Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 633
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Аз пак ще ви досаждам  Embarassed

Понеже пишката на Ради след като се отвори се беше сраснала от едната страна и снощи се отвори цялата и леко се зачерви, но без кръв и такива работи, и той не даде никакви признаци че го боли. Аз за всеки случай го промих с Риванол. И така снощи докато спеше на два пъти проплака милото и аз си помислих дали не го боли като пишка и реших тази сутрин да я видя тая пишка и да я промия отново, ама тя много червена станала бе, все едно мястото е възпалено. Та въпроса ми е дайте идей с какво друго да го почистя освен Риванол, нещо дето да е противовъзпалително и в същото време да не стане някоя инфекция, ама не искам да е със спирт, защото много ще го боли (предполагам).......
Doly_dog, ние при нас на  всеки месец докрорката забелва по малко, (вече сме на две трети забелени), та след тази процедура в продължение на 4, 5 дни мажем с Baneocin.  А почистването с риванол е ежедневано след баня.
Май се отклоних от въпроса ти. Та, зачервеното при отварянето го мажа с банеоцина, а външни обривчета или зачервяване от контакт с памперса - крем Здраве.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:57 от Ivane

# 61
  • Добрич
Ха добър ден!Честито на порасналите бебоци!

Ние май ще изкарваме и второто зъбче,той цяла нощ беше мрън-мрън и за разкош се обърне по корем и почва да реве..

Сисе ,това слъжицата цели да ги почеше и понеже е студена също може би облекчава.Аз  лъжицата я използвах за да видя дали ще тракне,т.е. дали е пробило и то си тракна въпреки ,че още не е израстнал нагоре зъба Peace

Ох,Хиксита благодаря за тортичката.Ах как ми се яде всичко...писна ми да съм Дюканка ooooh!Не че е от много дълго,ама вече един месец ги моря тия килца,а имам още...

Галиво,аз ще мълча за фецеса smile3505

Ема,аз мия личицето само с водичка Peace

Доли дог,ние имахме голлямо възпаление на пишето и мажех с банеоцин и се оправихме,но това е антибиотично кремче и не месля че при вас   се налага чак такава артирелия.Що не звъннеш на педито?

# 62
Хриси, някъде до пицарията ли живееш Thinking 4 години живях в Лагера и толкова ме влече към тази махала, че колкото пъти идвам до София, винаги отсядам на хотел в този район Grinning

Да, ако имаш предвид пизарията на ъгъла на Борис, точно там Peace . И аз си го обичам квартала, тук съм израстнала, а с мъжо въпреки че се гаджосахме по интернет се оказа, че и той ми е съсед и сега сме се наредили всички -ние, майка ми и свеки през една пряка. Удобно ми е, защото хем не живеем заедно, хем ако имам нужда веднага се намира някой. Ама аз нещо ми става и хич не искам да оставям Марти на бабите и сами си действаме.

nikito1047 , споко бе жена  Hug Първо пюрета и ние ядем само готови и изобщо не се чувствам виновна (дори смятам, че са направени с по-екологични продукти, от тези на пазара). Второ на кърмаче вода не му трябва. Разбира се, може да предлагаш, но ако то категорично отказава, няма какво да те притеснява. И Марти не пие вода. Иначе сега като го захраних започнах да предлагам, но пак отказва. Въпреки това не се притеснявам. Трето -  за флуора мненията са супер различни и противоречиви, но зъболекар със сигурност ще ти препоръча да даваш. Аз лично няма да давам. Имаше доводи, че необходимата доза флуор се набавя дори само чрез майката с минералната вода, но не съм специалист и да не кажа някоя глупост.

# 63
  • Бургас
Даааа, същата пицария "Вкусен свят" ли беше newsm78 Що пици съм изморила там през първата си бременност Blush Иначе, аз живях малко по-нагоре, срещу х-л "Славия". Сега винаги отсядам в х-л "Женева", че и като ходех по лекари да забременея пак беше в Лагера Simple Smile

# 64
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм ви навестявала, ама сега е с хубава новина:  preggo 29 април 2009 г.

