Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 655
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Asja, прекрасна новина ни поднесе! Желая ти smile3531 като песен и после   бебче като   Nature Sunny Стискам палци!: Бог да е с теб!

Искам и аз на среща - все се организирате мен като ме няма ааааааа!   cry
Ама в Борисовата другата седмица ще се явя!

# 91
Добре дошла отново у дома, при Априлки 2008, Ася!
Винаги ще бъдеш една от нас. А без теб тук не е същото.  
Hug

# 92
asja, честито миличка! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Безкрайно много се радвам за теб.  Hug HugHug Леко,безпроблемно и щастливо бременеене ти пожелавам! И догодина живот и здраве да гушкаш най-сладкото априлче.  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Asja, браво, страхотна новина!!! Всичко хубаво и от мен! newsm44 newsm51 newsm51 И ще стискаме палци!  Kissing Heart

Реяна, много тъжно ми стана като прочетох какво се е случило. Дано скоро отново си стъпиш на крака! Голди, наистина, достигна до великански размери в моите очи!!!! Hug (как прозвуча само, дано не се обидиш) Да знаеш, че правих твоя крокодил и даже се получи. Детенце мнооого се зарадва! Благодаря ти за вдъхновението!
И София е от врещящите бебета. За сметка на това, обаче не се обръща нито от гръб по корем, нито обратно. Не прави и опити за пълзене, а бе, въобще, споко се живее с нея. Маааалко се притеснявам за това нейно необръщане, ама като виждам, че е ведра и спокойна и обикновено усмихната, си казвам, че всичко й е нормално. Просто е мързеливичка (като майка си).
Аз и мия лицето само с водичка, сутрин и след храненията. Не мажа с нищо.

# 94
Ася, браво! Толкова хубава новина! Желая ти много лека бременност и най-хубавото, здраво бебе на финала!

Момичета, никой ли не е взимал урина още? Моля ви, който знае как става да ми обясни..как да  е на гладно, няма ли да умре от глад малчо, ами къде какво се лепи с тези контейнерчета..хич нз, то аз не съм си и купила още де, че и нашите консултации са изместени.

# 95
ААААА ASJA, да ги нямаме такива  Naughty, само тука ще пишеш  Crossing Arms, те априлките 2009 са друга реколта, тях може само да ги четеш!!! Всеки ден минимум по 3 поста!!!
 Sisee, викам да те направим един партизанин! И само да допълня - онуй бясното не врещи от бънджито-то крещи де, що свари! Просто там го набарах снощи да го снЕма  Peace. Направо ме подлудява и сега пак е влязъл във фаза, ама е на спалнята и там си вика!
  Така, сега да ви кажа, че отварям нова страница в майчинството и живота си......забелязах, че отделям мучо голямо внимание на компа и зарад него не върша нищо друго освен да ям пред него. Та от утре ще се поправя и ще отделям повече време за Самуил и за домакинска работа, защото при мен нямането на време идва точно от висенето пред компютъра, а не от друго! И така всеки ден ще чистя някоя част от къщата дорде не заблести, ще си играя с онуй малоумното (бе как не прегракна бе) и освен това за мое огромно щастие съм трупнала още едно килце и ....БАСТА!!! Така повече не може, ще се взимат кардинални мерки! От утре спирам сладкото.....от дюли  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green шегичка, всякакво сладичко мамка му и прасе! В случая прасето съм аз! Голди купих грейпфрути-ще видя утре какво приложение ще им намеря. Те така момичета. Слагам точка на бездействието си (за сега  Laughing)
 Айде...лека, доходна и безаварийна...

# 96
nikito1047, знаех си аз че още нещо исках да ти пиша. Урина съм взимала вече не помня колко пъти. Досега само със стерилните колектори. В аптеката все ме питат за момче или момиче, но аз не видях да има някаква разлика. Първо при бебета няма значение на гладно ли е или не, и за кръвта и за урината. Колекторите представляват едно найлоново пликче с дупка и лепенка по края. Нагласяш дупката там където излиза пишото, лепиш и готово. Като преди това правиш безупречен тоалет, без кремове и всякакви мазила, може да почистиш с памуче с риванол и това е. И чакаш да се изпишка. Тази сутрин това чакане ми отне половин час.

# 97
Бибобибо, благодаря Simple Smile Ще пробвам, дано стане. Ние сме доста далече от доки - на около час път, но си мисля, че до два часа не е проблем да стои урината преди да я предам?
Емма, и при мен се наблюдава това явление, но малко по-различно-сядам на компа с идеята да се образовам- свалила съм си едно кило самоучители - за английски и програми, но решавам - я първо да видя какво става във форума, я да видя малко новини в дира, я еди си кво...ужас! на мен трябва да ми спрат нета! Grinning

# 98
  • София

Така, сега да ви кажа, че отварям нова страница в майчинството и живота си......забелязах, че отделям мучо голямо внимание на компа и зарад него не върша нищо друго освен да ям пред него. Та от утре ще се поправя и ще отделям повече време за Самуил и за домакинска работа, защото при мен нямането на време идва точно от висенето пред компютъра, а не от друго! И така всеки ден ще чистя някоя част от къщата дорде не заблести, ще си играя с онуй малоумното (бе как не прегракна бе) и освен това за мое огромно щастие съм трупнала още едно килце и ....БАСТА!!! Така повече не може, ще се взимат кардинални мерки! От утре спирам сладкото.....от дюли  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green шегичка, всякакво сладичко мамка му и прасе! В случая прасето съм аз! Голди купих грейпфрути-ще видя утре какво приложение ще им намеря. Те така момичета. Слагам точка на бездействието си (за сега  Laughing)
 Айде...лека, доходна и безаварийна...

Емма, безумно си права. Аз това си го казвам всеки ден от както се е родил Косьо...и все съм "от утре".
Май ви бях казвала, ама пак ще повторя...Голямата щерка веднъж ме попита "Мамо, ако нямаше бг-мама какво щеше да правиш по цял ден?" Аз разбира се й зададох същия въпрос за Фокс Лайф, но ми стана мноооого гадно, защото детето беше напълно право Sad
Ще взема да помоля модераторките мен да ме бан-нат Sad Първо мислех да спра Интернета в къщи, хем да спестя некой лев, ама не става...децата без Скайп не могат ...

# 99
ВаняМ, мене мъжо най-редовно ме пита имам ли нужда от помощ по отношение на форума! hahaha hahaha Може да ми спре достъпа до сайта, да го питам как се прави и да го напиша тук? Laughing Сега като съм на работа вече няма къде да ходя, чета ви по диагонал и доста по-рядко Sad

За помпата за нос - не действа при нас! Naughty Хремата я борим с физ. разтвор, ама като цяло със или без интервенции минава за 5-6 дена Confused

# 100
АСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ     bouquet  bouquet  bouquet
МИЛА НИ АСЕ, ТОЛКОВА, ТОЛКОВА СЕ РАДВАМЕ ЗА ТЕБ, МИЛА!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ЛЕКАТА БРЕМЕННОСТ, НАЙ-ЛЕКОТО РАЖДАНЕ И НАЙ-НАЙ-НАЙ-ЗДРАВОТО, ПРЕПКРАСНО, УСМИХНАТО БЕБчЕ!!!

УФ, НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ...аз от толкова време те шпионирам в "Списъкуът", но наистина ни изненада - и пак хвана последния срок за април,а??? Априлчето е много здраво дете, наистина (пу-пу) - много, много те обичам и се радвам за теб!!!

Айде пак поименно писмо...
ВаняМ – значи искаш мъжО да е цар, а???  Не султан – че да не се навъдят ханъми разни...
Анилинда – ама СТРАХОТНА идея за колажа...Да взема да направя папка – колаж, октомври, 2008???
Съни – ама той този твоя Санди – много голямо момче вече беееее...дори и царевични пръчици хапвате вече??? Браво, браво!!!
Нана – честити ви зъбки и на вас!!! Как е твоето здраве???
Хриси-Писи – и според мен темата за частните ясли е мнгоо непълна...около нас няма такива – ако чуеш нещо – свиркай!!! И си Уфициално пшоканена у нас да готвиш!!!
МОЛЯ НЯКОЙ ПАК ДА ОБЯСНИ КАТО ЗА БЛОНДИНКИ КАК СЕ НАНАСЯТ ДАННИТЕ В ТАБЛИчКАТА, ЗАщОТО И НЕ САМО БЛОНДИНКИ ПИТАТ...МОЛЯ!!!
Лурдес – за гарнитурата – зеле с моркови, омешано с ръце по кръчмарски ми се струва страхотна гарнитура!!! Безмлечни и безглутенови има и на Милупа – ориз, и на Хип – елда, има и ориз+рожкови и т.н...но не са вкусни и аз слагам мааалко плод в тях – ябълка или банан.
Тиквичка – и царевицаат е без глутен!
Хиксита – ама името на тоз състав – “Малките Хобитчета” – е голямо извращение

Много ва цалувам...сега ще звъня на моята педиатърка да  я питам нешо съмнително за нашите кръвни резултати...ха дано всичко е ОК!!!

П.С. Галиво, ша ма извиняваш, че нямам емотикони, ама ревнувам бъдещия си зет Александър от Русенския Санди и затова не сложих - сърдита съм пък Crossing Arms
Емма - и Елица крещи ТОЧНО така, споко...Недей да риташ детето, горкото - то едфин ден все ще падне само от дивана...

Целувки пак

# 101
nikito1047 да ти кажа ли аз как събрах урина вчера....пробвах с тези колектори дето се лепят ,но горкия като му я лепна и ревеше!Оставих го гол на шезлонга и наблюдавах  му чурката като взе да става твърда сложих му едно контейнерче и там събрах матриал Peace доста замина и по земятя,но събрахме нужното количество! Преди малко си взех резултатите и мисля,че са в нормите   Thinking На мен от лаборатирията ми казаха,че кръв се взима на гладно...непосредствено преди яденето на бебо Peace

Допада ли ви идеята на galivo да напишем на 1-ва страница и бебетата,които първи пропълзиха,бебето с първо зъбче,което първо ще проходи и т.н???

Ей Ася защо ме издаваш,че съм знаела,а?Така пък показваш колко сериозен човек съм ма който може да му се има доверие BlushБрех,брех...къде ми отиде срамежливостта Whistling Никакви такива тука ще стоиш,няма да ходиш при онези от 2009-та Naughty и както каза Емма поне по веднъж на ден отчет да не се караме!

# 102
  • София
nikito1047 да ти кажа ли аз как събрах урина вчера....пробвах с тези колектори дето се лепят ,но горкия като му я лепна и ревеше!Оставих го гол на шезлонга и наблюдавах  му чурката като взе да става твърда сложих му едно контейнерче и там събрах матриал Peace доста замина и по земятя,но събрахме нужното количество!

На Никито на девойката едва ли ще й се втвърди чурката  hahaha hahaha hahaha

# 103
Ася, честито !!! Много, много се радвам !!!

Лека бременост  Hug ( 29-и април е супер дата  Wink )

# 104
Ееееей Хелън, къде су губиш бе жена?
За Ласито знаем, че не е в София, ама вие къде миткате с малката Еличка? Да пишеш как са резултатите да не ви ислим  Hug Hug

Аз мами сериозно се замислям ако е хубаво времето утре да дойда към Света троица ли беше  newsm78 ВаняМ и Акварел пишете къде си чукате срещите да ви видя, ако ме искате де  Embarassed Не съм ви виждала от бременни и така се затъжих, тъй де какво ми коства - мятам се на колата и съм при вас. Реянче нали и на теб ти се ходеше?
Ако сте навити за утре пишете. Аз тая вечер пак ще имам гости - но такива дето ще спят в нас, сега отиваме да вечеряме навън и после няма да имам много време, ама ще вляза да видя дали сте ми отговорили. Ако не можете  или си имате някакви други планове не се притеснявайте - няма да се обидя  Hug Ще оставим за друг път. Ако някой още иска да направим срещичка, такава по необичайна - нека и той да пише. Галка - ти какво мислиш? как е красивия Сашко?

Моят мъж пък не смее да каже нищо за форума, че аз ако го подхвана за едни други работи smile3508

Общи условия

Активация на акаунт