Днес кого ще поздравим 5

• 38 498
  • 803
  •   1
Отговори
# 720
Честит празник мили МАМИ!

# 721
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЖЕНИ! БЪДЕТЕ ОБИЧНИ!

# 722
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ И ОТ НАС   bouquet  bouquet  bouquet

# 723
Честит празник мили дами и мами!!! newsm51Бъдете уважавани,желани и обичани! 1dating  loveuuu  love001Весел празник,много целувки и настроение. newsm44 newsm62

# 724
Честит 8-ми март,мили мамчета!
  bouquet

# 725
Черпя за именния ден.

Честито и на останалите именници   bouquet

# 726
Тъкмо се чудех кой имаше днес имен ден.
Цвети, живо и здраво име, да те гледат като цветенце тримата мъже и да те грее слънчевата светлина на тяхната любов! Hug

# 727
Честит празник на всички именници! Да са светли дните пред вас и само с добро да се споменава името ви!
За нас също е двоен празник. Преди два дни абсолютно случайно една непозната жена, ей така, без повод ми обясни, че името Лора също празнува имен ден на цветница. Тя дори не знаеше, че дъщеря ми се казва Лора. Май наистина няма случайни неща. Името Лора произлиза от Лаура, което пък е латинското наименование на дафиновото дърво (лаврово дърво). Никога нямаше да се сетя.

# 728
Честито на именниците!   bouquet

# 729
  • София
Честит Имен Ден на всички цветя днес!  Да сте жи ви и здрави и весело празнуване.  bouquet

# 730
  • у дома
Честит празник на всички именници!
Живи и здрави и само хубави моменти!!!  bouquet

# 731
Честит имен ден на всички   Hug  bouquet
и аз ще почерпя

# 732
  • Вън от пространство и време
Честит имен ден на всички именници и от мен!   bouquet

Оказа се, че и моята дъщеря има имен ден днес (не заради Цветница, а заради датата). Още не мога да разбера логиката, ама да си почерпим както му е реда:

# 733
  • Варна/UK
Честит празник и имен ден на всички празнуващи, както и на всички дечица, защото са нашите цветя!!!  bouquet Hug

# 734
честит празник на всички които празнуват днес

Общи условия

Активация на акаунт