Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 663
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Асенце, честита радост! Желая ти едно здраво и прекрасно бебче след най-леката и безпроблемна бременност! И непременно споделяй с нас, така и ние ще си припомним отново приятните емоции!  Hug  Hug  Hug Как се чувстваш сега - става ли ти лошо, почна ли да ти личи?

sisee така като гледам с моето некомпетентно око, резултатите на Дани са супер! Референтните стойности са за възрастни, не са много показателни за бебчета.

Alokazia от нас снимки утре, т.е. днес, но по-късно. Тамън имаме нови тоалети за показване.

ЛУРДЕС и на Невена не сай правени изследвания, ще ги пуснем края на месеца.  Peace

Ей, мами, бясна съм.  #Cussing out  Досега се мъчих да направя Интрастат декларация и сега тъкмо да я подавам, хоп, системата им пренатоварена и не я приема. И сега ще трябва да вися докат влезе. Аман  #Cussing out   #Cussing out  

# 136
Лурдес ако досега не си давала месо по-добре го дай в съчетание с нещо,което е яла,за да не се натрупнат много нови неща! Кръвни изследвания и урина се правят на 6 месеца Hug

Давала съм месо 2 пъти Peace Само грахът и доматите ще са новото, но може пък да дам грах първо, поне с него да свикне. Thinking Peace

За изследванията ще питам нашето педиатър Mr. Green Реяна, Ясмина, Hug

# 137
добър вечер  Hug
Ася  newsm51 newsm51 newsm51 много се радвам ,много хубава и чакана новина  Hug желая ти една спокойна бременност с ревящ завършек   bouquet
Лурдес не давай домат  Peace изчакай още малко (мое мнение) дай месо с нещо познато
за срещата и мен ме пишете  Peace в 2 съм на пицарията всички мами шофьорки на линия ,че да не ловя трамвая   People No Good там на отчет  blahblah
утре разгеле сме на консултация  Rolling Eyes ........днес да си похваля момчето изяде едно малко бурканче със зеленчуци на хип и след него една млечна каша с ябълки и круши  Shocked направо ме шашна или беше много гладен или те бяха много вкусни  Thinking откривам ,че му харесват поо-гъстите пюрета ,ако е рядко не го иска  Rolling Eyes
ох забравих какво исках друго да пиша  ooooh!
лека от нас и до УТЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   bouquet

# 138
Ася много се радвам за теб и ти желая от все сърце лека бременност и едно живо и здравичко бебче да гушката около 29 април! Hug Hug Hug
За миенето на лицето-мием се по два,три пъти на ден като след това не се мажем с нищо.
За местните пюрета-ние ги хапваме вече втора седмици и си ни харесват Grinning
Вчера бяхме на консултация и да се отчетем-8900кг.(само 200гр.за един месец Confused)и71.5см.Пуснаха ни и изследвания и в понеделник ще ходим да ни точат кръвчица.
А да попитам има ли мами които вече дават попара сутрин,защото аз мисля от другата седмица да пробвам да дам.
Ей как ви се кефя за срещичките,обаче само ще ви чета въпреки че работя даста близо до градинката.Желая ви приятно прекарване и едно прекрасно слънчево време Peace Hug
Алокация-сложила съм две снимки за да прецениш коя ти върши работа за колажа.  bouquet

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 08:36 от koteto7975

# 139
Добро утро!
Ставай нараоде, айдеее на масата- всичко си има-
И докато се наслаждавате на прелестите на трапезата ето и музикален фон Hands Thumbsup
Ние ще бием по задачи от рано днес... Обличам якето и скачам в обувките и дим да ни няма...   newsm49 1stroller Nature Partly Sunny
Дороти  Hug
Лек, спокоен и усмихнат ден ви желаем с малък Течо-мечо! Цунки по сладките муцунки /както казва Акварелчето  WinkHeart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 08:34 от hiksita

# 140
Брееее можело бе, тамън си изчистих една част от секцията в хола-абе бива ли толкоз боклуци да пазим бе мамка му  smile3511.
 Asja, вече е сутрин, а не виждам да си се отчела  newsm12 - кажи работиш ли, не работиш ли, как се чувстваш? Какво стана с апартамента ви-готов ли е? Още ли си брюнетка?
 Ние посред обед сме на консултация, чудя се дали ще му бият противохепатитната ваксина-нали малко киха и кашля....ама май отшумя вече.
  От кога се каня да ви питам за пюретата, в които има чушка/пиперка-може ли да е варена или трябва да е печна? И може ли пюре само от чушка? Може би тогава ще е печена, но ако е бъркоч с други зеленчуци.....може варена, нали?

# 141
  • Добрич
Добро утро!

Желая приятна срещичка на мамите Peace

Хелън,ходя по разни доктори,но още хляб има да изям-ЯМР,отоневролог  и т.н.Ходих да ми правят доплер 9(+транскраниална сонография) и слава Богу всичко с кръвоносните съдове в главата е оок.

