Инициативата на Pampers и Unicef - чиста загриженост или подъл маркетинг?

• 22 807
  • 369
  •   1
Отговори
# 30
Pampers дава 0.07 цента за ваксина и затова ли пакета с това лого е по-скъп  Thinking
Не, по-скъп е защото марката е Памперс. Иначе инициативата е добра, но аз не бих купила само заради идеята. Първо съм скептична по отношение на подобни благотворителни кампании - като сметна рекламната кампания колко излиза много се съмнявам, че точно от един пакет памперси се купува, изпраща и поставя ваксина (както се казва).
Иначе аз винаги съм ползвала Памперс и искрено се надявам поне част от вложените от мен пари да са помогнали на някой.

# 31
Не ползвам памперс и не бих започнала да ги ползвам. Кампанията звучи добре, но на мен ми прилича на гадна манипулационна реклама. Кой не би се трогнал и не би поискал да помогне на африканските бебета... А пък колко точно пари ще отидат за тях, не се знае. Скептична съм.

# 32
  • Велико Търново
Е, все пак си мисля, че щом организация като Уницеф се е захванала с това и дава името си, надали е фалшива. Подкрепям я с две ръце, че и с краката, ако трябва  Peace Преди 2 дни видях за пръв път знака върху пелени Simple Smile

# 33
Не купувам памперси/гащи "Памперс", нито мокрите им кърпички, но за каузата ще взема другият път.  Peace

# 34
  • София
http://pampers.bg/ тук има малко повече инфо за кампанията.
Аз си мисля, че след като е съвмесно с уницеф, си е реално.

# 35
Подкрепям инициативата с две ръце.

дано даде резултат

# 36
Ползвам само на Памперс но досега не съм видяла лого на Уницеф newsm78но вече ще го търся когато купувам Peace

# 37
И без  друго ползвам памперс -и памперси и кърпички!Добре че можем да помогнем по този начин!

# 38
Ползвам такива памперси и подкрепям Peace Hug

# 39
  • София
Не ползвам памперс и не бих започнала да ги ползвам. Кампанията звучи добре, но на мен ми прилича на гадна манипулационна реклама. Кой не би се трогнал и не би поискал да помогне на африканските бебета... А пък колко точно пари ще отидат за тях, не се знае. Скептична съм.
И аз съм на това мнение.

# 40
Вече купих от тях HugНа същата цена са си само без 2 бр памперси вътре.Незная до кога продулжава?Дано е до другият месец за да купя още.

Ескарина  едва ли е така.Уницев е  все пак и тази кампания не се  прави само в България.Не задължително,така,че който иска Peace

# 41
  • Пловдив
Идеята е много добра.Ние също сме на Памперс,но не съм срещала пакети с надпис Уницев.Може би още не са заредили в магазините около нас,но определено ще потърся.
Подкрепям напълно инициативата.

# 42
И ние сме с памперс!Но само на пелените засега съм видяла картичката на Уницеф,залепена с тиксо.На кърпичките няма засега.

# 43
Купих един пакет памперси с логото на Уницеф. На мокрите кърпи лого липсваше. Ще видим дали ще продължа с тази марка, по принцип каузата е похвална... Стига да е реална, разбира се.

# 44
Благородна кауза ? Малко се съмнявам
Голяма част от местното цветнокожо население на Африка отказва ваксините
Преди 2 години, мисля ,че страната беше Кения много родители потърсиха сметка от правителството заради ваксини ,които увредили децата им,
Тук в ЮАР познавам доста ,които отказват да ваксинират децата си ,а и за по-бедното население има ваксини които са безплатни като полио-ваксината ,а други са на доста ниски цени,
Та се чудя къде отиват тези пари  newsm78
А и мисля ,че по добре би било да отидат за опазване на природата
С тези памперси и мокри кърпи  , какво бъдеще създаваме за децата си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт