Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
Какво предизвиква загриженост при един от участниците във форума относно осиновяването?
Какво предизвиква емоционални реакции при участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е основното съдържание на публикациите във форума?
-
Какво предизвиква загриженост при един от участниците във форума относно осиновяването?
-
Какво предизвиква емоционални реакции при участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво предизвиква страх в осиновените деца?
, но и не мога да се съглася с много от написаното от нея, защото е прекалено едностранчиво. Не може да се иска от осиновителите да разбират всичко и всички, а към тях да има отношение като представеното в последния й пост. Или е анахронизъм, или е неадекватно. Няма да го определям по конкретен начин.
Може да има такава информация жената, да не й се отварят линкове, знам ли, но все пак това, че си прави труда да ги намира и превежда е достатъчно достойно.
Винаги сте били до мен, когато ми е било тежко, макар понякога да не сме били на едно мнение. 
(себе си имам предвид). Постовете на осиновените деца ми обърнаха света за 2 години - вероятно няма да мога лично да висе реванширам, но обещавам да положа усилия да "предам нататък"