Аз много се срамувам,но да попитам-не разбирам как да кача снимката на Борко.Или не виждам нещо...

Ема,за чушката се коментираше(особено червената),че е по-добре да се поизчака малко.А иначе аз мисля да я варя на пара или да я изпека Peace

# 142
Мами, аз ще дойда на срещата , но може малко да закъснея, защото Боби спи докъм 14.00 часа и като се събуди се мятам на колата (е преди това ще хапне де). Като тръгна ще звънна на Мира или Ваня, за да питам къде мога да паркирам. Много се вълнувам за срещата днес  Hug

# 143
reiana, изчерпал ти се е лимита на пощенската кутия, затова ти пиша ЛС тук, то и без това се отнася и до други, които ще са днес на срещата   Hug

"Здрасти!
Мъжът ми си остана днес у нас и измисли някакви задачи  Rolling Eyes
Няма да мога да се класирам и този път   Tired Embarassed

Следващия път ще се постарая. ДАно времето да е все така хубаво. Ако искате, нека другата седмица да се съберем в Борисовата, ако има повече желаещи за там, разбира се  Hug
 Не съм редовна в писането във форума, но не ми остава много време, но за среща съм много навита, нищо че не съм идвала все още.
Все пак поздрави всички  Hug "

Поздрави на всички  Hug

# 144
Добро утро! Ася, честита ти бременност!!! Дано да е лека и накрая едно здраво, хубаво бебенце!  Hug
На софийските мами - приятна срещичка!
Хикси, мерси за песничката! И за закуската.
Ох, като гладам как сте напред със захранването....Нашето Лили отказва да яде всякакви зеленчуколи пюрета! Дори тези на Хипп, домашни също  smile3511. Само плодови яде и то трудно. Но каша не отказва, даже зяпа - вчера и завчера яде с кеф банановата на "Слънчо".
Ясмина-счетоводител ли си?
Алоказия-снимка ще кача утре, трябва първо да я щракна в актуално състояние.

# 145
Добро утро Simple Smile
Някой може ли да ме светне как да кача снимка на Дари за колажа? Съжалявам за тъпия въпрос..Simple Smile

# 146
Cow, Бобката също е много зле със захранването  ooooh! Вече никакви пюрета не иска. Днес му отворих едно - картофи с карфиол - само дето не повърна като го помириса. Реших да не го мъча и му отворих една круша, която по принцип много обичаше преди да се разболее - еми изяде 2 лъжички и после започна да плюе със все сила навсякъде  ooooh! (само да кажа, че преди захранването дивана ни беше бял - елате сега да видите). Незнам какво ще правимм, докито вчера каза вече към зеленчукоовите пюрета да вкарвам четвърт твърдо сварен жълтък през ден. А следобед трябва да редувам каша със плодово пюре, той нищо не иска - е, каша още не съм дала, там ми е надеждата  Confused

Пяк няма особен апетит, изяжда за дена необходимото,, обаче какви ли не трикове прилагам - играчки, песнички и разни други. В тоя ред на мисли - Доли, как е Ради, как върви при вас?

# 147

Сори, нещо се прецака работата и ми постна два пъти съобщението.

За да не хабя само темата ще вметна, че доки каза, че Боби е абсолютно здрав, въпреки, че още хърка нослето  newsm78 Предпочитам да и се доверя вместо да се тревожа допълнително - все пак е докторка жената и е с голям опит, до сега все на нея съм разчитала.  Сложихме и третия пентаксим - нямаше реакция  Peace даже вечерта към 20.00 го заведохме Боби на кръчма и той милия много си слушкаше.

Като стане на 6 месеца трябва да започнем и месните пюрета. сестрата каза, че като сме започнели месото нямало да се мръщи, и щял да му са завърне апетита  Laughing К'во да каже жената, като ме вижда, че аз а-ха да ревна... А иначе Боби е 8400, 72 см. Порастнал е от миналия есец 700 грама, но от предната седмица, коогато също го мерихме - нито грам  newsm78 Ох, в тези моменти ми се иска и аз да бях завършила медицоина,, по възможност със специалност педиатрия, много безпомощтна се чувствм, а искам всичко за Боби да направя  Cry

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 10:53 от Vanyivan

# 148
Ася много  се радвам за теб  честита ти  бременност. Пожелавам ти  лека бременност и  леко  раждане и  едно  здраво и  красиво  бебче .
Бог да е  с теб

# 149
  • София
Ха добро утро Simple Smile

Ваня мерси че попита  Hug Ми как върви - трудно  Confused Поне се успокоих че изследванията са ОК и педката каза че най-вероятно ни растът зъбките и заради това е така. Иначе вчера яде, днес пак не иска и се правя на чучоло тука за да го накарам да си отвори устата  #Cussing out

Аи имам подозрение, че не иска да яде защото смених млякото с двойката, ама не може все на единицата да стоим и незнам ако съм права какво да правя млякото ли да сменям newsm78

Общи условия

Активация на акаунт