубав май ще се прежаля. Страшно харесвам опушен грим, но не мога да го правя, този молив дали ще ми помогне.
Не съм разглеждала скоро сайтовете,които сте публикували, и за да не изглежда съвсем като празно това мое записче, показвам едни мои любими блузки.
Първата си я купих скоро http://picasaweb.google.com/ani4kap/aZhcKC#5262189794597402770, нося я и с черен палталон и с дънки. От долу съм с риза или полу, очим дрехите ми да са функционални, и та прескачам от стил на стил.
Другата ми е стара, но адски лубима, върви в комплект с едни кафеви, дървени дълги обици /не можах да им устоя когато ги видях Heart Eyes/. http://picasaweb.google.com/ani4kap/aZhcKC#5262189805935785154
Мирама, пръстена е страхотен. Аз дори си мисля нашите халки да са нещо такова. Край влюбих се  Heart Eyes

# 276
Mirama пръстена е супер, но няма ли да е по-добре ако не е черен. Това е моят съвет.

# 277
Mirama, поне в немският сайт на FOSSIL има предоволно мъжки бижута - пръстени, гривни, и бижута за врат.
Иначе пръстенът, който си показала е страхотен Peace.

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:15 от surfline

# 278
Много ви моля, почитаема Dame, да не оспорвате моята концепция за дискретност и размазаност - аз съм властен и императивен доминатрикс и изобщо не търпя да ми противоречат!!!  Joy

Сериозно, моливът е много загатващ в черно отношение - ето така горе-долу го докарвам аз. Слагам само едно пластче, тънко покрай клепача и мажа ли, мажа. Тоест, апликирам с апликатора.  Mr. Green

Представата ми за ежедневна очна визия е тази, тази и тази. За вечер - най-много така.

Ani_4ka, за опушения грим мисля, че най-важното са качествените сенки. Трябва да са хубави, покривни, фини и определено матови. Според мен, де. Колкото по-малко и дискретно нанесени, толкова по-добре. Излишното може да обираш с памуче, ъъъ... апликатор  Laughing или, както аз правя, с пръсти.

# 279
Да попитам за този [url - http://www.fossil.de/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?la … gePath=JF81015040] - пръстен[/url], според вас става ли за брачна халка? Май не е удачен, освен да се даде като пример, настина страшно ми харесват.
Къде във Варна могат да се открият?
 crazy chick, ще ги търся тогава тези сенки.

# 280
crazy chick, сигурна ли си, че не си взимала уроци по гримиране от мен?  Joy

# 281
  • До хладилника, който обичам
Василисе, мерси.
Някой тук има ли такъв тип часовник, че да каже дали е изобщо практично това, циферблатът ти да не стои на едно място?

# 282
Някой тук има ли такъв тип часовник, че да каже дали е изобщо практично това, циферблатът ти да не стои на едно място?

Да, няма проблем - най-много да изгубиш 5-6 секунди докато завъртиш верижката. Лошо е, че понякога се удря доста силно. Моят вече е с трето стъкло, но много си го харесвам.

# 283
Цитат
Taй, много, ама много моля за снимка на кларковете или поне да кажеш марката

Krisal,
Това са обувките тип "кларкове", фирмата е Синхо шуус, Ямбол. Не са елегантни, но са невероятно удобни. Всеки ден ритам футболна топка на игрището. Laughing

# 284
Мерси момичета за одобрението, аз много харесвам такъв тип пръстени, халките ни са подобни, но в момента не ми се рови да показвам. ))))
Надявам се, че няма да ми го грабнат под носа, защото бях харесала и една гривна онзи ден и вчера като отивам вече са я купили. ((

Общи условия

Активация на акаунт