Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 635
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Идеята за срещата е супер. PeaceАз съм за няма значение къде,но наистина по добре е да избягаме от големия град и да е някъде на г...за smile3532  на България.Иначе споменах и аз на мъжо-съгласен е!Ами къде ще ходи,че няма да се съгласи.Нали аз командоря hahaha
Само се моля да сме си още в Бг по това време,че ние сме вечно на път и нищо не се знае до тогава къде ще ни отвее вятъра.

За колажа и аз ще кача снимка PeaceАма само на бебка,нали Wink

Лек ден  Nature Sun With Face  Nature Sunny

# 211
Здравейте и  от мен!

Направо към съществената тема за Републиканската среща..аз съм с 2 ръце ЗА Peacealokazia 18 и 19 април се падат събота и неделя мисля и ще е супер средата на месеца да отпразнуваме един общ рожден ден Grinning
Ласи права си ,че трябва по сериозна организация ...аз за следващата тема ще измисля някаква анкета PeaceСпоред мен ще е най-добре да е в някаква местност/село  далеч от града...да наемем някоя вила или малко хотелче ,да сме си само ние,да е удобно и за децата Peace

аз намерих едно подходящо местенце според мен....вижте дали ви допада и цените са супер Peace
Ваканционно селище Манастира

# 212
Брех ама сте бързи, бе!

Вижте сега какво - центъра на България е  Ф И Л И Б Е ТО! Повтарям ФИЛИБЕТО!
Но понеже вий няма да щете да се затътрите до тука ще се наложи да си затътрим д-то до там, където се реши. (На мен София ми е удобно, туу)
Иначе идеята е ултра гига мега суперска, тъкмо ще сме си празнували р.д то и няма да има съвпадъци. Емма, ще почерпиш порядъчно, то се знае, за бай ти Сумо.
И мъжете ще са с нас, то се знае. Само ме съмнява докато беснеем да не образуват инициативен комитет за излекуване на жените им от крастата, наречена бг-мамма и после като се върнем кой от къде е да чупят компвете или нещо подобно  Mr. Green

янчеHug

# 213
опа.много пишете,ама ще ви изчета.azvasi -добре дошла.  bouquetадашкеееееееееееее-много се радвам за вас. Heart EyesОливия от 2-3 дни се сополиви,и мрънка като спинка-май ни почват зъбките,а както беше писала една мама,че като растат зъбки и си хващат ушите-ми и това прави Rolling Eyes Mr. Green.иначе при нас нищо ново,нямам време много за компа-ама ще наваксам.лек ден и целувки от нас.  bouquet

# 214
Абе, Сисе, аз дето се  вика в Арбанаси работих (неприлично близо е до Петроплавловския манастир). И Узана е супре! Естествено, ще се опитаме да доидем, където и да е, само че познавайки мъжето си се съмнявам, да се навие. Той мноого обича запознанства (аз ви казвам, че е пълен неандерталец; мило, ако ме четеш някога да знаеш, че го казвам с много либоф)
А за Филибето съм съгласна, че е най-красивият град в България (съвсем сериозно). Ако мога да избера къде да живея, ще е там (ама не мога)

# 215
Фенерите е супер местенце - ние с фирмата сме били на коледно парти там. Преди да мислим за вариантите обаче, трябва да знаем ориентировъчна бройка - защото на много малко места могат да ни осигурат 80 двойни стай напр.

# 216
А за Филибето съм съгласна, че е най-красивият град в България (съвсем сериозно). Ако мога да избера къде да живея, ще е там (ама не мога)

Айде в Пловдив, деееее! newsm18

# 217
  • In someone's dreams
Ехоооо, мацкииииии .........

И аз съм за Пловдив или София и околностите. Абе най-добре е да пуснем една анкета и да видим резултатите. Но категорично с мъже !!! Аз за два дни на непознато място само с бейби не тръгвам  Naughty  Laughing

Lassi, за бройката е много рано още като че ли. Аз не знам другата седмица какво ще правя, а пък след 6 месеца .....  ooooh! Сега всички са съгласни, но виж като дойде време как ще има сумати възпрепятствани /което си е съвсем нормално де/.

# 218
  • София
Здравейте  Hug. Днес май повечето сте по разходки. Аз моите мъже ги пратих да се разхождат по мъжки и си останах да си почина вкъщи  Whistling
Много е готина идеята за общ рожден ден, то това май е традиция във форума и ще е хубаво да я следваме  Peace. Аз си мисля, че ако отидем някъде извън София ще е по-готино и някакси по ще се усети празника.

Момичетааа, много са ви готини снимките от срещата, бравос   bouquet. Язък, че сте на другия край на Софето и всичко там ми е супер непознато, иначе с огромно удоволствие бих се присъединявала  Crossing Arms.

По зададените от didimora въпросчета:
- не съм ходила все още на зъболекар, но другата седмица ще се пробвам да се организирам  Peace
- ситуацията с мъжо съм я коментирала доста пъти вече -  box
- след раждането със сигурност съм по-нервна и раздразнителна, но и по-самоуверена  yes

# 219
Здравейте, мами и бебоци!

Аз от доста време не съм писала, но така е защото сега ми остава по-малко време. Мъжо тръгна на работа и веднага се отрази на заетостта ми.

Иначе малкия беше суполиев, но вече се оправи.
Сега май ни мъчат зъби. все още не се виждат, нито се напипват, но много се лигави и всичко хапе.

Мамита и аз съм за ПЛОВДИВ.

Снимки ще пусна по-късно, защото сега сме у  майка ми, а тук нямам актуални.

А да попитам-вашите малчовци придвижват ли се по някакъв начин. Моя син се опитва да пълзи, но все още не може, но най-интересното е, че го прави назад. Вдига се на ръце и се избутва назад.

хайде чао за сега!

# 220
Нямам много време да чета, но нещо видях за Ася. Тя да не е ... Кажете, че нямам време  много да чета, а ме гризе от вътре...

# 221
  • Popovo
Нямам много време да чета, но нещо видях за Ася. Тя да не е ... Кажете, че нямам време  много да чета, а ме гризе от вътре...

Да Ася е бременна, април 2009 г.

А сега по въпросите.
Зъбите ми са зле, направих вече два, имам още толкова за лечение и един изваден.
С партньора все не ми остава време за него и от там идват и малко проблеми. Все си мисля, че не ме разбира, че не ми влиза в положението и т.н.
А колкото до промяната в мен има да, но не мога да определя дали към добро или лошо.
Парфюми   рядко, грим също.
А за общия рожден ден съм за с много ръце. И в В. Търново е супер. Сисе, давай анкета в другата тема в кой край на България да е срещата.

# 222
Здравейте , момичета !!!

Ще ви изчета по-късно.Сега имам един въпрос.Ще бъда благодарна , ако някой ми отговори .Купих на Косьо каша на Нестле и я направих според указанията .Само , че кашата става водниста и като пресечено мляко ( кашата е без глутен ) .Аз я изхвърлих и му направих от старата. На някой случвало ли му се е  ???? Единственото , което се сещам е , че може би съм стоплила много водата. Но с другата каша не сьм имала такъв проблем. Та , въпроса ми е - да изхвърля ли цялата каша или такава и е консистенцията ???

# 223
milenag, аз днес купих каша на Нестле - ориз. Отврат! 5 пъти бърках - с мляко, без мляко, с топла, със студена вода  - не е не - става на гранули и не мога да я разтворя. Изхвърлих я вече.
Аз много харесвам кашите на Милупа и Лактана Био - стават с гладка консистенция, без гранулли и не се втечняват на 5тата минута.
Не знам дали да я изхвърлиш, но аз лично вече няма да вземам каша на Нестле.

# 224
Здравейте  55 55 55
да се запиша и аз  Grinning
Срещата вчера беше СУПЕР  moresmile голям кеф ,големи бири   Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye beer beer3 beer2 cheers beer големи деца МАЛКИ майки  Mr. Green големи пушачки с малки цигари  smile3546  smokeuu много слънце с малко вятър и мноооооооогоооооооо усмивки и добро настроение (ех ,че досадно го написах) Mr. Green
мисля ,че е излишно да коментираме вече стига с официалностите трябва да станат традиция тези срещи не всяка седмица а всеки ден в хубаво време разбира се  Peace   Nature Sunny sun
искам да кажа нещо ..........момичета на годините на който сме е трудно да завържеш приятелство  Rolling Eyes благодарна съм на форума ,че намерих вас всички сте невероятни мислех ,че добрите и съвестни хора са на изчезване .......е всеки греши  Embarassed  Hug много ви обичам  Kissing Heart Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Two Hearts dancing kiss
нещо да кажете за емотиконите а ?   newsm81
за интер мега хипер супер среща на вековете съм навита и аз  moresmile ако всичко е наред догодина мисля ,че купона и изживяването ще са неповторими  ukliam1 за място ........май нямам претенции  Peace
малко по -въпросите
за зъбите без коментар само емотикон  newsm43
за мъжете без коментар само емотиконИ  luvbed Heart Eyes newsm76  loveuuu  Kissing Heart Two Heartsразбира се лудите хващат и него и мене понякога  newsm29  341uu newsm66
за мен най-важното е да съм чиста   Wink ,че инак ....... apchih лошо !!! дрехите не правят човека не е жизненоважно с какви дрехи съм  Peace
след раждането няма да повтарям повечето от вас  Grinning
прекалих и с писане да не говорим с емотикони ама нали искате да си ги мериме ......... Joy
цунки по-милите ви муцунки
п.с. Милена кашите на Хумана са СУПЕР   Hands Thumbsup иначе не знам какво да я правиш пробвай и утре ако пак не ти хареса я хвърли тогава

Общи условия

Активация на акаунт