# 65
  • София
Asja, тръпки ме побиха!!!

Браво! Браво! Браво! Всичко най-хубаво ти желая, миличка! От цялото си сърце!

Априлка, а Wink Най-хубавата "зодия"  newsm44

# 66
# 67
  • Добрич
Eха,АСЯ Чудесна новина!!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Желая ти всичко най-добро и никакви проблеми!!!!!!!!

# 68
Даааа, същата пицария "Вкусен свят" ли беше newsm78 Що пици съм изморила там през първата си бременност Blush Иначе, аз живях малко по-нагоре, срещу х-л "Славия". Сега винаги отсядам в х-л "Женева", че и като ходех по лекари да забременея пак беше в Лагера Simple Smile

Леле Голди:)) Вкусен свят, да!
На улицата на хотел Женева съм аз, на Смолянска:) Ех да му се невиди:) Свиркай другия път като дойдете, задължително!!!! А сватбата ни беше в х-л Славия:)

Асяяяяяя, ех че хубаво!!!!!!! Браво мила, браво!!! Чудесна, прекрасна новина!!! Стскаме всички палци за една лека бременност! Априлката си е априлка ей!!!! Браво браво, целувки много!!!!!!!   bouquet Hug Hug Hug

# 69
Ася честито мила! Разплаках се,като прочетох новината! Страшно се радвам за теб! Пожелавам ти най-хубавия подарък през април Hug
Хриси писи ми ние сме съседки бре Peace Аз живея в отсрещното локално-точно срещу хотел Славия! Вече не съм в павлово по обясними причини Joy
Мире,Ванче към колко ще ходите в парка,за да знам кога да се засиля натам Hug

# 70
Ася, толкова се радвам за теб - просълзих се от щастие. Желая ти една лека и безпроблемна бременност и да се отчиташ, ееееееееееех голямо щастие  Hug

Момичета, мен вчера много ме болеше главата и отложих доктора на Боби за днес, така че не мога да дойда на срещата. Обаче много искам да се видя с вас и за утре ще опитам, че напоследък с никакви мами не съм се срещала, Деви, ако искаш можем да опитаме да набутаме двете колички в моята мини кола и да отидем заедно  Hug Ще ти звънна утре, ако мога да изляза.

# 71
  • София
Реяна, аз първо трябва да отида до поликлиниката, да "оправят" на Косьо пишката. Тя е близо до градинката. Ако искаш можеш да дойдеш с мен, хем да ми пазиш количката, за да не я мъкна до 3-ия етаж. Имаш ли дом. тел. ? Ако искаш звънни да се разберем, да не пълним форума с ненужна инфо.

Аз съм на 822 42 14

0885 95 00 68 ...твоя не го записах Sad

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 12:41 от ВаняМ

# 72
Ванче нямам домашен! Дай си пак мобилния да ти звънна,че съм с мов апарат или пък ти ми звънни Peace

# 73
Ася, това е най-прекрасната новина, която съм чувала през последните дни!
Боже, чак се разтреперих. Все едно, че аз съм видяла двете чертички.
Прегръщам те и ти пожелавам много лека бременност, бързо и лесно раждане и едно здраво, хубаво бебче през април.
Искрено вярвам, че ще бъде така.
Наминавай да се отчиташ, макар че и ние ще те следим зорко.
  Hug

Момичета, имам проблем с Поли - хремава е и ака по-редичко, макар че не е истинско разстройство. Може ли да е реакция от третата ваксина за хепатит, или не?  newsm78 Или пък са зъби? Ама в устата й няма признаци за зъбки. Докторът каза, че е настинала и даде капки за нослето - Стеримар. И Панадол. Дотук добре, ама не мога да й изчистя сополките. С онези тъпи помпички нищо не мога да извадя.  #2gunfire Вие как го правите този номер?

# 74
Ася, честито мила!!!! Страхотна новина!!! Много се радвам за теб!!!

newsm68 newsm51 newsm68 newsm51 newsm68 newsm51 newsm68 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт