Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 643
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пролетна Фея, Стеримара не са капки, а само почистващ спрей (физиологичен разтвор).
Иначе помпичка аз никога не съм ползвала...
Хремата едва ли е реакция от ваксината. По-често акане може, но хремата мисля, че не може да е страничен ефект.

# 76
Привет!

Емма кво го правите Сумо бе?Все едно го колите....то и Даниел пищи,ама няма чак такъв писклив глас ShockedАко питаш мен не го кефи бънджито нещо,та за това пищи!На тове място бих си купила тапи за уши!
Пролетната Фея и аз не мога да се справя с аспиратора/помпичката за нос Naughtyграм сопол не дърпа...пръскам Стеримара и с клечка без ограничител хубаво обирам!Друго не правя!
Аз пък ще ви кажа за фецеса това е акииииии Mr. Green Днес като ходихме с Дани до лабораторията да му взимат кръв го прочетох на стената и се зачудих защо са го написали толкова "неразбираемо" едва ли ромите и по възрастните хора ще загреят за какво става въпрос newsm78 Ваня М ти ще викаш reiana с теб да ти пази количката долу докато сте при лекаря ,а мен питаш ли ме как днес рано сутринта изкачвах 2 етажа с количката /няма рампа естествено/ ooooh! ПО късно ще ходя да взимам резултатите!

asja ще има сега кой да мисля всеки ден освен Дани....теб!Докато не родиш няма да се оттървеш от мен...ще има да ти досаждам с въпроси Whistling

# 77
Сиси покрай моите главоболия забравих да ти кажа,че темичката много ми харесва! Peace
Голди страшно се радвам за теб,че си срещнала човек,който с толкова любов и внимамие да излекува огорчението,обидите и болката ти(доколкото е възможно разбира се) Получила си нещо много по-добро и хубаво  bouquet
А Миленка лай не се е излекувала още! Беше добре,а сега пак много много сополи #Crazy почвам да си мисля,че пак са се върнали тея стафилококи Sick

# 78
  • Пловдив
Ха добър ден от нас Grinning
Ако знаете как сте ми домъчнели...ама или аз съм нещо неорганизирана, или времето наистина не стига.
Любина иначе (вече) е добре. Двузъби сме, хилим се с глас, особено на баткото. Той нали тръгна на градина и тъкмо да си помисля, че малко време ще ми се отвори-обменът на вируси започна. Първо децата се разболяха и реваха денонощно в продължение на 1 седмица, явно много им беше зле. Направо бяхме изперкали от безсъние. Те се оправиха и ние с баща им се гътнахме с 40 градуса и ушебол... Та така.
Завиждам ви за спящите хлапета Peace Моите не са такива.
Съжалявам за лошите новини, които прочетох. Но то пък знае ли човек, може да е вярно, че всяко зло е за добро  Peace
Честито на Ася (що не писа как е минало, а, да те мисля Grinning)

# 79
  • Popovo
Ася, супер новина, мнооого се радвам, их ама много се зарадвах. Много спокойна и щастлива бременност ти желая и едно живо и здраво априлче догодина . Ей, че готино ама, като малко дете ти се радвам. И да идваш по честичко при нас, че ни липсваш.

Емма, много силно вика тоз сладур твоя, Гого не вика а ръмжи. И снощи ми се буди на всеки час, да знаете права заспивах, облегната на решетката на леглото му. Кога ли ще се озова вътре при него забила нос.

Сисе, хич и не личи че си начинаеща в правенето на теми, който си го може- го може.  bouquet

# 80
Ехаааа Асяяяяяяя Hug Hug Hug Hug

Това е страхотна новина. Да се пазиш и да си почиваш, че като те знам какво си шило... Heart Eyes Hug

Ще чакаме да се отчиташ редовно! Naughty

# 81
  • София
ЧЕСТИТО АСЯ  newsm51  newsm51  newsm51 МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ, БРАВО  Hug ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ДОГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ ДА СЕ РАДВАШ НА НАЙ-ПРЕКРАСНОТО БЕБЕ НА СВЕТА  newsm51 smile3525

# 82
АСЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ДУШО  МНОГО СЕ РАДВАМ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТИ ПОЖЕЛАВАМ newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 smile3525 newsm51  ей като трепетлиока съм едвам уцелвам буквите .
 Ай да отговоря малко:
 Емма аз мия лицето на детето само с вода(ако се сетя  Embarassed)иначе вечер задължително,някой път слагам и малко сапум на ръката си или шампоанче.Иначе не я мажа с нищо през деня.ИИИ второ и ние така пискаме като разгонена котка даже взехме да докарваме и тия по високите децибели малиии като на някой техно парад съм  Joy
 Честити месечинки на всички бебета   bouquet  bouquet  bouquet
 Абе Джул къде се затри  тия дни те мислех,ааа я всички на отчет тук няма да се криете .

# 83
Пролетната Фея и аз не мога да се справя с аспиратора/помпичката за нос Naughtyграм сопол не дърпа...пръскам Стеримара и с клечка без ограничител хубаво обирам!Друго не правя!

Ваня М ти ще викаш reiana с теб да ти пази количката долу докато сте при лекаря ,а мен питаш ли ме как днес рано сутринта изкачвах 2 етажа с количката

ВаняМ, Сисе, благодаря ви за отговорите.  Hug
И аз опитвам с клечка за уши, ама то навътре някъде е пълно и като кихне изхвърля тонове ... "материал". Ама рядко киха, ако беше по-често нослето й щеше да е чисто.

Сисе, ти за 2 етажа еднократно го правиш на въпрос. Ама аз живея на 4 етаж и нямаме асансьор (живея в стара сграда в центъра). Всеки ден го правя това упражнение с количката, голям кошмар. Първо свалям количката, после се връщам за Поли, а после се прибираме пак на 2 курса. Когато излизаме през деня, рядко се случва някой в къщи да ми помогне.
Ама как ще заякна само!
  Whistling

# 84
Такааааа аз измих де що има мизерийка в кухнятя,изкъпах се,нацапотих се с мазилата на Дани Grinning сега съм с Мустела има и други марки мазила за изразходване Sunglasses
Каква тема сте отворили за миенето на лицето Thinkingсамо аз ли го мия по няколко пъти на ден?След всяко миене мажа с новото кремче на А-Дерма,че с тази кожааа  Tired btw...от както го ползвам кожата му на лицето е значително по добре Peace

Пролетната Фея лелееее 4 етажа всеки ден ooooh! къде тръгнах и аз да се оплаквам  Whistling

Айде ние се наспахме.....и май ще излизаме и за резултатите трябва да се ходи!Чао ви за сега!

# 85
  • Някъде на път....
asja, Честито! Леко бременеене и прекрасно здраво бебе ти желая!  Hug
Толкова е хубаво........нямам думи............ Hug

# 86
Ася  Hug Hug Hug страхотна новина

И аз мия личицето само с водичка 2-3 пъти на ден и това е .Еммаа ама малкия много вика леле голям е сладур

# 87
Благодаря ви много за пожеланията, мили момичета! Много ви обичам!
Джул, извинявай, ако не съм ти отговорила. Много съм завеяна, не е било нарочно. Ти си ми голямо приятелче, нали знаеш!
Аз ще ви се отчитам от време на време. Нещо не искам да пиша в априлки 2009. Не мога да се насиля, неми е по сърце. Аз съм си априлка 2008, пък! Догодина се надявам да ви искам съвети за гледането на бебето, пък вие дано да не сте забравили и да ми помагате. Да се роди живо-здраво, пък ще си бъде изтърсачето във вашата дружина, нали така?!

Много целувки на вас и на сладките ви дечица /не са бебоци вече/!

п.п. Ай сега да издам Сиската - тя знае от самото начало, ама беше инструктирана да си мълчи. И удържа. Може да пази тайни, значи! Още повече целувки за нея по този повод!

# 88
Ей, влизам аз и като видях колко сте изписали и ха да ви смъмря. Но то имало страхотна новина  newsm44

asja, честито мила. Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче на финала newsm51 И аз се разтреперих все едно аз съм видяла двете чертички. Много се радвам.

Аз мия лицето на Дари поне 2 пъти на ден, само с вода. Но с нищо не го мажа, май ще трябва да започна.

Нослето го чистя с клечки за уши като преди това пръскам Риномер, пак физиологичен разтвор за бебета. Но не съм сигурна че почиствам всичко, поне дотам докъдето стигам да.

Честити месечинки.

Никито, и ние сме само на купени пюрета и не се чувствам гузно. Нали ги водят био.

# 89
  • София
Естествено бе Ася ти си една от нас  Hug

Ради заспа и аз отивам да правя пюрета, че накупих една камара зеленчуци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт