ОСИНОВЕНИ, време е да кажем нещата такива, каквито са/2/

• 183 730
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Уелкъм ту дъ клъб, дет се вика! Hug
прееди си мислех, че осиновените деца са рядкост, обаче напоследък си мисля, че всеки трети е осиновен newsm78 Ебаси и разврата по онова морално време!

# 166
прееди си мислех, че осиновените деца са рядкост, обаче напоследък си мисля, че всеки трети е осиновен newsm78 Ебаси и разврата по онова морално време!

Simple SmileАбсолютно вярно.В града ,в който живея 15год. само на нашата улица има 3-ма.Онзи ден разбрах за един комшия ,че и той бил от нашия отбор.За сега аз съм под прикритие hahahaНякой ден когато разберат и за мен   ще донеса на клюкарите душевен оргазъм  hahaha  Joy Joy

# 167
  • София
Абсолютно вярно е, да. Само в нашия блок сме били 3-4 осиновени деца. Други приятелчета от детинство също. А се оказа, че и единственият ми първи братовчед също е осиновен. Майка ми и леля ми са действали в синхрон, какво да кажа...

Странното е, че той е единственият човек в това семейство, който чувствам като кръвен роднина - страшно си приличаме като емоционалност и светоглед и тези прилики отиват много извън травмата от това, че и двамата сме осиновени. Той и не знае, де. Много е странно...

# 168
Ебаси и разврата по онова морално време!
ами на принципа че всичко забранено е най-сладко  Simple Smile
В нашата рода на братовчедка ми мъжа също е осиновен,може и да има още някой за когото никой не знае.Наскоро когато преглеждах на майка ми нещата,на една снимка видях леля ми с бая голям корем което ме накара да се позамисля за разни неща около нея.Тя никога не се е женила и няма деца.Нейн наследник бе майка ми newsm78 .В документите намерих оригинален акт за раждане на дете(момиче)през 1957(или 1959)г.Какво ще търси толкова важен документ в нещата на майка ми направо незнам?

# 169
Включвам се и аз по въпроса. Едно време наистина е имало бум на осиновяванията. Аз лично съм изключително благодарна, че са ме осиновили хора, които се постараха да бъдат най-добрите родители в света. Не че винаги им се получаваше. Но все пак, от няколко дни гледам репортажите по телевизията за сиропиталищата в България. И не може да не ми настръхне косъма.

# 170
благодарна съм на родителите си че са ме осиновили, имала съм невероятен късмет.Някъде по -нагоре в темата прочетох че тук не пише ли хора от ромски произход. Навярно е така и наистина ние които не сме роми сме имали много по голям шанс от тях, но нямаме вина за това. В днешни дни и тези дечица вече имат шанс и то много добър. Тях ги осиновяват чужденци и им дават много добър старт в живота и шанс за развитие. Радвам се , че не съм останала в дом и разбирам хората които са израстнали там защо са толкова озлобени.

# 171
  • София
благодарна съм на родителите си че са ме осиновили, имала съм невероятен късмет.Някъде по -нагоре в темата прочетох че тук не пише ли хора от ромски произход. Навярно е така и наистина ние които не сме роми сме имали много по голям шанс от тях, но нямаме вина за това. В днешни дни и тези дечица вече имат шанс и то много добър. Тях ги осиновяват чужденци и им дават много добър старт в живота и шанс за развитие. Радвам се , че не съм останала в дом и разбирам хората които са израстнали там защо са толкова озлобени.
Извинявай, че се намесвам, но просто не си права - в днешно време тези деца ги осиновяват българи и живеят в България, затова и беше питането  Peace

# 172
Радвам се , че не съм останала в дом и разбирам хората които са израстнали там защо са толкова озлобени.
и аз много се извинявам за нахлуването в темата ви, и питането ми е малко встрани, но..
защо са толкова озлобени?
имам косвени впечатления от човек, израснал в дом, който в някаква степен се е 'измъкнал' от средата и води нормален живот, но наистина е доста труден характер, оф, знам че нищо не казах, а и не искам да казвам, понеже е лично, искам по някакъв начин да разбера и 'оправдая' такъв човек, защото косвено ми е причинил вреди...  Sad
пак казвам, знам , че постинга ми не е за тук, осъзнавам, че надали ще можете да ми помогнете, но не успявам да намеря някъде нещо написано от човек, който е израсъл в дом...

# 173
не съм израстнала в дом и не съм сигурна в отговора,но предполагам че е един вид самоотбрана.Просто е свикнал и приел че трябва да се оправя и защитава сам т.е. знае че може да разчита единствено на себе си

# 174
Извинявай, че се намесвам, но просто не си права - в днешно време тези деца ги осиновяват българи и живеят в България, затова и беше питането 
Извинявай и ти Дзвер, но аз не познавам такива деца, имам някакви наблюдения за децата от домове които не са в България а в чужбина .

# 175
първото изречение е цитат, но още съм новак и нещо не ми се получи. Сори

# 176
То стана много тъп спор, ама : Извинявай Мимо, аз пък не познавам осиновени етнически българчета!

# 177
  • София
Извинявай, че се намесвам, но просто не си права - в днешно време тези деца ги осиновяват българи и живеят в България, затова и беше питането 
Извинявай и ти Дзвер, но аз не познавам такива деца, имам някакви наблюдения за децата от домове които не са в България а в чужбина .

Ами заповядай на някое наше събиране Wink, не че се събираме напоследък де, доста сме несериозни  ooooh!

# 178
много интересно, няма повече да се намесвам в тази дискусия и спор, явно несъм прочела нещо по на -горе, но относно това че някой непознавал осиновени етнически българчета............това е доста несериозно и смешно. Много от осиновените деца са такива.А й не е задължително да ги познаваш все пак

# 179
Не е смешно, просто е контрапункт на това, което е написано от теб! И на всичкото отгоре е истина - всички майки и дечица, които лично, повтарям лично познавам не са с български етнически произход.

Идеята на Фокси, пък и мойта беше, че времената не са същита като преди 20 години. Сега хората осиновяват всякакви деца и не е нуждо да си чужденец, за да осиновиш дете от етнически произпод, различен от твоя!

Общи условия

Активация на акаунт