Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
Какво предизвиква загриженост при един от участниците във форума относно осиновяването?
Какво предизвиква емоционални реакции при участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
-
Какво предизвиква загриженост при един от участниците във форума относно осиновяването?
-
Какво предизвиква емоционални реакции при участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво предизвиква страх в осиновените деца?

Точно пък на тези комшии ли трябваше да се открият прозорците, не им говоря поне от 15 години.И се сетих защо- баща ми се беше скарал с един от тях/ който даже ни е роднина/ , беше побеснял/ комшията/, не помня точно защо, но помня грозната сцена.Един ден беше застанал под терасата ни, и крещеше , ама така крещеше че целия квартал го чуваше.Беше решил явно да ни вади кирливите ризи на показ .Аз тогава бях към 20 годишна ,може би , излезнах на терасата да го видя тоя какво е изтрещял и като ме почна ,-Ти не си им кръв,каква си ти, ти си осиновена....Как си го спомних това, бях го забравила.Исках просто да споделя.